Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Perşembe gideceksin sanırım Gökçe bence söyle dr'una erken başlayabilir kalsiyuma...Aramızda tam 7 gün var...Biz Temmuz ortası kucaklarız bebeklerimizi ,)) Cinsiyetlerini merak ediyorum seninkilerinnn...

Bende çok merak ediyorum.. Sanırım dediğin gibi Temmuz ortası gibi gelir bizim minikler :)

Canım karnından iğneleri vurmaya başladığında adetliydin sen. İyi hatırla. Onun ilk gününü baz alacaksın. Tüp bebek olsa da bir şey değişmiyor SAT normal gebelerle aynı hesaplanmalı.

Kızlar hepimiz çok sağlıklıyız maaşallah. Ama çökmüş psikolojimle salgılanan mutsuzluk hormonumla baş etmeye çalışıyorum. Geceleri artık rahat uyuyamıyorum Her dönüşümde uyanıyorum uygun pozisyonu bulamazsam ne mümkün uyumak. Bazen eşimi yataktan itip atasım geliyor Yerim dar geliyor düşünün yani. Her akşam olağanüstü başağrım var. İlaçta kullanmam bu ağrılar için çok dayanamazsam eşime masaj yaptırıyorum, gerçi hiç dayanacak gibi değil. Kendimi çok yorgun hissediyorum ki hiç doğru düzgün hareket etmediğim halde. Gerçi bu haftalarda bu yorgunluk hissi normalmiş. Bugün kardeşimin kınası yarın düğünü var. Gitmek istemiyoruuuuuummmmm. Tırnaklarımı geçirdim koltuğa gitmem diye tutturdum. Çok yoruluyorum napiiimmm... Gürültü kalabalık çok rahatsız ediyor beni. Dün ilk defa galiba bunun altından kalkamayacağım diye düşündüm. Dün bir de eşime saçımın rengini değişeyim değil mi dedim. Yani doktorun izin veriyorsa değiş eski rengine dön istersen sarı haline de dönebilirsin dedi. Küfür etse, kalkıp ağzımı burnumu kırsa bu kadar üzülmezdim. Çirkinleştim sanırım değişiklik yapmam lazım. Geçen gün de teyzem saçlarını niye bu renge boyadın kara kara oldun yaa dedi. Dipleri çıkarsa daha kötü durur diye desemde gözlerim doldu. Üstüne bir de kıçın büyümüş dedi. Teyze susmazsan kalbini kıracağım dedim. Üstelik bunu bir sürü insanın içinde söylüyor. Ben şimdi size resmimi gönderiyorum. O kadar kötü mü yaaa. en azından objektif yorumlayabilirsiniz.

Eklentiler

• $Ankara.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 31

yaaaaaaaaaa çok tatlı çok güzelsin zaten hayatım aldırma bence şimdi bize ne söylense sinir oluyoruz geçen banada biri aaaa sen hamilemisin dedi durduk yere hiçte belli değil daha karnımdan evet dedim belli süzülmüşsün güzelliğini alıyo galiba senin eyvah dedi içimden birsürü senaryo yazdım hayal kurdum bu kadını ne yapabilirim diye kimide güzelsin yakışmış diyo yalakalık diz boyu yalan söyleme diyorum düşün yani

ay gökçeçim ya bu arada karnın bayağı belli olmuş :)) ne güzel

Ya ben aslında takılmam böyle şeylere kendime güvenim sonsuzdur. Ama öyle konuşuyorlar ki bir de ilk hamileliğim. Acaba öyle miyim, çirkinleştim mi, kıçım büyümüşmüş. Bunu söyleyen kadın 90 kilo. Ayrıca büyüsün. Tüm deformasyonlarım bebeklerim için olsun. Yaa sen onu bırak annem döndü bana bu hamileliğinde çok çirkinleşecek görürsünüz dedi. Artık ne kadar dolduysam çığlık attım. Ama kardeşim zaten cildim bozuk, saçlarım kötü bunun sıkıntısındayım bir de boyat denmesi iyice canımı sıkıyor. Geçen Ankara da çektirmiştim bu resmi. Aslında daha da belirgin karnım ama karşı açıdan pek belli olmamış.

canım bende sarışım bir hatundum ama şuan simsiyah saçlarım:) allah sağlık versin inşallah eski hallerimize döneceğiz elbet birgün :)

ben artık güzellik çirkinliğide geçtim şu mide bulantım ve tiksinmem bir geçse rahat bir nefes alıcam

EEeee cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi mi?

