Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaaarrr sabahın köründe damladımmm. Dün düğünü bitirdik sonundaaa ama sabah erken niye hortladım bilemiyorum...Çok kıpırdamadan azıcık göbek attık :) Merak edenler için söylüyorum taş gibiydim :) Heee bu arada karın ağrısı tutan teyzemin ağrısını da dindirmiş bulunuyorum.. Eminim artık sonsuza dek susacaktır.Ohhh be içimde kalmadı.. Keyfim yerine geldi. Şimdi azalan sabrımla Perşembeyi bekliyorum. Bebeklerimi görmek için sabırsızlanıyorum. 3 hafta geçmek bilmedi. Zaten söyleyeceğim doktoruma bir daha bu kadar uzatmasın.Özledim miniklerimiii...

düğünden de foto bekliyoruz şekerim:)

mrb kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben pek bir şey anlamıyorum. doktora gidip ultrasonda görmesem inanmayacam varlığına. Bebek beklemediğimiz için ilk anda yaşadığım şokun dışında hayatımda hiç bir değişiklik yapmadı bebişim. Çalışıyorum da ama yorgunluk falan olmuyor. Gerçi şimdi 15 tatile girdik çalışmıyorum.Acaba bu kadarı normal mi? benim gibi olan var mı?

Ben de aynen senin gibiyim ya hiç birşey hissetmiyorum tek fark çok fazla uyuyorum önceden sabahlara kadar otururdum şimdi 11 den sonra gözlerimi açık tutmam imkansız gibi birşey..Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o yüzden bi an önce zaman geçsin göbeğim çıksın da hissedeyim bebeğimi diye sabırsızlanıyorum :)

Ben de aynen senin gibiyim ya hiç birşey hissetmiyorum tek fark çok fazla uyuyorum önceden sabahlara kadar otururdum şimdi 11 den sonra gözlerimi açık tutmam imkansız gibi birşey..Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o yüzden bi an önce zaman geçsin göbeğim çıksın da hissedeyim bebeğimi diye sabırsızlanıyorum :)

NE GÜZEL HAMİLELİĞİNİZİN TADINI ÇIKARIYORSUNUZ :) kendinizi şanslı hissedin bence ben çok ağır geçiriyorum halsizlik uyku mide bulantısı gaz ne ararsanız var ama rabbime şükürler olsun yinede

düğünden de foto bekliyoruz şekerim:)

Peki çiçekçim sana geldin o zaman :)

$Düğün 1.jpg $Düğün 2.jpg $Düğün.jpg

Bende göbek çıktı ama hareket yok.. Bir kıpırdasalar en azından endişelerim son bulacak..

darısı başımıza inşallah içimde bir ferahlık var sanki iyi sonuç alacakmışız gibi

İnşallah cnm. Bu sayfanın enerjisi o kadar güzel ki herkez birbirine pozitif enerji gönderiyor. O yüzden eminim ki birbirimize gönderdiğimiz bu enerjiler sayesinde herkes sağ salim bebişlerini kucaklarına alacak:)

ayy canım benim ya çok saol:) yanlız ben hesaplayamadım çünkü son adet tarihimi bilmiyorum. tüp bebek olduğu için kasımın 27sinde yumurtalarım toplandı. 30 kasımda 3günlük bebişim taransfer edildi. 12 aralıkta kan testinde çıktı. 15 günlüktü. ama dr.um 15 günlük değil 1 aylık bugün, öyle hesapla dedi. şuan da 10+2 ultrason kağıdında da öyle yazıyor ama aşağıda 11.haftanın içinde yazıyor. ben onu anlayamadım:44:

tamam canım hesap doğru . 10+2 demek ; 10 hafta bitmiş iki gün de 11. haftadan almışsın demek oluyor.10+6 ya kadar 11. haftada yazacak.allah kucağına almayı nasip etsin

mrb kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben pek bir şey anlamıyorum. doktora gidip ultrasonda görmesem inanmayacam varlığına. Bebek beklemediğimiz için ilk anda yaşadığım şokun dışında hayatımda hiç bir değişiklik yapmadı bebişim. Çalışıyorum da ama yorgunluk falan olmuyor. Gerçi şimdi 15 tatile girdik çalışmıyorum.Acaba bu kadarı normal mi? benim gibi olan var mı?

merhaba ecit..ben de eksiksiz seninki gibi bi hamilelik geciriyorum..sanirim kizlarin dedigi gibi sansliyiz :) lakin bunun birde dezavantaji var o da su ki; hergün,yasiyor mu varmi diye panik olmak ve yanlizca gidilen doktor muayenelerinde rahatlamak...

benimde hiç bir şikayetm yok kızlar. ve ordalarmı değllermi hep düşünüyorum bir an aklımdan çıkaramıyorum . yarın 10. haftaya giricem perşembe de kontrol var. ikiz benim kuzularım allahım izin verirse ikiz doğurcam çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo

benimde hiç bir şikayetm yok kızlar. ve ordalarmı değllermi hep düşünüyorum bir an aklımdan çıkaramıyorum . yarın 10. haftaya giricem perşembe de kontrol var. ikiz benim kuzularım allahım izin verirse ikiz doğurcam çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo

Aaaaaa benim ikizlere yine arkadaş geliyor. Benimde Perşembe kontrolüm var.. Bende çok heyecanlıyım ama geçmiyor vakit...

gökçecim maşallah sana yaaa:)))bende eskiden çok bakardım kendime ama bu günlerde üzerime güzel şeyler giymeye bile üşeniyorum:))bir an önce geçse şu hantallığım.eşim bile dün isyan etti kendini eve kapattın diye.napcam ben yaaa:KK43:((

Hamileliğimin ilk ayları bende giyinemedim fazla.. İlk haftalar yatarak geçirdim zaten. Bende sürekli evdeyim eşortmanlarımı giyip yürüyüşe çıkıyorum. Ama dışarı çıkarken en az saat hazırlanıyorum artık. Süslenmeden çıkmayacağım. Kararlıyım :)

bende eşini haşlayıp üzerine birse haksızken ağlama krizine girenlerdenim maç izlemeye gittik kayınvalideme maçın ortasında içeri dalıp illaki bitmesini mi beklicez ya sıkıldım midem kötü niye düşünmüyosun diye bir güzel haşladım sonrada üstüne ağlama krizine girdim veeeeeee oda bana kızacak derken geldi öptü tamam aşkım hadi kalkalım dedi istersen gidelim bi deniz kenarına hava aldırayım sana dedi :KK43: ben ne kadar kötüleştim yaaaaaa

X