evet canim pozisyon almis hatta doctor control ederken kafasinin eline geldigini soyledi,sen dusunme allah nasil yazmissa oyle gelir bebegin ,onemli olan saglikli olmasi..canım peki pozisyonu nasıl bebeğin doğum pozisyonu almış mı? ben bu konuya çok kafayı taktım dönmezse sezeryen olur diye ondan soruyorum....
gozununuz aydin canim allah saglik uzun mutlu sansli omur nasip etsin insallah..Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..
Az önce yanlış yere yazmışım:)
canim gobegin indigini elini gogsunun altina koy ve gogusten 3 veya 4 parmak asagdaysa inmis demektirGöbekler indimi ?
ya ben hergun kontrol ediyorum yala eski göbek.. sadece hergun buyuyor..
indigini nasil anladiniz canim?
Herhalde gözle görűlecek bisey.. wolla bende hic öyle bisey yok..
kesin ben cok gec doguracam
benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim
canım normal istiyorum diye biraz diretebilirsen anlarsın, bazı hastanelerde biliyosun isteğe bağlı sezeryeni devlet karşılamadığı için hastaları bu şekide yönlendirebiliyorlar, daha çok ücret alıyorlar hastadan. doğum zamanı bir gelsin normal doğum olacak gibi değilse zaten sezeryene alırlar buda zorunla sezeryene girer, devlet büyük bir kısmını karşılar. benimde dr. böyle birşey söylerse doğum anına kadar bekleyelim o sırada olmazsa sezeryen yaparız dicem. zaten sancı açıklık yoksa niye erken alsınlar bebeği....
özel hastanelere karşı tedirginim bende, bende özele gidiyorum ama bu konuları çok araştırdım. para için gereksiz yere sezeryen yapan hastaneler hem dediğim gibi doğum ücretini fazla alıyorlar hemde bebek gereksiz yere erken doğmuş oluyo küveze koyup onunda ücretini alıyorlar. kullandıkları en ufak bir malzeme için bile faturayı şişiriyolar. biz can derdindeyiz onlar para için anne ve bebeklere eziyet ediyorlar. çok dikkatli olmak lazım.
kızlar nasılsınız? Bu hafta duyacak mıyız acaba bebiş haberlerini...ya benim karnım aşağıya indi gibi acaba doğum mu yakın yoksa normal mi inmesi? Ya ilk bebek olunca insan çok tecrübesiz oluyor
rüyalarımda olduk olmadık şeyler görüyorum, korkularım endişelerim var, aslında çok rahat hamilelik geçirdim ama son zamanlarda olduğumdan geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, mesela arkadaşın doğumuna gittim
bebek geldi yarım saat kırk beş dk sonra arkadaşı getirdiler, yazık bebek nasıl ağladı yarım saat karnı aç,
içim acıdı, sütü gelmedi falan, neden öyle durumda mama vermiyorlarki bebeğe yazık değil mi
sanci var galiba pek anlamiyorum ama dun yuruyus yapinca sag tarafim baya agri girdi galiba sanci,her sey normal doctor dedi basida asagi inmis hata ele control yapinca bebegiin kafasinin eline geldigini soyledi,suyum az ve tansiyon ilaci Verdi,ama bebek iyi normal dogum icin her sey normal dedi,bende korkular basladi daha ilk bebek ve ilk dogum ,hayirlisi insallah kolay gecer her sey ,
canım peki pozisyonu nasıl bebeğin doğum pozisyonu almış mı? ben bu konuya çok kafayı taktım dönmezse sezeryen olur diye ondan soruyorum....
Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..
Az önce yanlış yere yazmışım:)
Göbekler indimi ?
ogluşlarımla evimizdeyiz kızlar bugün benim bayramım hadi öptük hepinizi 3 kişilik
canım benim son kontrolümde baktı açıklık varmı diye ama ben pek bişey hissetmedim. ondan önceki kontrolde akıntı yüzünden muayene etmişti o zaman canım yanmıştı. doğum yaklaştıkça orasıda gevşiyo, yumuşuyo. öyle dedi dr. Yoksa bebek nasıl çıkacak ordan?
Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun,yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum.internet cuma günü gelecek inşallah cumadan sonra safha sık yazabilirim.tabi kızlarımda sakin olup izin verirse.
Biz Allah'a bin kere şükür ki iyimiz.kilo alıyor kızlarım ve kendilerine geliyorlar yavaş yavaş.
Annelik çok başka bişeymiş gerçekten.ağlıyor niye ağladı,ağlamıyor niye ağlamadı,kaka çok yapsa niye yaptı yapmasa acaba sıkıntısı ne.yemese ayrı sıkıntı kusarsa ayrı dert.veeeee uykusuz geceler.özellikle ikiz annelerinin Allah sabrını bol versin.
Kızlar işte böyle.cumaya kadar iyi bakın kendinize.hepinizi öğtük
kızlar çok enteresan bişey oldu. bebişim tam karnımın ortasında poposunu dayamışken birden tam poposunun olduğu yerden gaz çıkarır gibi ses geldi hatta o sırada poposunu sıkıp bıraktığını elimle hissettim. böyle suyun içinden boloncuk çıkarır ya onun gibi bir ses. gaz çıkarmış olabilirmiki. korktumda takip ettim hareket ediyormu diye? anne karnında böyle gürül gürül gaz çıkarıtmı ki bebek?
benimde kontrolüm vardı herşey normal dedi sancın ne zaman gelecek bakalım onu beklicez dedi.. açılmaya falan gene bakmadı pozisyonuna bakıyor anladığım şuan için normal olmaması için bi sebep yokmuş bekliyoruz minnoşu
ayy yerim ben onun poposnuuu , bana garip geldi gaz olayi ama belkide oyledir.Dr.una tlf. edip sorsana bi ?
Bende gecen gece elini yakaladim oglusumun , elini uzatmisti tam sonra geri ccekti sipam :)
kızlar nasılsınız? Bu hafta duyacak mıyız acaba bebiş haberlerini...ya benim karnım aşağıya indi gibi acaba doğum mu yakın yoksa normal mi inmesi? Ya ilk bebek olunca insan çok tecrübesiz oluyor
rüyalarımda olduk olmadık şeyler görüyorum, korkularım endişelerim var, aslında çok rahat hamilelik geçirdim ama son zamanlarda olduğumdan geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, mesela arkadaşın doğumuna gittim
bebek geldi yarım saat kırk beş dk sonra arkadaşı getirdiler, yazık bebek nasıl ağladı yarım saat karnı aç,
içim acıdı, sütü gelmedi falan, neden öyle durumda mama vermiyorlarki bebeğe yazık değil mi
Göbekler indimi ?