Kaç haftalıksın canım sen...
onuncu haftaya girdik canım.
Kızlaaarrr sabahın köründe damladımmm. Dün düğünü bitirdik sonundaaa ama sabah erken niye hortladım bilemiyorum...Çok kıpırdamadan azıcık göbek attık :) Merak edenler için söylüyorum taş gibiydim :) Heee bu arada karın ağrısı tutan teyzemin ağrısını da dindirmiş bulunuyorum.. Eminim artık sonsuza dek susacaktır.Ohhh be içimde kalmadı.. Keyfim yerine geldi. Şimdi azalan sabrımla Perşembeyi bekliyorum. Bebeklerimi görmek için sabırsızlanıyorum. 3 hafta geçmek bilmedi. Zaten söyleyeceğim doktoruma bir daha bu kadar uzatmasın.Özledim miniklerimiii...
mrb kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben pek bir şey anlamıyorum. doktora gidip ultrasonda görmesem inanmayacam varlığına. Bebek beklemediğimiz için ilk anda yaşadığım şokun dışında hayatımda hiç bir değişiklik yapmadı bebişim. Çalışıyorum da ama yorgunluk falan olmuyor. Gerçi şimdi 15 tatile girdik çalışmıyorum.Acaba bu kadarı normal mi? benim gibi olan var mı?
Ben de aynen senin gibiyim ya hiç birşey hissetmiyorum tek fark çok fazla uyuyorum önceden sabahlara kadar otururdum şimdi 11 den sonra gözlerimi açık tutmam imkansız gibi birşey..Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o yüzden bi an önce zaman geçsin göbeğim çıksın da hissedeyim bebeğimi diye sabırsızlanıyorum :)
Ben de aynen senin gibiyim ya hiç birşey hissetmiyorum tek fark çok fazla uyuyorum önceden sabahlara kadar otururdum şimdi 11 den sonra gözlerimi açık tutmam imkansız gibi birşey..Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o yüzden bi an önce zaman geçsin göbeğim çıksın da hissedeyim bebeğimi diye sabırsızlanıyorum :)
çok sevindim umarım kan sonuçlarında güzel çıkar, darısı başımıza inşallah:)
darısı başımıza inşallah içimde bir ferahlık var sanki iyi sonuç alacakmışız gibi
ayy canım benim ya çok saol:) yanlız ben hesaplayamadım çünkü son adet tarihimi bilmiyorum. tüp bebek olduğu için kasımın 27sinde yumurtalarım toplandı. 30 kasımda 3günlük bebişim taransfer edildi. 12 aralıkta kan testinde çıktı. 15 günlüktü. ama dr.um 15 günlük değil 1 aylık bugün, öyle hesapla dedi. şuan da 10+2 ultrason kağıdında da öyle yazıyor ama aşağıda 11.haftanın içinde yazıyor. ben onu anlayamadım:44:
mrb kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben pek bir şey anlamıyorum. doktora gidip ultrasonda görmesem inanmayacam varlığına. Bebek beklemediğimiz için ilk anda yaşadığım şokun dışında hayatımda hiç bir değişiklik yapmadı bebişim. Çalışıyorum da ama yorgunluk falan olmuyor. Gerçi şimdi 15 tatile girdik çalışmıyorum.Acaba bu kadarı normal mi? benim gibi olan var mı?
benimde hiç bir şikayetm yok kızlar. ve ordalarmı değllermi hep düşünüyorum bir an aklımdan çıkaramıyorum . yarın 10. haftaya giricem perşembe de kontrol var. ikiz benim kuzularım allahım izin verirse ikiz doğurcam çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo
gökçecim maşallah sana yaaa:)))bende eskiden çok bakardım kendime ama bu günlerde üzerime güzel şeyler giymeye bile üşeniyorum:))bir an önce geçse şu hantallığım.eşim bile dün isyan etti kendini eve kapattın diye.napcam ben yaaa((
Benimde iyi geçiyo hamilelik karnımda belli oluyo artık :)
ay canım yaaaaaaaa çok güzel olmuşsun maşallah Allahın nazarlardan korusun