Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Göbekler indimi ?

ya ben hergun kontrol ediyorum yala eski göbek.. sadece hergun buyuyor..

indigini nasil anladiniz canim?

Herhalde gözle görűlecek bisey.. wolla bende hic öyle bisey yok..

kesin ben cok gec doguracam

:) canım bende kendim pek anlamadım görenler söylüyor. birde ciğerlere baskı azalıyor inince daha rahat nefes alıyorsun.

Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..

Az önce yanlış yere yazmışım:)

Hayirlu ugurlu olsun canim.. nasil ozendim sana.. Rabbim bize de nasip etsin insallahhh. .

Kızlar kontrolden geldim kızım dönmemis yan yatıyo doktorum doğuma yakin donebilie ama boyle olursa sezeryan olur dedi.rabbim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin ins.ben ogretmenim ozel hastaneye gidiyorum benim durumum sezeryani zorunlu kiliyo.acaba devlet dogum ucretini karsiliyo mu bilen varmi bu konuyu

Sezeryan zorunlu ise elbet karsilar ama malesef biliyoruz ki devlet normal e ozel sezeryan a zorlar :KK43:

Haklisinda canim ama gunler yaklastikca bi merak sariyor..

Hele bide normal dogum yapmak isteyince gun belirsiz olunca, bian ønce gelsin diyor..

ustunede bide sicaklar eklenince iki hafta daha beklemek cok uzun geliyor canim

burdaki arkadaslarin teker teker dogum haberini almak insani dahada bi sabirsiz ediyor

Katiliyorum canim ayni durumdayim her hf basi bu hf bu is bitecek diyorum bakiyorum yeni hf baslamis bile.. insallah bizimde suyumuz gelecek .. gorecez o gunleri..

benimde kontrolüm vardı herşey normal dedi sancın ne zaman gelecek bakalım onu beklicez dedi.. açılmaya falan gene bakmadı pozisyonuna bakıyor anladığım şuan için normal olmaması için bi sebep yokmuş bekliyoruz minnoşu

Benimde gobek epey indi gogsumun altina elimi koyuyom gobek daha assadan baslio bir el kadar inik yani tarif edebildimmi bikemedim.. :KK66:

Birde 2 gundur gobeklerimiz yuvarlak ya benimki kare oluyor kasiliyor kasiliyor sonra yine yuvarlak oluyor..
Ama bebek hareketleri masallah yani hic bekleme burada iyiyim der gibi.. :KK66:

Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..

Az önce yanlış yere yazmışım:)

cok icimde hissettim yazdiklarini...ne kadar sicak anlatmissin...gözün aydin canim..uzun ömürlü sansli saglikli olsunlar...dört gözle bizde kuzularimizi bekliyoruz..tarih yaklastikca,buyudukce dahami duygusallasiyorum ben yaw :KK43:((

Benimde gobek epey indi gogsumun altina elimi koyuyom gobek daha assadan baslio bir el kadar inik yani tarif edebildimmi bikemedim.. :KK66:

Birde 2 gundur gobeklerimiz yuvarlak ya benimki kare oluyor kasiliyor kasiliyor sonra yine yuvarlak oluyor..
Ama bebek hareketleri masallah yani hic bekleme burada iyiyim der gibi.. :KK66:

al benden de o kadar canim...tipkisinin aynisi benim kuzucuk :) artik tekme halinde hissedemiyorum hareketlerini..yeri cok dar..dönme seklinde daha yogun

$WP_20130718_003.jpg

Son düzenleme:
benimde kontrolüm vardı herşey normal dedi sancın ne zaman gelecek bakalım onu beklicez dedi.. açılmaya falan gene bakmadı pozisyonuna bakıyor anladığım şuan için normal olmaması için bi sebep yokmuş bekliyoruz minnoşu

benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim

benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim

sğl cnm hayırlısınla atlatalım doğumlarıda alalım bebeklerimizi kucağımıza

Sezeryan zorunlu ise elbet karsilar ama malesef biliyoruz ki devlet normal e ozel sezeryan a zorlar :KK43:

Canim doktorum normal dogum taraftari biri ama bebegin pozisyonu normale uygun degil yada en azindan simdilik.hayirlisiyla o gunler bi gelsin normal sezeryan farketmez saglikla alayim kizimi kucagima ins

canım benim son kontrolümde baktı açıklık varmı diye ama ben pek bişey hissetmedim. ondan önceki kontrolde akıntı yüzünden muayene etmişti o zaman canım yanmıştı. doğum yaklaştıkça orasıda gevşiyo, yumuşuyo. öyle dedi dr. Yoksa bebek nasıl çıkacak ordan?

X