Yok tatlım söylemedi.Aslında herşeyin yolunda gittiğinden emin olacağımız 16. Haftaya kadar biz de öğrenmek istemiyoruz.O bence gördü ve anladı cinsiyetini ama ne biz sorduk ne o söyledi.Şu anda önemli olan tek şey sağlıklı olması yavrumuzun.
İlk hamileliğimde 16. Haftada cinsiyetini öğreneceğiz diye eşimle güle oynaya gittiğimiz hastaneden dünya başımıza yıkılmış ve yavrumuzu orada bırakmış olarak çıkınca bu kadar net söyleyebilirim ki gerisi sadece teferruat
Allahım kimselere yaşatmasın ;((
Bana kalsa doğumda öğrenmek isterim ama işte şu alışveriş ve oda hazırlığı meseleleri kafa karıştırıyor.Hele eşim öğrenmezse çatlar ortasından :)))

Vay vay vay bu ne güzellik,şıklık,hoşluk;çok ayıpladım Valla teyzeni.Moral vereceği yerde o nasıl söz öyle?Gerçekten öyle bile olsa insan moral verir biraz,"olsun kızım sen anne oluyorsun,kutsal bir iş yapıyorsun,kilo dediğin ne ki hemen verirsin 2 çocukla"falan demez mi insan ..Aynen ben de senin gibi düşünüyorum,deforme olacaksam bebeğim için olayım.Analığmın göstergesidir,gurur duyarım.Doğumdan belli bir süre sonra zaten kendine sağlığına önem veren bilinçli bir insan,yediğine içtiğine dikkat edip,biraz da spor desteğiyle hemen kurtulur fazlalıklardan. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin.Lafın nereye gideceğini hiç düşünmeden sorumsuzca konuşan insanlara sinir oluyorum.
Eşinin art niyetle söylediğini düşünmüyorum ben,tanımadığım için gayet objektif olarak söylüyorum bunu Senin de değişiklik istediğini görünce cesaret vermek için kendini daha iyi hissetmen için radikal bir değişiklik önermiş bence.
Ben de bugün eşimi öyle saçma birşeyden dolayı azarladım ki sonra çok üzüldüm,sarıldım öptüm falan
Arabaya bir yere gidiyoruz,kızım arkada koltuğunda uyudu,eşim de bana dedi ki hadi sen de uyu biraz,kapat gözlerini ,hadi bakiiim !!
Ben de peki baba!!! Dedim sert bir şekilde,sonra da açtım ağzımı yumdum gözümü,ben uyumak istesem sana mı soracağım acaba,sen niye karar veriyorsun benim gözümü kapatmama bile de vıdı vıdı da vıdı vıdı ...:)))
Adam bin pişman oldu söylediğine söyleyeceğine ,sonra da ben tabii :)
Ama napalım,şu anda biz gerçek biZ değiliz,hormonlarımızın birer kuklasıyız,onların evlatlarını taşıyoruz,koruyoruz,besliyoruz,hazırlıyoruz;bu kadarcık kaprise de katlanmazlarsa babalık sınavını hiç geçemezler di mi ama )

Aslında onlar belki kaprislere katlanıyorlar ama farkında değiller bence. Bunun tamamen içten geldiğini ve engel olamadığımızı. Sanıyorlar ki biz söylüyoruz sadece konuşuyoruz :) Halbuki bilseler içimizdeki savaşı... Yine seninki tecrübeli baksana gıkı çıkmamış. Ama dediğin gibi dırdıra başlayınca da susamıyoruz. Ne çene varmış güzelim bizde yaaa..

Attım sabahki bunalımımı... Kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım cicilerimi giydim , güzel bir de makyaj süper oldum. Geçen hafta görmüş olduğunuz o güzelim elbisemin içine zorla girdim bu hafta. 1 haftada benimkiler bayağıııı büyümüş :) Bazen duyuyorum ya senin başına gelen gibi ya da anne karnında kalbi duran bebek hikayelerini vs vs vs çok korkuyorum. O kadar zorlu yollardan geçtim ki bir tanesini kaybetmeyi bile yediremem kendime. Yıkılırım muhtemelen. Allahım sana da bana da kimseye de yaşatmasın. Yoksa yemişim saçı başı kıçı olayını... Bebeklerim için gerekirse çirkin gezerim. Hatta çirkin olurum umurumda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…