Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım korkma 270 ve üzeri için korkmuyor doktorlar genelde inşallah hepimiz iyi sonuç alacağız benimkilerde çıkmış 2.30 dan sonra gideceğim dua edin banada

kızlar bu arada sağlık ocaklarınada kayıt yaptırmak gerekiyormuş doğuma kadar annenin aşıları doğumdan sonrada bebeğin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor yaptıran varmı kayıt ben bugün onuda halledeyim diyorum

Ayy sizin sonuclarinizi okudukca beni heyecan kapladi ins hepiniz iyi haberler verirsiniz kizlar rabbim hic birimize uzuntu yasatmasin ins

Ben yaptirdim canim hatta hastane saglik ocagina bildirmis gelip kayit yaptirin diye tlf la ulasamayinca eve hemsire geldi 24 nisanda tetenoz asisi icin cagirdilar

Evet sağlık ocagına kayıt oluyosun gebeliği takip ediyor. Banada şubat da gel aşı olursun demişlerdi.

Elimi karnıma koyduğumda hissedebileceğim gibi bir şey değil. Daha derinden dalgalanıyor sanki. Tarifi ne zormuş. Sanki derinlerde birşeyler dokunuyor gibi... Ama net bir şekilde hissedebileceğim bir şey...

ayy ne güzel ya, inşallah zaman su gibi akıp geçer de bende bebeğimi hissederim:)

bende bu gün sabah ikili tarama için kan verdim ense 1mm çıktı sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum 3 ten sonra çıkar herhalde çokkk korkuyorum yaww

canım endişelenme. 300ün altı riskli diyorlar ama senin yaşınıda düşünürsen 770 fena bir sonuç değil gibi. bence korkman gereken bir şey olsa mutlaka söylerdi dr.un. bu ağustos anneleri özenle seçilmiş başta ben olmak üzere hepsi birbirinden pinpirikli sanki:) güle güle büyüt sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

benim hastane de bildrim yapmış aradılar beni gttim görüştüm geçen hafta. aşılar için randevu verdi. onlar takip ediyormuş evet.

bende bu gün sabah ikili tarama için kan verdim ense 1mm çıktı sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum 3 ten sonra çıkar herhalde çokkk korkuyorum yaww

korkma annesi:) gerçi sana diyorum ama pazartesi gidicem, şimdiden heyecan ve telaş kaplamaya başladı beni. inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Yok cnm ona takilmadim ben zaten.. Ayrı ayrı 3_4 sonuç geliyor...Bunlardan biride yaş faktörü 1/101 çıktı...Kan tahlili sonucu birşey yok kafama taktigım ama bunlar hesaplanırken yaş da giriyor bilgisayar otomatik cikariyormus...O yüzden yazdım benim gibi sonuç alan var mı acaba...

Bende sonuçları p.tesi alıcaktım dayanamadım içim içimi yedi biraz önce dokt.aradım dedim acaba sonuçlar belli oldumu çok merak ediyorum.Baktı sonuçlar çıkmış hiç bir sorun yok dedi :) çok şükür allahımmmm

Gözün aydın LIPAKA ne güzel iyiki de erken aramışsın :) Çok sevindim...

Evet canım iyiki aramışım yoksa p.tesi kadar nasıl dayanıcaktım. :) çok sevindim ya kafama takıyodum çok şükür allahıma

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim 2 li taramam çok iyi çıkmış başka bir teste gerek yok dedi doktorum şükürler olsun rabbime :) darısı bütün annelerin başına inşallahhhhhhh folic plusu bırak dedi elevit verdi artık günde 1 tane ona başlayacağım birdahaki randevum 28 şubatta sağlık ocağınada gittim kaydımı yaptırdım bütün tahlil sonuçlarıma bakıp orayada not aldılar 1 marta gün verdiler tetanoz aşısı için ben nişanlıyken 1 sefer tetanoz ve kızamıkçık olmuştum zaten hamilelerin 2 doz olması gerekiyormuş ben 1 doz olacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…