Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Eki Görüntüle 616 597[/ATTACH]Eki Görüntüle 616597

Kulakları da normal yerine inmiş sadece bıngıldağı gelişim aşamasındaymış...Fotoğraf için çok erken 16. haftadan sonra desede sağolsun verdi en renklisinden ,)))

Eklentiler

• $1ccc.jpg
    $1ccc.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hayırrr kesinlikle moralini bozma..Benim 2 kez kanamam oldu...1.ci kırmızıydı ve ilk kez böyle birşey yaşadığım için çok endişelendim hatta düştü bebeğim sandım..Ağrılı kanama olunca iyi değilmiş,ağrıda ağrı olacakmış ama doğum sancısı gibi kramplar falan yani....2. kanamam kahverengiydi daha yeni salı akşamı yaşadım daha rahattım..Çünkü kahverengiden korkma demişti dr'um...Endişelenme 2-3 sürebilir...Doktorum ne zaman kes derse iğneleri o zmn keseceğim...Çok geçmiş olsun...Endişelendiğin ve üzüldüğün anda karnındaki bebeğin de seninle aynı hüznü paylaşıyor bunu sakın unutma...Dik ayaklarını yat ben artık öyle yapıyorum :)

Ah cnm gelde bana anlat bu hamılelıgımde sanırım stres topu olucam. En basından Berı sureklı bır sorun çıkıyor. 6. Haftada lekelenme olduydum iğnelere o zamandan Beri devam gecen hafta kulağım enfeksıyon oldu ona antıbıyotık iğne kullandım 6 tane onlar bıttı dedım sonrada antıbıyotıkten vajınal mantar oldum ve mantara su an ilaç veremem 14. Haftaya kadar beklemem gerekıyormuş tamam dedım ve bu Sabah'ta yıne lekelenınce cok üzüldüm yıne. Tam bı oh ıyıleştım dıyemedım yanı.

Ah cnm gelde bana anlat bu hamılelıgımde sanırım stres topu olucam. En basından Berı sureklı bır sorun çıkıyor. 6. Haftada lekelenme olduydum iğnelere o zamandan Beri devam gecen hafta kulağım enfeksıyon oldu ona antıbıyotık iğne kullandım 6 tane onlar bıttı dedım sonrada antıbıyotıkten vajınal mantar oldum ve mantara su an ilaç veremem 14. Haftaya kadar beklemem gerekıyormuş tamam dedım ve bu Sabah'ta yıne lekelenınce cok üzüldüm yıne. Tam bı oh ıyıleştım dıyemedım yanı.

Benimde aynı..Yaşadığımızı kendimiz biliyoruzzz...Bundan sonra sende benim gibi düşün...Bebeğimi düşüncelerimle üzmeyeceğim ve tadını çıkaracağım hamileliğimin..O kaaaaaaaaaa :)

Selam kızlar :)

Grip oldum ne yazık ki,berbat durumdayım,burnum tıkalı,başım çatlıyor,gözlerimi sanki birisi oymuş gibi ağrıyor,boğazım haşat,bu sabah yataktan kalkıp kızımı okula uğurlayamadım bile.Eşim hazırladı,götürdü.Sinirimden ağladım resmen :KK43: Ihlamur içiyorum,meyve yiyorum,tavuk suyu çorba filan idare etmeye çalışıyorum.Bu sabah ilk kez bir Minoset içtim,doktorum tavsiye etmişti.Öğlen 2'de Dr.randevum vardı,sürüne sürüne gittim mecburen.

Bugün meşhur 2'li testimi yaptırdım çok şükür,inşallah sonuçlar da güzel çıkar da derin bir nefes alıp hamileliğimi de resmi olarak kutlayabilirim artık :) Bebişim o kadar büyümüş ki son 3 haftada inanılır gibi değil,bu 2.bebeğim olmasına rağmen Rabb'imin mucizesi karşısında gözyaşlarımı tutamadım.Bol bol tepindi,gangnam style yaptı diyoruz,çok güldürdü bizi :))
Ense kalınlığı falan normal ama kan testi sonuçları ve yaş parametreleri de ense kalınlığı ile birleşince çıkacak sonuç önemliymiş .
Yaşım 37 olduğu için riskli çıkabilir diye düşünüyorum ve çok huzursuzum bu yüzden.Hayırlısı bakalım,yaşayıp göreceğiz.
Sonuçlar salı Çarşamba çıkar dedi ama cumaya kadar yokmuş doktorum haftaya cuma arayacak beni .Geçmez bu 1 hafta :KK43:
Allah hepimize güzel sonuçlar alıp mutlu Mesut hamişlipimizin tadını çıkarmayı nasip etsin inşallah .

