- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
Bencede beklemek lazim..Her bebegin gelecegi vakit belli ne de olsa ..Hem soylede birsey var .Zaten aslinda sezeryan ameliyatlari bebek dogum kanalina giriyo , annede acilma yoksa , yada ani bir durum olsutuysa bebek icin kotu olan ozaman hemen sezeryana aliyorlar..Yani 5 dk. icinde bebegini aliyorlar..Bencede bekleseniz daha iyi ama dr.unda vardir bi bildigi yani umarim tamamen maddi dusunup boyle demiyordur.. Istersen baska bir dr. a daha git ?
zaten bugüne kadar sezeryan konuşmadığımız için stres oldum hep normal doğumu konuştuk bende kendimi öyle hazırlamışım sancım gelecek suyum gelecek falan ve günü belli olmadğı için rahat takılıomuşum dün sezeryan olacak deyince öle bi kaldım yani maddi olduğunu düşünmüyorum ben beklemekten yanayım herhangi bi risk yoksa sanırım oda itiraz etmez gibime geliyor hayırlısı inş rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sezeryandan yanada epidural olmam pek mümkün görünmüyor ben kiloluydum hamilelkten önce üzerine bide gebe kaldım iyice tombalak oldum genel anestezi sonrasında uyanma durumu beni endişelendiriyor ne zaman kendiem gelicem bebeğimi görücem emziricem sütüm gelecekmi gibi konular Allahın dediği olur kaderde ne varsa onu yaşıcaz bebişim ii olsunda napalım sıkıntılara katlanıcaz