Kızlar sabah sabah gitmeden yazayım dedim. Ağrılarımdan sabahı zor ettim. Pubik ağrım belime vuruyor. Hemen doktorumu aradım tam idrar tahlili ver bir de minoset al konuşalım tahliller çıkınca dedi. Şimdi hastaneye gidiyorum. Sanırım idrar yollarından şüpheleniyor. Ciddi bir şey olmadığını düşünüyorum bende zaten ama bu ağrılar böyle devam ederse işkenceye dönüşecek. Dua edin bir çözümü bulunsun... Sonucu öğreneyim haberdar ederim sizi de...
Kızlar sabah sabah gitmeden yazayım dedim. Ağrılarımdan sabahı zor ettim. Pubik ağrım belime vuruyor. Hemen doktorumu aradım tam idrar tahlili ver bir de minoset al konuşalım tahliller çıkınca dedi. Şimdi hastaneye gidiyorum. Sanırım idrar yollarından şüpheleniyor. Ciddi bir şey olmadığını düşünüyorum bende zaten ama bu ağrılar böyle devam ederse işkenceye dönüşecek. Dua edin bir çözümü bulunsun... Sonucu öğreneyim haberdar ederim sizi de...
Bir daha ki kontrolüm 16 Şubatta canım16+3 oluyor yani...Karından vurulan iğneler pıhtılaşmayı önlemek içinmiş...Karnımda kanama gördü ya onlarım atılmasını sağlıyormuş...Hareketsizlikten az bile almışım bencede :) Kanamam kesilmiş gözüyle bakıyorum şöyle ki; eskiden kanama olmuş ve orada kalmış şimdi olan bir kanama değil yani o yüzden kahverengi lekenme şeklinde çıkıyor...Ki çıkmasa bana zararlıymış o yüzden çıkabildiği kadar çıksın bakalım :) Bugün kesilir gibi oldu zaten yarın biter muhtemelen...Perşembeyi unutmadım iyi haberlerini bekliyorum cnmmmm ,))
Canım valla yiyemediğin şeyleri zorlama.. Ben 2 aydır ne et ne balık ne süt. Ağzıma sürmüyorum. Şimdi sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne yesen kardır senin de.. Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım. Hepimiz güzeliz çünkü hepimiz anneyiz :)
çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. inşallah önemli bir şey yokturbuarada evet uzun zamandır giremedim çünkü kaynanamlardayım bir kaç gün daha buradayım arada bir girmeye çalışıyorum işte. bende de mide gerginliği oluştu dün geceden beri yaw size de oldumu hiç karnım kadar oldu midem de gergin gergin böyle hayırdır inşallah..
arkadaşlar size birkaç sorum olacak önecelikle ben hiç birşey hissetmiyorum mide bulantısı bel ağrısı iştahsızlık hiç birşey yok bu narmal mi bazen yürürken top gibi bişey hissediyoum o kadar o da beli piskolojıktır ...
akıntılarınızın kıvamı nasıl benim başlangıçta daha çok tu ama giderek azaldı sanki kremimsi bir yapısı var olması gereken nasıl bişey biliyormusunuz
birde yenmemesine özen gösterdiğiniz yiyecekler neler
tüm bu sorularıma cevap verebiliseniz çok sevineceğim ...
Kızlar ya bugun sağ tarafımda bebegin oldugu yerde biraz sızlama var neden ki acaba oynuyo da ben mi anlamıyorum olabılır mı_?
cocugum beni hic üzmüyor..hamilelegimin tadini cikarmam lazim..ama benim de kocamdan sikayetim var...deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiiiiii..sanki ben degil o hamile :) küsme dersen onda,aserme desen onda,dik kafali,inatci..problemli aile cocuguyum benkorkuyorum..ne kadar dogru bir baba diye...benim gibiler icin aile olma durumu biraz daha hassas..yasayanlar bilir umursamayayim tadini cikarayim diyorum,,,sonrada ben sadece kendime mi doguruyorum diyorum..hayata tek mi devam edecegiz...kafam allak bullak,psikolojim cökmüs durumda ve biz adamin hiccc umrunda degiliz..tam 1 haftadir konusmuyoruz..hayir evlat sahibi olmak isteyipte olamayan bir sürü insan var..nitekim bizde 3 yil olamadik..niye kiymet bilinmez ki..kurban oldugum allah sen bilirsin diyorum hayrini
gökçecim çok geçmiş olsun canım benim.bende evdeyim dinleniyom yatıyom cuma günü kontrolüm var kanamam biraz kesilmiş durumda.işlh rabbim bir daha göstermez,11 haftalık olduk bulantılar devam kasıklarım agrıyo o kadar
ah gökcemm konusmuyor muyum saniyorsun..artik yoruldum..tabi buradan herseyide anlatamiyoruz..konusunca karsinda dinleyecek biri olmali..3 yildir konusuyorum..akilli,kültürlü insanlariz..tam bir balik burcu..ne hissettigini asla anlayamazsin..ölse konusmaz..küslüge gelince kurtaramadim onu bu huyundan..eskiden alttan ustten girer ben bulurdum arayi..ama dedim ya artik yoruldum..aliskanlik haline getirdi..nasilsa zelda barisir hakli haksiz ayagima gelir..düzelmiyorsa umursamiyor demektir..zorla olmuyor hic bisey..babaliga gelince,benim esimin 2 cocugu var..bu duyguyu bilen bir insan aslinda..ah ne düsündügünü gercekten bilebilseydim o zaman daha kolay karar verebilirdimbende artik konusup kavga edecegime cunku bebegime zarar vermek istemiyorum,,ona uyuyorum..madem küs mutlu..o anlasin istiyorum ne kaybettigini..kayip gidiyor iliskiler,asklar, verilen onca emek iste..umarim gec olmadan anlar..