çok geçmiş olsun. bende 2 hafta önce burun akıntısı ve halsizlikle gittim kendi dr.uma girp olacağım belliydi, önlem alabilirmiyiz diye. dr. bana C vitamini verdi suda eritilen. ekşi portakal ve ekşi kivi yememi söyledi. günde iki kez de c vit. inan çok rahat atlattım. sende meyve yiyebliyorsan c vit. olanları iyi gelir. buarada bebeğin için çok sevindim. Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin ve darısı baiımıza inşallah:)

Merhaba cnm bende senın gıbı ılaç deposuna dönüşenlerdenim.bende hala pruluton iğne oluyorum haftada 1 kere.gecen hafta antibiyotık iğne kullandığım ıcın prulutonu 1 hafta ertelemek zorunda kaldım ve bu sabah wc ye bı kalktım kahverengı akıntı hemde baya akmış cok üzüldüm başladım ağlamaya hemen Dr gıttım bır pruluton ığne yaptı ultrasonlada baktı kanama gözükmüyor dedı.coraspırıne, apıkobal vıtamıne,folic asıte,progestan hapa devam dedı.ama kahve akıntım bu saat oldu sabahtan Berı kesılmedı.
Sen pruluton ığneyı ne zamana kadar kullanacaksın?
Kızlar aranızda hala lekelenme gecıren varmı?cok moralsızım :KK43:

canım ben de pazar günü 6 gün önce crinone jel kullanırken kanama oldu. artık fazla mı derine ittim yoksa hızlı sıktım basınçlı mı gitti. artık her ne olduysa bebekte bir şey görmediler. rahim ağzında ve rahimde de bir şey görmedi. sebepsiz görünüyor. progestan iğne oldum 5 gün. bitti çok şükür. dr. bana kahverengi gelen şeylerden korkma dedi. bizim için tehlikeli olan kırmızı ve ya pembe olması dedi. bir kaç gün sürer dedi o kahverengilikler. ama bak benim 6 gün oldu. dün gene jel kullanırken kahverengi birşeyler geldi çubuğa. ama merak etme onun uyarısını yapmıştı bana sende rahat ol kahverengi olması tehlikeli değil yani..

hep geldimi üst üste gelir zaten. Allah sabır sağlık versin hem sana hem bize. tekararını da yaşatmasın inşallah. her gün değil her an korkuyla yaşamak.. ama olsun bebeklerimizi alınca kucağımıza inşallah, bunları anı olarak hatırlarız:)

ayy canım benim ya çok saol:) yanlız ben hesaplayamadım çünkü son adet tarihimi bilmiyorum. tüp bebek olduğu için kasımın 27sinde yumurtalarım toplandı. 30 kasımda 3günlük bebişim taransfer edildi. 12 aralıkta kan testinde çıktı. 15 günlüktü. ama dr.um 15 günlük değil 1 aylık bugün, öyle hesapla dedi. şuan da 10+2 ultrason kağıdında da öyle yazıyor ama aşağıda 11.haftanın içinde yazıyor. ben onu anlayamadım:44:

çok guzel ve dataylı yazmışssın cok tesekkur ederım 7 şubatta doktoruma gıdıcem ılkınde kan ve ıdrar aldılar ama şeker cıkmadı bakalım bu sefer belkı der bazılarıda dıyorkı bazı kısıler hamılelıklerınde basta alırlar bazıları sonlarında ama ben bıraz aşırı cabuk gıttım :))))

