Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnmm nasilsiniz ? Eliz hn iyi mi , hala nazli mi cadi :) Cekirdek aileniz tamamlandi artik .. :) Darisi bize insallahh... :)

selam bende dun kontrole gittim 1 cm aciklik var dedi ve normal dogum olacak insallah her sey normaldi 1 haftaya belki gelir dedi hayirlisi bakalim,dualarinizi eksik etmeyin ,,,

cnmmmm ne kadar heyecanli....Ayy sen oyle soyleyice ben heyecan yaptimm :)

Sancin var mi peki ? Bebeis nasil ? dogum olursa kuveze gerek kalmayacak ins. di mi ?

daha erken cnm yaa :)

saka bi yana cok sukur bu zamanlara geldin yaa insallah kucagina bi aliver oohh rahatlayacagiz hepbirlikte insallah :)

Dogum yapan herkes , minigiyle birlikte yeni dunyaya alismaya calisiyo yaa , artik pek zaman ayiramiyorlar..Bi 40 lari ciksin , rahat rahat gelirler artik :)

kızlar nasılsınız? Bu hafta duyacak mıyız acaba bebiş haberlerini...ya benim karnım aşağıya indi gibi acaba doğum mu yakın yoksa normal mi inmesi? Ya ilk bebek olunca insan çok tecrübesiz oluyor
rüyalarımda olduk olmadık şeyler görüyorum, korkularım endişelerim var, aslında çok rahat hamilelik geçirdim ama son zamanlarda olduğumdan geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, mesela arkadaşın doğumuna gittim

bebek geldi yarım saat kırk beş dk sonra arkadaşı getirdiler, yazık bebek nasıl ağladı yarım saat karnı aç,
içim acıdı, sütü gelmedi falan, neden öyle durumda mama vermiyorlarki bebeğe yazık değil mi

Son düzenleme:

Sancin var mi peki ? Bebeis nasil ? dogum olursa kuveze gerek kalmayacak ins. di mi ?

sanci var galiba pek anlamiyorum ama dun yuruyus yapinca sag tarafim baya agri girdi galiba sanci,her sey normal doctor dedi basida asagi inmis hata ele control yapinca bebegiin kafasinin eline geldigini soyledi,suyum az ve tansiyon ilaci Verdi,ama bebek iyi normal dogum icin her sey normal dedi,bende korkular basladi daha ilk bebek ve ilk dogum ,hayirlisi insallah kolay gecer her sey ,

oyle canım sağlıklı olalımda normal sezaryen fak etmez ama sanki çok cabuk oldu gibi hazır değilmişim dememkki psikolojik olarak hazırlanmalıyım

Psikoloji cok onemli tatlim kendini rahatlatmaya calis.. ben hep diyorum ki hic mudahale etmeme kuzum yok.. Rabbim 9 ayda zaten bedenimi bugune hazirladi degil mi boyle dusunmek beni cok rahatlatiyo..

Oyle dogru soyluyorsun ki canim.. is yapmadigimda bebegimin kilo aldini gordum ya artik yerimden kalkmiyorum

Kesinlikle dinlen tatlim hic birsey ile ugrasma.. yasadim ve gordum. ...

sancı odası neresi oluyor ya hiç bilmiyorum :18:

Sanci odasi komik geldi.. iskence odasi gibi :)) benim hastanede kendi odanda sancini cekiyor sonra dogumhaneye aliyorlar imis..

Bende artik cok istiyor ve cok dusunuyorum ne zaman ne zaman diye...

Kime sorduysam ilk hamileliklerinde en az 10 gun gec dogurmuslar..

O belki soyle olabilir canim.. simdi biz 9 ay sayiyoruz .. drlar 10 ay sayiyorlar ya..
9 ay 36 hf. Denk geliyor
9 ay 10 gunde dogum yaptim derler genelde yani benim cewremdekiler hep boyle soyluyor
Buda 38. Hf denk geliyor mus ki. Buda % 88 digumlar 37.hftadan sonra ki 2 hf icinde gerceklesirmis..

Ama hep soylerim bebeklerimiz bizden once Rabbimizin.. en guzelini en dogrusunu Rabbim bilir biz ne desek bos ...

selam bende dun kontrole gittim 1 cm aciklik var dedi ve normal dogum olacak insallah her sey normaldi 1 haftaya belki gelir dedi hayirlisi bakalim,dualarinizi eksik etmeyin ,,,

canım peki pozisyonu nasıl bebeğin doğum pozisyonu almış mı? ben bu konuya çok kafayı taktım dönmezse sezeryen olur diye ondan soruyorum....

Kızlar kontrolden geldim kızım dönmemis yan yatıyo doktorum doğuma yakin donebilie ama boyle olursa sezeryan olur dedi.rabbim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin ins.ben ogretmenim ozel hastaneye gidiyorum benim durumum sezeryani zorunlu kiliyo.acaba devlet dogum ucretini karsiliyo mu bilen varmi bu konuyu

Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..

Az önce yanlış yere yazmışım:)

canım zorunlu sezeryenin bir kısmını karşılıyo. hastaneye sor doğum ücretini söylerler. mesela benim hastanemde normal 320, zorunlu sezeryen 500, isteğe bağlı sezeryen 1200 dü.

canım hepimizin indi göbişleri indi endişhelenme, geçen haftalarda konuşmuştuk....

allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ömürleri uzun olsun canım maşalalh size
hayırlısı olsun canım çok az miktarını karşılıo sanırım hastaneyle görüşmelisin

bugün daha iiyim yavaş yavaş alışıyorum alıştırıyorum kendimi daha ii hissediyorum
haklisim cnm artik kader bir yerden sonra..Bakalimm ama gonlumuz rahat olsun insallah hersey cok gececekk.. :)

Kilonu veririsin merak etme.. yavrun gelsin bi uykusuz geceler , yemege bile vakit olmayan kosturmacalar..daha da zayiflarsin hatta
inş canım zayıflayabilirim emzirirkende kilo alanlardan olmam umarım hayırlısıyla gelsinler yorulucucaz artık belki yorulması bile güzel gelecek kimbilir

sağol canım desteğin için bugün daha ii hissediyorm inş herşey yolunda gidecek ve bende miniğime kavuşacağım siz nasılsınız eliz hanımın keyifleri nasıl

Haklisinda canim ama gunler yaklastikca bi merak sariyor..

Hele bide normal dogum yapmak isteyince gun belirsiz olunca, bian ønce gelsin diyor..

ustunede bide sicaklar eklenince iki hafta daha beklemek cok uzun geliyor canim

burdaki arkadaslarin teker teker dogum haberini almak insani dahada bi sabirsiz ediyor

Allah uzun ømurler nasip etsin canim..

bizde dogursaydik artik..

canım hepimizin indi göbişleri indi endişhelenme, geçen haftalarda konuşmuştuk....

Göbekler indimi ?

ya ben hergun kontrol ediyorum yala eski göbek.. sadece hergun buyuyor..

indigini nasil anladiniz canim?

Herhalde gözle görűlecek bisey.. wolla bende hic öyle bisey yok..

kesin ben cok gec doguracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…