Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ayyy canıımm ama bak eşin seni çok seviyor :) Olacak arada bir kızma kendine. Kolay değil hormonları idare edemiyoruz. İlgi bekliyorsun eskisinden daha fazla. Merak etme kırılmamıştır :)

Maşallah maşallah hiç hamile gibi değilsin hele ki ikiz valla önceki halini bilmiyorum ama bu saç rengi tenine çok yakışmış.
Değiştirme derim. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi :)

Ay canım inşallah yaa. Ben sabırsızlanıyorum kucağıma almak için ikisini de... Hepimiz alacağız inşallah..Kendimi iyi ve güzel bir ikiz annesi gibi hissediyorum. en güzel motive insanın kendisiymiş :) Kararlıyım bu dönemimin,kilolarımın, deformasyonlarımın tadını çıkaracağım :)

Gunaydın kızlar bugun farkettim ki işyerinde artık arkanı yaslanmadan oturamıyorum eğer yaslanmadan oturursam karnımda bı bastı hissediyorum. Miniğin rahatsız oluyo sanırım. :)

kızlar günaydın ense kalınlığını ölçürdük kan verdik 1.5 çıktı gayet iyi dedi miniğim ne kadar büyümüş 20 günde ay çok güzeldi onu seyretmek yeni ultrason cihazı gelmiş şansımıza :) 4 5 doktor birden baktılar bebikime bak annesi dediler bebeğine ağladım bende çok duygulandım kan verdik 2 li tarama için sanırım perşembe çıkacak sonuçlarımız inşallah iyi çıkacak oda eminim

bu arada boyu 49 mm olmuş ne kadar hızlı büyüyorlar inanamadım yani 5 cm, cetvelde 5 cm ye bakıp duruyorum :)

Gunaydın kızlar bugun farkettim ki işyerinde artık arkanı yaslanmadan oturamıyorum eğer yaslanmadan oturursam karnımda bı bastı hissediyorum. Miniğin rahatsız oluyo sanırım. :)

Büyümüş de rahatsız mı oluyormuşşş... Yirim Yirimmm...

Canım çok sevindim bak boş yere stres oluyordun. Gayet sağlıklı bebişin. Bundan sonra da hiiiiççç bir şey olmaz inş. Anlatsana biraz hareket etti mi.. Eli kolu oynadı mı :) Yoksa uslu uslu yatıyor muydu? Uyuyor muydu acaba :)

Bende göbek çıktı ama hareket yok.. Bir kıpırdasalar en azından endişelerim son bulacak..

Sendeki kadar bende de çıktı canım ama hamilelik göbegine benzemiyor hatta eşim dalga geçiyor ayva göbek diye :) Bu arada önceki msjlarda oran buran büyüdü diyenler saçına laf söyleyenler olduğunu okumuştum hala takıyor musun bilmiyorum ama inan fıstık gibisin valla kim ne derse desin gül geç

canım hiç üzmedi annesini :) hemen gösterdi kendini hareketliydi ama ölçtürdü ensesini kıyamam ben ona ya ultrason cihazı yeni gelmiş ben gelince çok sevindiler yaşasın nt de ölçücez diye uzun uzun baktılar bebime 4 5 doktorda meraktan geldi baktı önce korktum niye bu kadar toplandınız bişey mi oluyor kalbim durcak şimdi dedim güldüler yok yok korkma biz kendi aramızda konuşuyoruz dedi gayet iyisiniz dedi

Birkaç hafta öncesine kadar niye ben birşey hissetmiyorum acaba bebek gelişmiyor mu birşey mi var diye kendimi yiyordum ama alıştım artık sanırım dediğin gibi şimdi tadını çıkartıyorum inş sen ve senin gibi sorunlar yaşayan tüm arkadaşların en kısa zamanda bulantıları kusmaları kanamaları bütünnn sorunları biter hepimiz tadını çıkarta çıkarta heyecanla bebişlerimizi bekleriz:)

Canım bakıldığında çok net hamile olduğum anlaşılıyor. Benim normal bir hamilenin 4 aylık hali var şu an üzerimde. Benim karnım çok erken hamilelik gerginliğini aldı. 4 haftalıkken ayva göbektim ben.

Canım bu eleştiriler yapıldığında çok içime attığımı farkettim. Normal hayatta bile içime atmam hazır cevabımdır. Pazar günü düğünde içimdekileri ilgili kişilerin yüzüne patlattığımdan şuan rahatlamış durumdayım. İçe atmak bana yaramıyor dışa dönük daha iyiyim ben. Çok güzel iltifatlar aldım o gün. 3 aylık karnımla bile nasıl hırslandıysam düğünün en şıkı bendim.

Ayrıca canım benim fıstık gibi görünmem sizin bakan gözlerinizin, yüreğinizin güzelliğinden. Allah önce insanın yüreğini bozmasın.. Şimdi tüm deformasyonlarımla mutlu olma zamanı :) O kadar zor anne oldum ki bu mutluluğumu kıçın büyümüş saç rengin bilmem ne olmuş gibi kelimelerle bozmayacağım.

Oyyy yirim yirimmmmmmm ben senin uslu bebişiniiii... Darısı başımaaa.. Şu Perşembe gelsin artık yaaaaaa...

Canım sen ikili teste ne zaman gideceksin..

Yaaaa bizim anneler nerede. Kaç gündür kimse görünmüyor... CAN_SIN, abiley, nessssss, irishcoffee ve nickleri aklıma gelmeyen bir sürü anne.. Nerdesiniz ayol?

canım bende aynen ya dik oturup göbeği bir bırakıyorum ki sorma yada biraz rahat oturup onu rahat ettirmem gerekiyor sanırım sıkışıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…