Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar sabah sabah gitmeden yazayım dedim. Ağrılarımdan sabahı zor ettim. Pubik ağrım belime vuruyor. Hemen doktorumu aradım tam idrar tahlili ver bir de minoset al konuşalım tahliller çıkınca dedi. Şimdi hastaneye gidiyorum. Sanırım idrar yollarından şüpheleniyor. Ciddi bir şey olmadığını düşünüyorum bende zaten ama bu ağrılar böyle devam ederse işkenceye dönüşecek. Dua edin bir çözümü bulunsun... Sonucu öğreneyim haberdar ederim sizi de...

geçmiş olsun canım . inşaallaah önemli bişey yoktur.

çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. inşallah önemli bir şey yoktur buarada evet uzun zamandır giremedim çünkü kaynanamlardayım bir kaç gün daha buradayım arada bir girmeye çalışıyorum işte. bende de mide gerginliği oluştu dün geceden beri yaw size de oldumu hiç karnım kadar oldu midem de gergin gergin böyle hayırdır inşallah..

lokositin çok yüksek çıkmadığı sürece ilaç vermez zaten dr.un. bana bir gecelik yatarken içilen bir şey vermişlerdi. pubik ağrımdan gittiğim zaman. suda eritip içiliyodu. gebelikte lokösit zaten yüksektir normalden diyorlar, umarım çok yüksek çıkmaz seninkide.

16+3 mü maşallah kocaman ya:) bizimki daha son vagonlarda teyzesi:) buarada o kahverengilikler bende ara ara falan ama 9 gün sürdü şaka maka. baya bi sürüyor atılması demekki. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah canım hiçbirmize bende pztsi gidicem. 2li teste. bgn daha çarşamba.çok var daha ya. geçmiyo günler resmen

evet zorlamiyorum bende genelikle sebze yiyebiliyorum ve corba.

cok gecmis olsun canim insallah cabucak gecer.....

Veeee anne milleti ben geldim... Cepten yaziyorum size. İdrarda orta dereceli lokosit bulundu. Ancak kendi doktorum idrar yollarindan degilde bobreklerden oldugunu dusunuyor. Hemen ilac aldirtti antibiotik basliyoruz. Yarin zaten kontrolum vardi bunu da degerlendirecekmis doktorum. Tum dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Birazdan pc den baglanirim once bir karnimizi doyuralim :)

arkadaşlar size birkaç sorum olacak önecelikle ben hiç birşey hissetmiyorum mide bulantısı bel ağrısı iştahsızlık hiç birşey yok bu narmal mi bazen yürürken top gibi bişey hissediyoum o kadar o da beli piskolojıktır ...
akıntılarınızın kıvamı nasıl benim başlangıçta daha çok tu ama giderek azaldı sanki kremimsi bir yapısı var olması gereken nasıl bişey biliyormusunuz
birde yenmemesine özen gösterdiğiniz yiyecekler neler
tüm bu sorularıma cevap verebiliseniz çok sevineceğim ...

O bende 9. haftada oldu canım. Bebikin büyüyor rahim yavaş yavaş yukarı doğru çıkacağı için şu an miden yukarı itilmiş durumda. Bi süre yedilerin ağzına gelebilir. Endişe etme. Mideni rahatlıkla ayırt edebilirdin artık :)

Canım öncelikle hiç bir belirti olmadan gebelik yaşayan bir sürü insan var. Akıntılarının rengi yeşil, kahve gibi değişik renkler olmadığı müddetçe normal. Özellikle çiğ et pastirma, salam, sosis sucuk, çiğ köfte gibi şeyleri yememelisin. Aşırı meyve tüketme. Şekerini yükseltmesin. Onun dışında ne istiyorsan yiyebilirsin. Başka soran varsa seve seve cevaplarız canım.

Kızlar ya bugun sağ tarafımda bebegin oldugu yerde biraz sızlama var neden ki acaba oynuyo da ben mi anlamıyorum olabılır mı_?

Kızlar ya bugun sağ tarafımda bebegin oldugu yerde biraz sızlama var neden ki acaba oynuyo da ben mi anlamıyorum olabılır mı_?

Canim aslinda en dogrusu bunu doktoruna sorman. Bende sol tarafta olmustu 12. haftada. Karnimiz buyudugu icin liflerin ve kaslarin gerilmesi yuzunden oluyormus. Bebikin oynasa sizlama hissedecegini sanmiyorum. Bir de bu sizlama surekli mi yoksa arada bir mi?

