Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Daha 14 bitti teyzesiiii...15+1 mi oldum ne bayağı olmuş gerçekten yata kalka geldik 15 e :))) Geçmiyor cnm geçmiyorrr olumlu düşün olumlu olsun inşallah :)
Dolu dolu 14 müş bende şaşırdım :))

Son düzenleme:
kızlar bu gün ikili tarmam vardı ense 1 mm burub 2.4 mm boy 58 mm çıktı sizce nasıl yarında kan vereceğim tam 12. haftadaydım

Hayırlı olsun cnm...Gayet güzel sonuçların...Ense 3 mm'den fazla olursa sorun olurdu...Boyuda normal sen bakma alttaki yazıya :) Benimde senden bir hafta sonra 67 mm çıkmıştı...

Opssssssssss süperrr nasıl bir duyguuu

Anlam veremiyorum ki? Elimi koyuyorum oraya acaba gaz mı diye heyecandan anlamıyorum bu sefer. Ama derinden geliyor. Kelebeğin kanat çırpması gibi de değil. Derinde bir dalgalanma şeklinde. Ne zaman sağıma yüklensem hissediyorum bu hareketleri. Geçen gün de sağıma yatmıştım. Kıpır kıpır.. Gazdır dedim önemsemedim baktım gaz dediğin aynı bölgede hareket etmez. Bir de o kadar uzun süre etmez. Artık sıkıştırdım mı ne yaptıysam soluma döndüm bu sefer durdu. Bugünde sağıma yüklenmiş oturuyordum. Yine bir şey derinde geziniyor sanki. Bir süre aralıklı devam ettim. Düz oturunca geçti. Sanırım hareket ediyor ve ben artık yavaş yavaş hissediyorum.

Gunaydın kızlar... gökçe sanırım bende bu sabah hissettim sağ tarafıma yatıyodum 3kere pıtpıt diye vurdu sanki et oynaması gibi bisey dimi_?

Gunaydın kızlar... gökçe sanırım bende bu sabah hissettim sağ tarafıma yatıyodum 3kere pıtpıt diye vurdu sanki et oynaması gibi bisey dimi_?

Elimi karnıma koyduğumda hissedebileceğim gibi bir şey değil. Daha derinden dalgalanıyor sanki. Tarifi ne zormuş. Sanki derinlerde birşeyler dokunuyor gibi... Ama net bir şekilde hissedebileceğim bir şey...

2'li testin sonucunu alan var mı?
Benim ki 36.800'de 1 çıktı.

Canım sordum şimdi. Riski çok çok az demek dedi. Yani bebek gayet sağlıklıymış. 36.800 de 1 ihtimal bebekte down sendromu ihtimali var demekmiş. Ama bu gözünüzde büyümesin dedi. Çok az risk gurubuna giriyor dedi. Hem de çok çok azmış :) Ayyy çok sevindim. Darısı bizimde başımıza. Hayırlı olsun canım.

Kızlar günaydın. Bugün ölçümlerimiz var. Ancak bebiklerimi görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki heyecandan dün gece çok fazla uyuyamadım. Bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum. Şimdi hazırlanıyorum yola çıkacağım. Gelişmeleri cepten haberdar ederim size. Ayyyyy çok heyecanlıyım valla...

canım bende sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum çıksa gideceğim gün içinde haberleşelim

canım bende sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum çıksa gideceğim gün içinde haberleşelim

Sana da hayırlı sonuçlar canım. Laborant arkadaşıma sordum kaç gün sonra alırım sonucu diye 3 gün süresi varmış. Dedim çok uzun değil mi? 3 gün beklemek zorunda dedi. Sonucu bana maalesef Pazartesi bildirecek. Ama ben kötü çıkmayacağına inanıyorum içimde öyle bir ışık var. Benim randevum 2 de çıkmam 3 ü bulsa hemen haberleri yazarım size. Sende öğrenir öğrenmez haber et. Merakta bırakma beni.

Bugün benimle birlikte ölçüme gidecek bir arkadaşımız daha vardı... Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorummm..

Süpersin çok sevindim:)

Süpersin çok sevindim:)

İnan bende senin kadar sevindim. Hepimiz sağlıklı olalım bebeklerimiz sağlıklı olsun, güzel haberler verelim. Kendi çocuklarıma da bu kadar sevinirdim. Şimdi sıra bizde.. Ölçüm yaptırıp sonuç alacaklarda.

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada ben özelde yaptırdım ertesi gün cevap çıkmıştı.

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada ben özelde yaptırdım ertesi gün cevap çıkmıştı.

Canım bende özele gidiyorum. Özel muayenehane özel laboratuar. İsyan ettim 3 güne ama gerekli diyince bir şey diyemedim. Belki benimkiler ikiz olduğu içindir. Yoksa arkadaşım oyalamaz beni.

Canım bende özele gidiyorum. Özel muayenehane özel laboratuar. İsyan ettim 3 güne ama gerekli diyince bir şey diyemedim. Belki benimkiler ikiz olduğu içindir. Yoksa arkadaşım oyalamaz beni.

Bende aldım sonucumu çok huzursuzum ama...Down sendromu riski 770 de 1....Edwards 61800 de 1 ...ensesi 1.72 o da normal ama yaş faktörü 101 de 1 çıktı ,( 38 yaşındayım fakat yinede bu kadar yüksek beklemiyordum...37 yaşında iki arkadaş daha vardı onların ne çıktı acaba yaş faktörü...
He bu arada Dr.umla telefonda konuştuk kimyasalların gayet normal dedi yani Down ve Edwards...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…