- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Bende aldım sonucumu çok huzursuzum ama...Down sendromu riski 770 de 1....Edwards 61800 de 1 ...ensesi 1.72 o da normal ama yaş faktörü 101 de 1 çıktı ,( 38 yaşındayım fakat yinede bu kadar yüksek beklemiyordum...37 yaşında iki arkadaş daha vardı onların ne çıktı acaba yaş faktörü...
He bu arada Dr.umla telefonda konuştuk kimyasalların gayet normal dedi yani Down ve Edwards...
Ayy sizin sonuclarinizi okudukca beni heyecan kapladi ins hepiniz iyi haberler verirsiniz kizlar rabbim hic birimize uzuntu yasatmasin ins
Ben yaptirdim canim hatta hastane saglik ocagina bildirmis gelip kayit yaptirin diye tlf la ulasamayinca eve hemsire geldi 24 nisanda tetenoz asisi icin cagirdilarkızlar bu arada sağlık ocaklarınada kayıt yaptırmak gerekiyormuş doğuma kadar annenin aşıları doğumdan sonrada bebeğin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor yaptıran varmı kayıt ben bugün onuda halledeyim diyorum
12. haftada cagirdi doktor daha iki hafta beklicem yaniamin canım inşallah sen ne zaman gidiyosun ölçüm ve taramaya
canım korkma 270 ve üzeri için korkmuyor doktorlar genelde inşallah hepimiz iyi sonuç alacağız benimkilerde çıkmış 2.30 dan sonra gideceğim dua edin banada
kızlar bu gün ikili tarmam vardı ense 1 mm burub 2.4 mm boy 58 mm çıktı sizce nasıl yarında kan vereceğim tam 12. haftadaydım
Elimi karnıma koyduğumda hissedebileceğim gibi bir şey değil. Daha derinden dalgalanıyor sanki. Tarifi ne zormuş. Sanki derinlerde birşeyler dokunuyor gibi... Ama net bir şekilde hissedebileceğim bir şey...
2'li testin sonucunu alan var mı?
Benim ki 36.800'de 1 çıktı.
Bende aldım sonucumu çok huzursuzum ama...Down sendromu riski 770 de 1....Edwards 61800 de 1 ...ensesi 1.72 o da normal ama yaş faktörü 101 de 1 çıktı ,( 38 yaşındayım fakat yinede bu kadar yüksek beklemiyordum...37 yaşında iki arkadaş daha vardı onların ne çıktı acaba yaş faktörü...
He bu arada Dr.umla telefonda konuştuk kimyasalların gayet normal dedi yani Down ve Edwards...
kızlar bu arada sağlık ocaklarınada kayıt yaptırmak gerekiyormuş doğuma kadar annenin aşıları doğumdan sonrada bebeğin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor yaptıran varmı kayıt ben bugün onuda halledeyim diyorum
bende bu gün sabah ikili tarama için kan verdim ense 1mm çıktı sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum 3 ten sonra çıkar herhalde çokkk korkuyorum yaww
canım endişelenme. 300ün altı riskli diyorlar ama senin yaşınıda düşünürsen 770 fena bir sonuç değil gibi. bence korkman gereken bir şey olsa mutlaka söylerdi dr.un. bu ağustos anneleri özenle seçilmiş başta ben olmak üzere hepsi birbirinden pinpirikli sanki:) güle güle büyüt sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende sonuçları p.tesi alıcaktım dayanamadım içim içimi yedi biraz önce dokt.aradım dedim acaba sonuçlar belli oldumu çok merak ediyorum.Baktı sonuçlar çıkmış hiç bir sorun yok dedi :) çok şükür allahımmmm