Merhaba cnm bende senın gıbı ılaç deposuna dönüşenlerdenim.bende hala pruluton iğne oluyorum haftada 1 kere.gecen hafta antibiyotık iğne kullandığım ıcın prulutonu 1 hafta ertelemek zorunda kaldım ve bu sabah wc ye bı kalktım kahverengı akıntı hemde baya akmış cok üzüldüm başladım ağlamaya hemen Dr gıttım bır pruluton ığne yaptı ultrasonlada baktı kanama gözükmüyor dedı.coraspırıne, apıkobal vıtamıne,folic asıte,progestan hapa devam dedı.ama kahve akıntım bu saat oldu sabahtan Berı kesılmedı.
Sen pruluton ığneyı ne zamana kadar kullanacaksın?
Kızlar aranızda hala lekelenme gecıren varmı?cok moralsızım :KK43:

cnm mrb bn yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 3. bebğim bn 3 gebeliktede kanama yaşadım bundada 6.haftamda oldu adet olur gibi kan geldi sonra kahverengiye döndü sonra geçti bu kanamalar bazen normal oluo ama tabi ihmal etmemek gerekio o yüzden dr.lar tedbir alıo ilaçlarla özellikle adet tarihi gelince oluosa kanama normal cnm üzülme ilk bebeğin galiba allah sağlıklı bebekler nasip etsin

kızlar merhaba
bende ağustos annesi olacağım inşallah

size birşey sormak istiyorum. sizlerinde tüp sanırım. hangi hastanede yaptırdınız.

bu arada ben crinone jeli 4 gündür falan kullanmıyorum. sıkıldım artık. bir sorun olmadı çok şükür.

Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben herhangi bir merkeze bağlı değildim. Doktorumun özel muayenehanesine gittim. O da operasyonlarımı Florance Nightingale de yaptı. Crinone jel içinde 11-12. hafta bırakabilirsin diyorlar zaten. Bende bıraktım 4 gün oldu hiç bir sorun yok çok şükür...

bende hayırlısıyla 26 ağustos tarihinde bebeğimi kucağıma alacağım. biraz geç evlendiğim için geç yaşta anne kaldım 37 yaşındayım :))) çok korkuyorduk eşimle ama çok şükür Allahıma hamile kaldım fakat kaldığımda 65 kg şimdi 74 kg çok moralım bozuk daha başta 9 kg aldım ve çok korkuyorum gerisi nasıl olacak çevremdekı herkes 25 30 kg arası aldı fakat onların hepsı son 6 aydan sonra almaya başladılar benım bıraz cok fazla artış oldu benım gıbı cok kılo alan var mı

Canım hayırlı olsunnn.. Seni de ekleyelim topik listemize.. Bence kiloyu şu an dert etme ama çok yememeye de dikkat et. Kilo takibini doktorun yapmalı onunla da konuşmalısın.

Grip oldum ne yazık ki,berbat durumdayım,burnum tıkalı,başım çatlıyor,gözlerimi sanki birisi oymuş gibi ağrıyor,boğazım haşat,bu sabah yataktan kalkıp kızımı okula uğurlayamadım bile.Eşim hazırladı,götürdü.Sinirimden ağladım resmen :KK43: Ihlamur içiyorum,meyve yiyorum,tavuk suyu çorba filan idare etmeye çalışıyorum.Bu sabah ilk kez bir Minoset içtim,doktorum tavsiye etmişti.Öğlen 2'de Dr.randevum vardı,sürüne sürüne gittim mecburen.

Bugün meşhur 2'li testimi yaptırdım çok şükür,inşallah sonuçlar da güzel çıkar da derin bir nefes alıp hamileliğimi de resmi olarak kutlayabilirim artık :) Bebişim o kadar büyümüş ki son 3 haftada inanılır gibi değil,bu 2.bebeğim olmasına rağmen Rabb'imin mucizesi karşısında gözyaşlarımı tutamadım.Bol bol tepindi,gangnam style yaptı diyoruz,çok güldürdü bizi :))
Ense kalınlığı falan normal ama kan testi sonuçları ve yaş parametreleri de ense kalınlığı ile birleşince çıkacak sonuç önemliymiş .
Yaşım 37 olduğu için riskli çıkabilir diye düşünüyorum ve çok huzursuzum bu yüzden.Hayırlısı bakalım,yaşayıp göreceğiz.
Sonuçlar salı Çarşamba çıkar dedi ama cumaya kadar yokmuş doktorum haftaya cuma arayacak beni .Geçmez bu 1 hafta :KK43:
Allah hepimize güzel sonuçlar alıp mutlu Mesut hamişlipimizin tadını çıkarmayı nasip etsin inşallah .

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ölçüm ultrasonunun güzel geçmesine de sevindim. Hiç merak etme sonuçlarında iyi çıkacak görürsün.

EEeee cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi mi?

X