Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sanırım erken başlayacağız. Bu arada ben sadece elevit içiyorum başka bir ilaç kullanmıyorum. Elevitin için folik asit olduğu için ekstra kullanmıyorum. Zaten ekstra kullanınca karaciğerim iflasa gidiyor. Malum tüp bebek olduğu için operasyonlardaki ilaçlar yeterince yordu bizi.

Benim daha ilk aylarda diş etlerim çekildi. Diş fırçaladığım zaman adam öldürmüş gibi oluyor her yerim. Diş doktoru bir arkadaşım var gel temizleyim azalır kanamaların diyor ama ne mümkün. Gelmemmmm dedim. Haftaya doktorum izin verirse yaptırırım. Benim doktorum çocuk fırçası kullan dedi tüyleri daha yumuşak diye. Dİş doktoru arkadaşımda Paradontax diş macunu kullan dedi. Ama tadı kötü arkadaşlar. Şu an bulantısı olanlar düşünmesin bile..

Canım ohhh hayırlı olsun :) Cinsiyet konusuna gelince aslında bir tahmin yapabilirdi sana. 20 Şubat da kesin sonucu öğrenirsin. Off Şu Perşembe gelse de bende öğrensem yaaa...

Bende folis asit kullanıyodum onu bırak dedi. Elevit verdi ona başladım şimdi

Artık cinsiyeti şuymuş buymuş hiç umrumda değil,yavruma sağlıklı desin yeter de artar bana.Perşembe gelir mi acep

geçmiş olsun benim dişlerim çok hassasdı normalde. bakalım ilerleyen günlerde neler açacak başıma..

Elevitde de var canım merak etme. Hatta ilk kan testi verdiğimde aşırı folik asit çıktı bende... O kadar duruyor yani kanımızda :)

heralde bi ben folik asite devam.. geçen hafta gittiğimde elevit folik asit 9 ay devam demişti. 2 gün önce sağlık ocağına gittim ordaki aile hekimi folik asiti bırakabilirsin dedi. anlamadım walla:18:

ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza artık

Amin kızlar.İnşaallah sağlıklı yavrularımızın olduğunu tez zamanda öğreniriz.

inşallah bizlerde iyi sonuçlarımızı alıp rahat bir nefes alıp hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız yaptığımız telaş ve stresten daha anlayamadım bile:26:

inşallah bizlerde iyi sonuçlarımızı alıp rahat bir nefes alıp hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız yaptığımız telaş ve stresten daha anlayamadım bile:26:

Sana yeminle demetcim bende senin gibiyim.Daha birgün bile olsun sevindiğimi hatırlamıyorum.İlk önce acaba hamile miyim daha sonlarında acaba kese oluşacak mı kese oluştu içinde bebek var mı bebek var kalp atışı var mı kalp atışı var acaba hala devam ediyor mu devam ettiğini görünce acaba bebeğin gelişimi devam ediyor mu şimdi ise ikili test sonucu neler olacak soruları...Sanırım hayatım bu testlerde de Allahın izniyle olumsuz bir şey görmeyip artık yavaş yavaş yavrularımızın hareketlendiğini hissedince hamile olduğumuz için yüzümüz gülmeye başlayacak.Ben eminim şuan ki olan asabi gergin hırçın kendini bilmez davranışlarım ortadan kalkacak.

kızlar merhaba
bende ağustos annesi olacağım inşallah

size birşey sormak istiyorum. sizlerinde tüp sanırım. hangi hastanede yaptırdınız.

bu arada ben crinone jeli 4 gündür falan kullanmıyorum. sıkıldım artık. bir sorun olmadı çok şükür.

sanırım hepimizde var aynı duygular aynı korkular ve aynı pinpirikler... ama tamamen iç güdüsel olmalı ki bu kadar insan aynı şeyleri hissediyor.. tesadüf olamaz. annelik iç güdüsü bu olmalı kızlar

ben istanbul tüp bebek hastanesinde yaptırdım. da crinone jeli sıkıldığın için kendi kendine mi bıraktın ben mi yanlış anlıyorum

Pampam benim öyle böyle değil.Vallahi artık kendimi tanıyamıyorum.Birşey yaptığımda acaba bunu ben mi yaptım nasıl yaptım nasıl dedim nasıl düşündüm diye kendimden şüphelenir hale geldim.Tamam çok şükür hiçbir gebelik şikayeti yaşamadım fakat psikolojimin bozulması anlamında eminim hepinize bin basarım :)

canım aynen ben biraz garantici ve tezcanlı bir yapıya sahibim hemen olsun bitsin iyi olsun diye çok hırpalıyorum kendimi normal hayattada şuan düşünsene hamilesin ve kapalı bir kutu neyin ne olduğunu bilmiyorsun yaptığımız stres tam emin olmak için ben geçen bir rüya gördüm bebeğimin kanatları vardı kelebek gibi ultrasonda hayır olsun inşallah

ben istanbul tüp bebek hastanesinde yaptırdım. da crinone jeli sıkıldığın için kendi kendine mi bıraktın ben mi yanlış anlıyorum

zaten bu güne kadar 2 kere falan kullanamadığım olmuştu çeşitli sebeplerden dolayı

bu hafta da 3 gün evde kalmadım yanımda olmadığı için kullanmadım. bugünde canım istemedi.
yarın zaten 12 haftalık oluyor. 12 hafta dolunca bırakacaktım.

birşey olmadı çok şükür. inşallah olmaz da
ne benimkine ne bir başkasınınkine

sen ne zaman bırakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…