Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

merhaba kızlar cuma gunu sabah lekelenmem dolayı oktora gıtmıştım o gun yazmıştım sıze bu sabah kalktıgımdada resmen adet olmuşum gıbı kanamam vardı yıne solugu doktorda aldık doktor baktı bebekte sıkıntı yok dıyor zaten pruluton ığne olmuştum haftada bır oluyordum sımdı 4 gunde bır olucakmışım.pregestan hapada devam ve tabıkı yatmayada devam el mahkum yatıyorum sureklı ben bu gıdısle doguma kadar yatak dosek yatıcm sanırım.

Ah be canım yaa. Kanamanın nedeni bilinmiyor mu? Gerçi bebeğin sağlıklıymış gerisi önemli değil. gerekirse yatarak geçir annesi :) Yeterki sağlıcakla birbirinize kavuşun..

canım benim maşallah Allah nazarlardan saklasın. saçların ten rengine de uyumlu. eski halini bilemiyorum ama bence gayet yakışmış yani. inan hiç 3 aylık ikiz annesi gibi bi halin yok walla maşallah:) ben tahta gibiydim hep yememe rağmen, e 42 kiloydum 8-10 yıldır. dobik görümcem benim minicik göbeğimi görüp ahahhay çok komik bi görüntün var demişti. nası sinirlerim bozuldu. 1 hafta boyu aklımdan çıkmadı sinirlerim bozuldu hatrladıkça. kimseyi takma canım benim. hele ALLAHIN izniyle sağlıklı bir şekilde doğum yapalım. ondan sonra emzirme dönemi+koşturmaca derken 2 yılda eski halimize geliriz inan bana

çok geçmiş olsun tekrardan canım. olsun yat dinlen sende napalım. zaten kimse istediği gibi rahat bir hamilelik geçiremiyor burda. herkesin korkuları pinpirikleri var her lavaboya gidişimde her akıntımda aklım çıkıyo. ama bebekelrimiz sağlıklı olsunda. birbirimizi en iyi birbirimiz anlıyoruz gerçekten. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun

Canım benimde zayıf bir arkadaşım vardı, hamileydi. Kızın doğru düzgün hamile karnı yoktu. Sakın üstüne alınma ben ona şey derdim. Bu nasıl göbek yaaa kahvaltıyı fazla kaçırmışsın gibi duruyor. Bebek açlıktan kordonunu kemiriyor olmasın... Nasıl iltifat gelirdi ona. Ama bence komik değil, çok zarif duruyor annelerin göbeği. Yokk yok ben yine dün eski Gökçe oldum. Bir arkadaşım var saçma sapan konuşuyordu dün. Ağzının ortasına geçirirsem nerelerimden kilo aldığımı, cildimin neden bu kadar bozulduğunu anlarsın dedim. Devam etseydi yapardımda beni tanıdığı için sustu zaten. Çok bozuldu ama umurumda değil...Düşünsenize ben bir de 700 gr aldım. Göğüsler büyüdü ya herkes kilo aldım sanıyor. Ama ilk defa 85 oldum. Güzelmiş yaaa 85 beden olmak :)

bence cok guzelsin ve zayifsin cok begendim...

Ay canım maşallah maşallah çok tatlısın karnın da yeni yeni çıkıyor ay bana da diolar ama ben yok diyorum. Bu sinir bendede geçmedi gün içinde bazı saatler çok gergin oluyorum belli etmeyim diyorum ama ne mümkün. Hormonlar geçmedi bi türlü sen boşver sıkma canını kim ne derse desin. Yaw bizim göğsümüzde Büyücek kıçımızda çünkü bizler 3 kişiyiz:)

Canim benim masallah sen bosver kim ne derse desin canini s1kma hamileligin tadini cikartmaya bak zaten hamilesin aman dikkat et nazar falan olma

Kızlaaarrr sabahın köründe damladımmm. Dün düğünü bitirdik sonundaaa ama sabah erken niye hortladım bilemiyorum...Çok kıpırdamadan azıcık göbek attık :) Merak edenler için söylüyorum taş gibiydim :) Heee bu arada karın ağrısı tutan teyzemin ağrısını da dindirmiş bulunuyorum.. Eminim artık sonsuza dek susacaktır.Ohhh be içimde kalmadı.. Keyfim yerine geldi. Şimdi azalan sabrımla Perşembeyi bekliyorum. Bebeklerimi görmek için sabırsızlanıyorum. 3 hafta geçmek bilmedi. Zaten söyleyeceğim doktoruma bir daha bu kadar uzatmasın.Özledim miniklerimiii...

kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar yarın ense kalınlığı ve 2 li tarama var dua edin

Günaydın bayanlar,
Sabah 2'li test yaptırdım 1.64 mm çıktı kan da verdim tam sonuç cuma günü. Ama doktorum ölçümü için gayet iyi dedi.

Günaydın bayanlar,
Sabah 2'li test yaptırdım 1.64 mm çıktı kan da verdim tam sonuç cuma günü. Ama doktorum ölçümü için gayet iyi dedi.

çok sevindim umarım kan sonuçlarında güzel çıkar, darısı başımıza inşallah:)

kızlar bende de 3-4 gündür bir yorgunluk hali var.. ama fena. böyle sanki hemen yoruluyormuşum gibi sürekli yan yatıp dinlenesim var. uyku sürem uzadı doğal olarak.. gözlerim yanıyor gibi hemen kapanıyor. sizde de varmı:44:

mrb kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben pek bir şey anlamıyorum. doktora gidip ultrasonda görmesem inanmayacam varlığına. Bebek beklemediğimiz için ilk anda yaşadığım şokun dışında hayatımda hiç bir değişiklik yapmadı bebişim. Çalışıyorum da ama yorgunluk falan olmuyor. Gerçi şimdi 15 tatile girdik çalışmıyorum.Acaba bu kadarı normal mi? benim gibi olan var mı?

Kaç haftalıksın canım sen...

Bende 11. ve 12. haftada başladı. Öğlen kalkmama rağmen yine uyumak istiyordum. Ama nasıl ağırım nasıl ağırım sanki hiç uyumamışım gibi istekliyim yani. 12+5 im şimdi ara ara vuruyor. Ama 12. haftaya girdiğimde daha büyük bir yorgunluk hakim oldu. Elim kolum kalkmadı. Bebeklerin bazı hormonları salgılamaya başlamasından dolayı annede yorgunluk hissi normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…