Merhaba arkadaşlar,
Uzun suredir internete giremiyorum.
Girebildigim zamanda yazdiklarinizi takip etmeye calistim.
Dogum yapan arkadaslar hayirli ugurlu olsun.
Evlatlarınizi saglikla mutlulukla büyütün insallah.
Ben ailemin yanindayiim hazirandan beri.
oglum 2700 gr olmus,bekliyoruz artik gelsin diye :)
Esim doguma yetisebilir umarim.
gerci hastanede normal dogum yapanlar genelde 40-42. Haftalarda dogum yaptilar ya neyse hayirlisiyla gelsinler insallahh.
Herkese hayirli dogumlar dilerim...
Sendemi øyle duydun..
Ay canim yaa bende normal dogum yapacam ama gec olacak diye cok korkuyorum..
kızlar ya moralim bozuk, NTS ye bağladı doktor ama anlamadım ben tabi, sonra ultrasonla ilk bakarken ilk önce karın genişliğimi bilmiyorum ölçtüğü kafa mı ne işte onu gördü haftaya perşembe geliyosun kontrole dedi tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben panik olunca yani olabilir artık falan dedi, kilo pek almamış ona da sıkıldım, iki hafta önce 2050 gr dı şimdi 2360 olmuş, sen minyonsun ondan kaynaklı dedi gelişim geriliği değil dedi,
tek olmaz cnm bizim tanıdık doğum yaptı hem annesi hem k.validesi yanındaydı her ikiside koşuşturdu... senin zaten iyi kötü ağrın oalcak daoğumdan sonra bebek gelecek onunla ilgilenen olması lazım kucağını alıp verecek birisi lazım vs.. hem eşini neden almıyorlar
acaba başı doğum kanalına mı girdi
herkesler ii çok şükür pürmelal ve bi arkadaş daha vardı hatırlayamadım nicni k le başlıodudoğurmuşlarmısır acaba sedacım ilk doğumlarda doğum hızlı bişekilde gerçekleşmiormuş her şekilde hasyaneye yetişebiliriz buna göre kapı süsünüzde çok güzel ii günlerde kullanın moon emzirememne üzüldüm sağıp veremk zor tabi kızınla ömür boyu mutluklar bize yarın gidicez kontrole bakalım neler olucak
nebilim ya sormakta olmuyor gibi ters biraz sen ne karışıyon bana der :) pazartesi tekrar gidicem belki bakar o zaman çünkü 38 bitirdim hayırlısınla gerçi bebek 3.5 geçerse normal olmaz demişti kafa çapı çatılardan geçmeyebilir demişti sanırım normal yapmayacak bana ama genede sonuna kadar bekletiyor olabilir diye düşünüyorum 3360 idi kilosu her halükarda 3.5 olur yani bebek haftaya
Slm kızlar . Bugn kontrole gittk. Yavrusum Cok şükür 3 kilocuk olmuş.. tarihte aldk kismet olursa 2agust . Cok heyecanlym... Rabbim hepimize nasip etsin.
Kizlar sanirim karnim bayagi bi aşagi düştü karnimin alt kismi sertleşti ve ayaklarim inanilmaz ağiriyo artik taşiyamiyorum bu kizi ve hareketlerinde azalma var enson 3410 gr di 4u bulur demişti sanirim artik yeri kalmadi kipraşmaya sali kontrol var konusucam durumu alsin kizimi
dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?
ikiz gebeliklerde dogum erken gerceklesiyor canim...yerleri tek gebelige göre dar oldugu icin..
9 temmuzda kızlarımız doğdu dostlar.
uzun zamandır yazamadım , onlarla uğraşıyoruz ama mükemmel bi duygu . Allah isteyen herkese nasip etsin.
bi tanesi sarılık oldu canımızdan can gitti. 3 gün yattık ışıkta ama daha iyi şimdi evimizde. emiyorlar ama sütüm aşırı çok değil mama takviyesi yapıyoruz tabii. HAMDOLSUN diyorum başka bişey demiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir , geçmişi okuyamadım moonshe doğum yaptı mı , dağ senden ne haber ve diğer tüm dostlar doğumu yakın olanlar nasılsınız. bebişler nasıl ..
haberlerinizi bekliyorum.
Sendemi øyle duydun..
Ay canim yaa bende normal dogum yapacam ama gec olacak diye cok korkuyorum..
Cnm dogum odasina almiyorlar (dogum aninda yani , sanci odasinda falan bayan istiyorlar ) sonra gelecek yanima da , ben sanci odasini dusunuyorum..ozaman yanimda kim olur acaba ?
İkiz annelerinden tek tek haber alıyoruz. Sevilco bide Karakedi den haber bekliyoruz. Başka doğum yapmayan ikiz annesi varmı benden başka?
P.tesiye az kaldı duygularım karman çorman iyi de kötü de birarada Rabbim ne verirse hayırlısını versin cümlemiz için..
bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim
çok güzel cicili bicili herşeyi. ayy kız bebeklere ne kadar süslü özen bezen şeyler oluyo valla, bi mağazaya giriyorum bi köşe erkek bebek giysileri kalan mağaza kız bebekler için insanın alası geliyor o kadar güzel ciciler var ki... inşllah ikinciye kız olur benim
kızalr suan çok stresliyim kontrolümüze gittik çatı muayenemizi olduk nstmizi çektirdik sancı yok açıklık yok çok şükür kzım benim tombul kelebeğim 3200 gr olmuş maşallahdr iri olacak dedi çatım iri bebek doğurmaya müsait değilmiş bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18::18::18::18: bende birden stres oldum çok yakın bi zaman sonra 38 haftalım olucam o zaman sanki erken gibi geldi bilmiyorum kafam karıştı haftaya tekrar kontrolümüz var nolacağı kesinleşir heralde ben dr asorucam bayram sonrası olsa olmazmı diye biraz daha büyüsün karnımda ama bilmiyorum jhayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kavuşalım birbirimize gerisi teferruat ayyy çok heycanlandım belki 2 hafta sonra bebeğim kucağımdaa
9 temmuzda kızlarımız doğdu dostlar.
uzun zamandır yazamadım , onlarla uğraşıyoruz ama mükemmel bi duygu . Allah isteyen herkese nasip etsin.
bi tanesi sarılık oldu canımızdan can gitti. 3 gün yattık ışıkta ama daha iyi şimdi evimizde. emiyorlar ama sütüm aşırı çok değil mama takviyesi yapıyoruz tabii. HAMDOLSUN diyorum başka bişey demiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir , geçmişi okuyamadım moonshe doğum yaptı mı , dağ senden ne haber ve diğer tüm dostlar doğumu yakın olanlar nasılsınız. bebişler nasıl ..
haberlerinizi bekliyorum.
sancı odası neresi oluyor ya hiç bilmiyorum :18: