Selam kızlar :)
Grip oldum ne yazık ki,berbat durumdayım,burnum tıkalı,başım çatlıyor,gözlerimi sanki birisi oymuş gibi ağrıyor,boğazım haşat,bu sabah yataktan kalkıp kızımı okula uğurlayamadım bile.Eşim hazırladı,götürdü.Sinirimden ağladım resmen
Ihlamur içiyorum,meyve yiyorum,tavuk suyu çorba filan idare etmeye çalışıyorum.Bu sabah ilk kez bir Minoset içtim,doktorum tavsiye etmişti.Öğlen 2'de Dr.randevum vardı,sürüne sürüne gittim mecburen.
Bugün meşhur 2'li testimi yaptırdım çok şükür,inşallah sonuçlar da güzel çıkar da derin bir nefes alıp hamileliğimi de resmi olarak kutlayabilirim artık :) Bebişim o kadar büyümüş ki son 3 haftada inanılır gibi değil,bu 2.bebeğim olmasına rağmen Rabb'imin mucizesi karşısında gözyaşlarımı tutamadım.Bol bol tepindi,gangnam style yaptı diyoruz,çok güldürdü bizi :))
Ense kalınlığı falan normal ama kan testi sonuçları ve yaş parametreleri de ense kalınlığı ile birleşince çıkacak sonuç önemliymiş .
Yaşım 37 olduğu için riskli çıkabilir diye düşünüyorum ve çok huzursuzum bu yüzden.Hayırlısı bakalım,yaşayıp göreceğiz.
Sonuçlar salı Çarşamba çıkar dedi ama cumaya kadar yokmuş doktorum haftaya cuma arayacak beni .Geçmez bu 1 hafta
Allah hepimize güzel sonuçlar alıp mutlu Mesut hamişlipimizin tadını çıkarmayı nasip etsin inşallah .