Vay vay vay bu ne güzellik,şıklık,hoşluk;çok ayıpladım Valla teyzeni.Moral vereceği yerde o nasıl söz öyle?Gerçekten öyle bile olsa insan moral verir biraz,"olsun kızım sen anne oluyorsun,kutsal bir iş yapıyorsun,kilo dediğin ne ki hemen verirsin 2 çocukla"falan demez mi insan ..Aynen ben de senin gibi düşünüyorum,deforme olacaksam bebeğim için olayım.Analığmın göstergesidir,gurur duyarım.Doğumdan belli bir süre sonra zaten kendine sağlığına önem veren bilinçli bir insan,yediğine içtiğine dikkat edip,biraz da spor desteğiyle hemen kurtulur fazlalıklardan. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin.Lafın nereye gideceğini hiç düşünmeden sorumsuzca konuşan insanlara sinir oluyorum.
Eşinin art niyetle söylediğini düşünmüyorum ben,tanımadığım için gayet objektif olarak söylüyorum bunu
Senin de değişiklik istediğini görünce cesaret vermek için kendini daha iyi hissetmen için radikal bir değişiklik önermiş bence.
Ben de bugün eşimi öyle saçma birşeyden dolayı azarladım ki sonra çok üzüldüm,sarıldım öptüm falan
Arabaya bir yere gidiyoruz,kızım arkada koltuğunda uyudu,eşim de bana dedi ki hadi sen de uyu biraz,kapat gözlerini ,hadi bakiiim !!
Ben de peki baba!!! Dedim sert bir şekilde,sonra da açtım ağzımı yumdum gözümü,ben uyumak istesem sana mı soracağım acaba,sen niye karar veriyorsun benim gözümü kapatmama bile de vıdı vıdı da vıdı vıdı ...:)))
Adam bin pişman oldu söylediğine söyleyeceğine ,sonra da ben tabii :)
Ama napalım,şu anda biz gerçek biZ değiliz,hormonlarımızın birer kuklasıyız,onların evlatlarını taşıyoruz,koruyoruz,besliyoruz,hazırlıyoruz;bu kadarcık kaprise de katlanmazlarsa babalık sınavını hiç geçemezler di mi ama
)