- 10 Nisan 2012
- 93
- 27
Göbekler indimi ?
ya ben hergun kontrol ediyorum yala eski göbek.. sadece hergun buyuyor..
indigini nasil anladiniz canim?
Herhalde gözle görűlecek bisey.. wolla bende hic öyle bisey yok..
kesin ben cok gec doguracam
Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..
Az önce yanlış yere yazmışım:)
Kızlar kontrolden geldim kızım dönmemis yan yatıyo doktorum doğuma yakin donebilie ama boyle olursa sezeryan olur dedi.rabbim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin ins.ben ogretmenim ozel hastaneye gidiyorum benim durumum sezeryani zorunlu kiliyo.acaba devlet dogum ucretini karsiliyo mu bilen varmi bu konuyu
Haklisinda canim ama gunler yaklastikca bi merak sariyor..
Hele bide normal dogum yapmak isteyince gun belirsiz olunca, bian ønce gelsin diyor..
ustunede bide sicaklar eklenince iki hafta daha beklemek cok uzun geliyor canim
burdaki arkadaslarin teker teker dogum haberini almak insani dahada bi sabirsiz ediyor
Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..
Az önce yanlış yere yazmışım:)
Benimde gobek epey indi gogsumun altina elimi koyuyom gobek daha assadan baslio bir el kadar inik yani tarif edebildimmi bikemedim..
Birde 2 gundur gobeklerimiz yuvarlak ya benimki kare oluyor kasiliyor kasiliyor sonra yine yuvarlak oluyor..
Ama bebek hareketleri masallah yani hic bekleme burada iyiyim der gibi..
benimde kontrolüm vardı herşey normal dedi sancın ne zaman gelecek bakalım onu beklicez dedi.. açılmaya falan gene bakmadı pozisyonuna bakıyor anladığım şuan için normal olmaması için bi sebep yokmuş bekliyoruz minnoşu
benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim
cok begendim,güzel olmus...adi da cok güzel :)
ogluşlarımla evimizdeyiz kızlar bugün benim bayramım hadi öptük hepinizi 3 kişilik
Sezeryan zorunlu ise elbet karsilar ama malesef biliyoruz ki devlet normal e ozel sezeryan a zorlar
benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim
ogluşlarımla evimizdeyiz kızlar bugün benim bayramım hadi öptük hepinizi 3 kişilik