Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

zaten bugüne kadar sezeryan konuşmadığımız için stres oldum hep normal doğumu konuştuk bende kendimi öyle hazırlamışım sancım gelecek suyum gelecek falan ve günü belli olmadğı için rahat takılıomuşum dün sezeryan olacak deyince öle bi kaldım yani maddi olduğunu düşünmüyorum ben beklemekten yanayım herhangi bi risk yoksa sanırım oda itiraz etmez gibime geliyor hayırlısı inş rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sezeryandan yanada epidural olmam pek mümkün görünmüyor ben kiloluydum hamilelkten önce üzerine bide gebe kaldım iyice tombalak oldum genel anestezi sonrasında uyanma durumu beni endişelendiriyor ne zaman kendiem gelicem bebeğimi görücem emziricem sütüm gelecekmi gibi konular Allahın dediği olur kaderde ne varsa onu yaşıcaz bebişim ii olsunda napalım sıkıntılara katlanıcaz

canım öncelikle hayırlı olsun sıkma canını desemde sıkacaksın. Ama tavsiyem düşünmemeye çalış sütüne yansımasın. Sarılık dediğin fototerapi ile geçer inan birşey olmaz. Ben sütümü sağıp süt poşetleri ile buzluğa attım donmuş haliyle götürdüm hastaneye. Yolda giderken çözülmesin diye buz kalıbı koyuyordum poşetle. Allah kolaylık versin cnm bir de sabır. Hiç kolay değil biliyorum...

hepinizin sütü gelecek kızlar merak etmeyiiinnnn..

naber nasılsınız oğluşların nasıl eviniz neşeyle dolmuştur şimdi

al benden de o kadar canım, rahat ol nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar, ama gel de anlat işte, sütüm gelecek mi emecek mi? Allah yardımcımız olsun inşallah

yina kaldık oğlumla iki başımıza. ya gidene neysede geride kalan olmak zor oluyo yaaa. boş eve tek başına dönmek....
bu arada sıkıntıya girince abur cubura saldırıyorum 75 oldum 80i bulurmuyum acaba doğuma kadar. eller ayaklarda şişti benim...

eşi olmayınca insanın yanında yarısı eksilio sanki heleki böyle bi durumda dahada zor ama allah sağlık versin sağlıkla gitsin gelsin benimde canım yemek istemio ama aburcubur yemeye hazırım kızıyorum kendime ama yemedende durmuyorum çok şükür şişlik yok bende

Canım kesinlikle epidural ol eğer sezeryan olacaksan hiç korkma sütünde gelir ben 30cc ile başladım arttı şimdiden humananın rezene çayını ve lactamil al bende sütüm gelmez diyodum doğumdan önce hiç belirtim yoktu doğum oldu süt geldi Allah I'n hikmeti o ben şuan sağıyorum millet sütün bitecek emzir deyip duruyo ama emmiyo napıyım dün bütün gün ağladım sütüm biticek diye iyice bunaldım milletten moral vericeğine strese sokuyolar sen daha şimdiden takma kafana tatlım sütünde gelir emzirirsinde anneliğin doğası bu

selam bende dun kontrole gittim 1 cm aciklik var dedi ve normal dogum olacak insallah her sey normaldi 1 haftaya belki gelir dedi hayirlisi bakalim,dualarinizi eksik etmeyin ,,,

doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah..normal sezeryan farketmez kurtuldunuz koca göbişlerden :))

darısı bekleyenlere inşallah ...sağlıkla...

kızlar ikizlerimiz geldi nes aldı kucağına sağ sağlim genel anestezi olmuş saat 8.30 da üçüde iyilermiş çarşamba çıkacaklar hastaneden sesi gayet iyiydi maşallah

Rabbim doğum yapanlarada yapacak olanlarada yardım etsn.. Huzur mutluluk eksik olmasın hayatınızdan.Bebekleriniz Analı babalı büysün sıkıntı dert görmesnler inşallahh...

Yarın 36 hafta bitiyor Allahın izniyle..Erken doğum riski 32.haftada başlamıştı bu günleride gördüm çok Şükür. 1 haftadan sonra daha rahat edeceğim inşallahh... Rabbim evlatlarımızı korusun..

Topik çok boş kaldı kaç gündür herkes rutine bağladı sanırım.. Uzak kalmayın kızlar koptuk bayaa..

kızlar ikizlerimiz geldi nes aldı kucağına sağ sağlim genel anestezi olmuş saat 8.30 da üçüde iyilermiş çarşamba çıkacaklar hastaneden sesi gayet iyiydi maşallah

Gözümüz aydın... Allah analı babalı büyümelerini nasip etsn inşallalh.. Kaç kilo doğmuşlar acabaa..

ayyy ne güzel ya.. kucağına almış demek bebeğini aman Allahımm... çok sabırsızlanıyorum.. içimde nasıl bir melek yaşıyor kaşı gözü eli ayağı kokusu offf zaman geçmiyor.. daha 9 günüm var benim son zamanlarda gerçekten zaman geçmiyormuş aynı ilk baştaki gibi:)

Gözümüz aydın... Allah analı babalı büyümelerini nasip etsn inşallalh.. Kaç kilo doğmuşlar acabaa..

canım biri 2500 diğeride sanırsam 2700 civarı

az kaldı artık canım hepimiz için bakalım bana ne diyecek yarın :) çok heyecanlıyım bende bu arada şu ağda işinide hallettim kurtuldum ay çok rahatmış birdaha kendim yapmam giderim 10 dk ta tertemiz

haklisim cnm artik kader bir yerden sonra..Bakalimm ama gonlumuz rahat olsun insallah hersey cok gececekk.. :)

Kilonu veririsin merak etme.. yavrun gelsin bi uykusuz geceler , yemege bile vakit olmayan kosturmacalar..daha da zayiflarsin hatta

cnm benşm ya cok zor valla haklisinn Insanin esinin yeri cok cok ayri..

Ben 75 i geceli cok oldu bakalim tosbik tosbik nasil gitcez doguma..benim nefesim kesiliyo , catlaklarim arttii..Bakalim neler olacak daha

Ben yaza geliyo ya pek kilo almayiz sicaklardan diyordum ama alakasi yokmus ama kitaplarda 2 kilo kadar kan artisinin olacagindna bahsedilio..daha onu alcaz bide ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…