gökçecim çok geçmiş olsun canım benim.bende evdeyim dinleniyom yatıyom cuma günü kontrolüm var kanamam biraz kesilmiş durumda.işlh rabbim bir daha göstermez,11 haftalık olduk bulantılar devam kasıklarım agrıyo o kadar

kızlar merhaba gökçe geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur bende de sistit vardı antibiyotik kullandım korkma bu arada yarın çıkıyor ikili tarama sonucum inanılmaz heyecan var bende mideme vurdu bugün bayağı bir kötüyüm hepinizi öptüm yarın girerim artık bir daha

cocugum beni hic üzmüyor..hamilelegimin tadini cikarmam lazim..ama benim de kocamdan sikayetim var...deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiiiiii..sanki ben degil o hamile :) küsme dersen onda,aserme desen onda,dik kafali,inatci..problemli aile cocuguyum ben korkuyorum..ne kadar dogru bir baba diye...benim gibiler icin aile olma durumu biraz daha hassas..yasayanlar bilir umursamayayim tadini cikarayim diyorum,,,sonrada ben sadece kendime mi doguruyorum diyorum..hayata tek mi devam edecegiz...kafam allak bullak,psikolojim cökmüs durumda ve biz adamin hiccc umrunda degiliz..tam 1 haftadir konusmuyoruz..hayir evlat sahibi olmak isteyipte olamayan bir sürü insan var..nitekim bizde 3 yil olamadik..niye kiymet bilinmez ki..kurban oldugum allah sen bilirsin diyorum hayrini

Canim cok uzgunum ama erkekler maalesef cok bencil. Bunu sadece senin esin icin soylemiyorum benimki de bazen cileden cikariyor. Ama bu seni sevmedigi bebegine dogru baba olamayacagi anlamina gelmiyor. Bence sikintilarinizi karsilikli konusmak en azindan seni rahatlatacaktir. Ayrica bu zevki, bu guzelligi tek yasiyorsun zaten. Mesela benim koca diyor ki "doktor kontrolunde 5 dakikaligina baba olacagimi anliyorum. Muayenehanenin kapisinsan cikinca coktaaaaannn unutmus oluyorum bu duyguyu". Yani anlayacagin kafalari bebekleri gormeden basmayacak :) Cunku bu duygulari sadece biz anlayabiliriz. Simdi ilgi bekliyorum mesela, gostermiyor mu uzaniyorum ikili koltuga yatana kadar birsey demezse konusmuyorum. Yani sadece tek yasayan sen degilsin. Ozellikle kapris, naz, uyuzluk, kusme gibi mevzulati uygulamaya calistigi zamanda gitmesini isterim. Ona bakip sinir olacagima pc den film izlemeyi tercih eserim. Bence durumunu anlat kocana, o anlamiyor belki senin anlatman senin yonlendirmen dogru yola sokacaktir onu. Ama kusluk olmasin. Bak benim bir aliskanligim vardir evlendigimden beri bunu uygularim. Biim kuslugumuz aksama kadardir. Benimle o yataga kus giremez. Alir esyalarini koltukta yatar tabi bunu tercih ederse bir daha yatagimin da yuzunu goremez. O yuzden benim koca 1 saat kus dayabiliyor :) Kizma canim sende yonlendir anlayacaktir, ayrica bunum cocukca oldugunu soyle. Cocuk gibi gorunmek rahatsiz edecektir.

ah gökcemm konusmuyor muyum saniyorsun..artik yoruldum..tabi buradan herseyide anlatamiyoruz..konusunca karsinda dinleyecek biri olmali..3 yildir konusuyorum..akilli,kültürlü insanlariz..tam bir balik burcu..ne hissettigini asla anlayamazsin..ölse konusmaz..küslüge gelince kurtaramadim onu bu huyundan..eskiden alttan ustten girer ben bulurdum arayi..ama dedim ya artik yoruldum..aliskanlik haline getirdi..nasilsa zelda barisir hakli haksiz ayagima gelir..düzelmiyorsa umursamiyor demektir..zorla olmuyor hic bisey..babaliga gelince,benim esimin 2 cocugu var..bu duyguyu bilen bir insan aslinda..ah ne düsündügünü gercekten bilebilseydim o zaman daha kolay karar verebilirdim bende artik konusup kavga edecegime cunku bebegime zarar vermek istemiyorum,,ona uyuyorum..madem küs mutlu..o anlasin istiyorum ne kaybettigini..kayip gidiyor iliskiler,asklar, verilen onca emek iste..umarim gec olmadan anlar..

Canim dun butun gun aklimdaydin. Bol bol dua ettim sana. Kanamam kesilecek ve bir daha devam etmeyecek gibi bir his var icimde. Allahim Cuma gunu iyi sonuclar aldirir ins. Haberdar et canim...

Canim yanlis anlama ama esin zaten iki kere babalik duygusunu tatmis. Tabi ki bunu da cok istiyordur ama ilki gibi heyecani yoktur. Anladihim kadariyla sende gururuna duskunsun oyle olmayada devam et. Maddm hatasini anlasin istiyorsun dusunme tatlim kaile alma. Aksam geldiginde gunluk rutinine devam et. Yani maalesef huylu huyundan vazgecmez. Sende gururundan vagecme bisver beneginle konus sohbet et tasini cikar. İlgilenmedihini gorunce kendi gelecektir. Ama lutfen bunu sikinti etme bebisine yazik. Bu arada oturup dusunme bile bu adam bu cocugu hakediyor mu diye? Onu illaki birilerinin haketmesine gerek yok annesi sen hakettikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…