Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ah cnm gelde bana anlat bu hamılelıgımde sanırım stres topu olucam. En basından Berı sureklı bır sorun çıkıyor. 6. Haftada lekelenme olduydum iğnelere o zamandan Beri devam gecen hafta kulağım enfeksıyon oldu ona antıbıyotık iğne kullandım 6 tane onlar bıttı dedım sonrada antıbıyotıkten vajınal mantar oldum ve mantara su an ilaç veremem 14. Haftaya kadar beklemem gerekıyormuş tamam dedım ve bu Sabah'ta yıne lekelenınce cok üzüldüm yıne. Tam bı oh ıyıleştım dıyemedım yanı.

Benimde aynı..Yaşadığımızı kendimiz biliyoruzzz...Bundan sonra sende benim gibi düşün...Bebeğimi düşüncelerimle üzmeyeceğim ve tadını çıkaracağım hamileliğimin..O kaaaaaaaaaa :)

çok geçmiş olsun. bende 2 hafta önce burun akıntısı ve halsizlikle gittim kendi dr.uma girp olacağım belliydi, önlem alabilirmiyiz diye. dr. bana C vitamini verdi suda eritilen. ekşi portakal ve ekşi kivi yememi söyledi. günde iki kez de c vit. inan çok rahat atlattım. sende meyve yiyebliyorsan c vit. olanları iyi gelir. buarada bebeğin için çok sevindim. Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin ve darısı baiımıza inşallah:)

canım ben de pazar günü 6 gün önce crinone jel kullanırken kanama oldu. artık fazla mı derine ittim yoksa hızlı sıktım basınçlı mı gitti. artık her ne olduysa bebekte bir şey görmediler. rahim ağzında ve rahimde de bir şey görmedi. sebepsiz görünüyor. progestan iğne oldum 5 gün. bitti çok şükür. dr. bana kahverengi gelen şeylerden korkma dedi. bizim için tehlikeli olan kırmızı ve ya pembe olması dedi. bir kaç gün sürer dedi o kahverengilikler. ama bak benim 6 gün oldu. dün gene jel kullanırken kahverengi birşeyler geldi çubuğa. ama merak etme onun uyarısını yapmıştı bana sende rahat ol kahverengi olması tehlikeli değil yani..

hep geldimi üst üste gelir zaten. Allah sabır sağlık versin hem sana hem bize. tekararını da yaşatmasın inşallah. her gün değil her an korkuyla yaşamak.. ama olsun bebeklerimizi alınca kucağımıza inşallah, bunları anı olarak hatırlarız:)

ayy canım benim ya çok saol:) yanlız ben hesaplayamadım çünkü son adet tarihimi bilmiyorum. tüp bebek olduğu için kasımın 27sinde yumurtalarım toplandı. 30 kasımda 3günlük bebişim taransfer edildi. 12 aralıkta kan testinde çıktı. 15 günlüktü. ama dr.um 15 günlük değil 1 aylık bugün, öyle hesapla dedi. şuan da 10+2 ultrason kağıdında da öyle yazıyor ama aşağıda 11.haftanın içinde yazıyor. ben onu anlayamadım:44:

öğürmekten bıktım artık...tik oldu heralde bulanmasamda öğürüyorum 44:

çok guzel ve dataylı yazmışssın cok tesekkur ederım 7 şubatta doktoruma gıdıcem ılkınde kan ve ıdrar aldılar ama şeker cıkmadı bakalım bu sefer belkı der bazılarıda dıyorkı bazı kısıler hamılelıklerınde basta alırlar bazıları sonlarında ama ben bıraz aşırı cabuk gıttım :))))

cnm mrb bn yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 3. bebğim bn 3 gebeliktede kanama yaşadım bundada 6.haftamda oldu adet olur gibi kan geldi sonra kahverengiye döndü sonra geçti bu kanamalar bazen normal oluo ama tabi ihmal etmemek gerekio o yüzden dr.lar tedbir alıo ilaçlarla özellikle adet tarihi gelince oluosa kanama normal cnm üzülme ilk bebeğin galiba allah sağlıklı bebekler nasip etsin

Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben herhangi bir merkeze bağlı değildim. Doktorumun özel muayenehanesine gittim. O da operasyonlarımı Florance Nightingale de yaptı. Crinone jel içinde 11-12. hafta bırakabilirsin diyorlar zaten. Bende bıraktım 4 gün oldu hiç bir sorun yok çok şükür...

Canım hayırlı olsunnn.. Seni de ekleyelim topik listemize.. Bence kiloyu şu an dert etme ama çok yememeye de dikkat et. Kilo takibini doktorun yapmalı onunla da konuşmalısın.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ölçüm ultrasonunun güzel geçmesine de sevindim. Hiç merak etme sonuçlarında iyi çıkacak görürsün.

EEeee cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…