bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim
Ben sade bir model sectim kizlar .. Bebek sekerimize , sadece nazr boncugu yapistiracagim ve isim etiketini zimbalayacagim..
Bide kendim kece alip , hosgeldin yazisini yapmayi planliyorum bakalim eger yapabilirsem :) Eki Görüntüle 759693
dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?
bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim
dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?
çok güzel olmuş bebeişini güzel günlerde büyüt inşbu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim
hayırlı uğurlu olsun.....gözünüz aydın, aylaaaar geçti, 1 hafta da geçer.......... ama 1 ayın daha var gibi görünüyo? niye erken oldu böyle???
kızalr suan çok stresliyim kontrolümüze gittik çatı muayenemizi olduk nstmizi çektirdik sancı yok açıklık yok çok şükür kzım benim tombul kelebeğim 3200 gr olmuş maşallahdr iri olacak dedi çatım iri bebek doğurmaya müsait değilmiş bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18::18::18::18: bende birden stres oldum çok yakın bi zaman sonra 38 haftalım olucam o zaman sanki erken gibi geldi bilmiyorum kafam karıştı haftaya tekrar kontrolümüz var nolacağı kesinleşir heralde ben dr asorucam bayram sonrası olsa olmazmı diye biraz daha büyüsün karnımda ama bilmiyorum jhayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kavuşalım birbirimize gerisi teferruat ayyy çok heycanlandım belki 2 hafta sonra bebeğim kucağımdaa
Aman Allahımmmmmmmmm zeldacım bayıldım bayıldım her birisi de mükemmel.. çok güzel olmuş odanız Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. güle güle kullan canım
Amanda küçük prenses odası çok cici . Sağlıkla huzurla büyüsün canım..
çok güzel cicili bicili herşeyi. ayy kız bebeklere ne kadar süslü özen bezen şeyler oluyo valla, bi mağazaya giriyorum bi köşe erkek bebek giysileri kalan mağaza kız bebekler için insanın alası geliyor o kadar güzel ciciler var ki... inşllah ikinciye kız olur benim
bayıldım kırk bir kere maşallah, Allah güle güle kullandırsın