Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sendemi øyle duydun..
Ay canim yaa bende normal dogum yapacam ama gec olacak diye cok korkuyorum..

Sendemi øyle duydun..

benim kuzenim 20 gün erken doğurdu ilk gebeliğiydi e bi srü topicte ilk bebeğini erken doğuranlar var çoğunluğa göre standart bişi söylemek zor hayırlı vakitte gelsinler bunları düşünüp kendini strese sokma bence

Merak etme cnm benim..Kilo alir insallah almazsada onemli degil ki , saglikli olsun yeter.. Sen ona dogduktan sonra kilo aldirirsinn :)

Cnm dogum odasina almiyorlar (dogum aninda yani , sanci odasinda falan bayan istiyorlar ) sonra gelecek yanima da , ben sanci odasini dusunuyorum..ozaman yanimda kim olur acaba ?

Insallah yetisiriz cnm :) hadi bakalim nasil gececek kontrolun diyecem ama gittin geldin herhalde..insallahh iyi gecmistir kontrolunn :) buyumus mu tosbaa ? :)

Cnm bebek cok cok buyuk degilse , normali denersiniz ama en azindanbi baksaydi bi catin normal mi belki buyuk bi catin var ? Ama ters olmasi da kotu..dogum aninda seni motive edecek..insallah guzel gecer heraniniz..

Ooh masallah cnm kuzucuga.. hadi hayirlisi..

Cnmm cok sukur sag salim dogmuslar yaa ,
Insallah en kisa zamanda kucagina da gelirler :) Masallah bak iyiler cok sukur :) Dualarimiz sizlerle insallahh :)

canım bende dogum yaptım17 sinde ikiside şuan küvezde bugün emzirmeye cagırdılar emzirdim bir tanesini sadece haftaya cıkaracaklar ama ikisinimi bilmiyorum. sana da gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün canım kiloları ne kadardı seninkilerin.

Sendemi øyle duydun..

Düzenli bi sekilde kontrollerine gidiyorsan korkacak bisey yok. Hem bebek anne karninda ne kadar cok kalirsa o kadar iyi.
42de dogum yapanlar oldugu gibi 36-37de de dogum yapanlar bi o kadar fazla.
Allahin da izniyle en hayirli zamanda gelecekler inşallah.
Gönlünü ferah tut :)

Ayy cnm cok haklisin..kafanda bir suru soru..Son 24 saate girdin bide..dk. lar gecmez bugun.. Ama insallah hersey cok guzel olacakk :) Yavrucuklarin kucagina gelsin bi oohh herseyi unutacaksin insallahh :)

aynen cnm yaa..bende bayiliyorum kiz cocuklarinin esyalarina..Insallah bu yavrumdan sonra benimde kiz bebegim olur.. kismet tabi ..Hayirlisi olsun , saglikli olsun da insallah benimde bi kizim olur :)

Bencede beklemek lazim..Her bebegin gelecegi vakit belli ne de olsa ..Hem soylede birsey var .Zaten aslinda sezeryan ameliyatlari bebek dogum kanalina giriyo , annede acilma yoksa , yada ani bir durum olsutuysa bebek icin kotu olan ozaman hemen sezeryana aliyorlar..Yani 5 dk. icinde bebegini aliyorlar..Bencede bekleseniz daha iyi ama dr.unda vardir bi bildigi yani umarim tamamen maddi dusunup boyle demiyordur.. Istersen baska bir dr. a daha git ?

ooy oyy masalah cnm .. Cok sukur iyiler , kucagindalar.darisi tuumm hamilelere ve hastanede bebekleri olan annelerimize olsun insallahh :)

sancı odası neresi oluyor ya hiç bilmiyorum :18:

Cnm sen hastaneye gittiginde sancin varsa , dogum basladiysa , seni bir odaya aliyorlar , hastaneden hastaneye degisiyo bu odalar.. Bazi hastanelerde bir kac hasta bir odada oluyo bazilarinda herkesin odasi ayri , sancisi orda cekiyo, ebeler , hemsireler geliyo , acilman tamamsa , seni dogum odasina goturuyor..Iste benim gittigim hastanede sanci odasinda ve dogum odasinda erkek istemiyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…