Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Normal dogum yapmak isteyen ve ilk hamilelik olanlarin dogumu, genelde verilen dogum tarihinin 10 gun (2 hafta) sonrasinda gerceklesiyormus..

Gec oluyormus..

Bilgisi olan varmi?

yapma kıs 42. haftaya mi gircek, patlarım ben...

ohh maşallah evinizdesiniz allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün moon doğum yaptı elizimiz çok iişükür
Normal dogum yapmak isteyen ve ilk hamilelik olanlarin dogumu, genelde verilen dogum tarihinin 10 gun (2 hafta) sonrasinda gerceklesiyormus..

Gec oluyormus..

Bilgisi olan varmi?

tabikide öle bişi yok canım bu sadece % 4 lük bi durum

oyle canım sağlıklı olalımda normal sezaryen fak etmez ama sanki çok cabuk oldu gibi hazır değilmişim dememkki psikolojik olarak hazırlanmalıyım

ben bile heyecanlandim :)) 41 kere masallah kuzuna..sag salim kucagina al insallah canim...

tesekkürler lilicimm...adimizi begenmene de sevindik teyzesi :)

gözün aydin canim :)) anali babali saglikla uzun ömürlü olsunlar :)

canım normal istiyorum diye biraz diretebilirsen anlarsın, bazı hastanelerde biliyosun isteğe bağlı sezeryeni devlet karşılamadığı için hastaları bu şekide yönlendirebiliyorlar, daha çok ücret alıyorlar hastadan. doğum zamanı bir gelsin normal doğum olacak gibi değilse zaten sezeryene alırlar buda zorunla sezeryene girer, devlet büyük bir kısmını karşılar. benimde dr. böyle birşey söylerse doğum anına kadar bekleyelim o sırada olmazsa sezeryen yaparız dicem. zaten sancı açıklık yoksa niye erken alsınlar bebeği....
özel hastanelere karşı tedirginim bende, bende özele gidiyorum ama bu konuları çok araştırdım. para için gereksiz yere sezeryen yapan hastaneler hem dediğim gibi doğum ücretini fazla alıyorlar hemde bebek gereksiz yere erken doğmuş oluyo küveze koyup onunda ücretini alıyorlar. kullandıkları en ufak bir malzeme için bile faturayı şişiriyolar. biz can derdindeyiz onlar para için anne ve bebeklere eziyet ediyorlar. çok dikkatli olmak lazım.

canım ikiside doğum yaptı, Allah bebişlerinizi size bağışlasın, 9 temmuzda biri daha doğum yapmıştı sanki tam hatırlayamadım. canım çok tebrik ediyorum seni.......

masallah bebisine canim..ne güzel hersey yolunda..haklisin artik dinlenmeliyiz..bende hareketli bi hamilelik gecirdim..artik kuzularin yeri dar yoruluyorlar sikistilarda kiyamam..bende gectim 1 haftadir dinlenme moduna..hic disari cikmiyorum...korkuyorum erken gelir diye..

ah be canım sen bu halinle niye kalkışıyosun cam silmeye. pis kalsın ya artık dengemiz bozuk dikkat edin yolda yürüken düşmeyin diyolar sen çıkmışın cam silmişin. Allah korumuş seni kalkışma artık hiç bi işe....

drumla en baştan beri normal doğumu konuştuk kendisi ban hep normal doğumu anlattı destekledi aklıma böyle bi ihtimal gelmedi açıkçası haftaya olan kontrolde kesinleşir sanırım herşey bebişin başı aşağıda sanırım sancı başlarsa kanala girerse zor olur düşüncesinde baklaım neler olucak

Merhaba arkadaşlar,
Uzun suredir internete giremiyorum.
Girebildigim zamanda yazdiklarinizi takip etmeye calistim.
Dogum yapan arkadaslar hayirli ugurlu olsun.
Evlatlarınizi saglikla mutlulukla büyütün insallah.
Ben ailemin yanindayiim hazirandan beri.
oglum 2700 gr olmus,bekliyoruz artik gelsin diye :)
Esim doguma yetisebilir umarim.
gerci hastanede normal dogum yapanlar genelde 40-42. Haftalarda dogum yaptilar ya neyse hayirlisiyla gelsinler insallahh.
Herkese hayirli dogumlar dilerim...

Dogum yapan arkadslar rabbim bebislerinzle ve sevdklernzle uzun ömürler versin... Dua edin bize. :)

canım hayırlısı olsun.

kızlar bebeğim zayıf gibi dün de yazdım, sağlıklı Allaha şükür ama bebeğime nasıl kilo aldırabilirim? Zaten ben hamile kaldığımdan beri tahin pekmez ceviz çok tükettim ama sanırım genetik. 36+0 da 2360 gram

ohh maşallah evinizdesiniz allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün moon doğum yaptı elizimiz çok iişükür

tabikide öle bişi yok canım bu sadece % 4 lük bi durum

Ne bileyim, kime sorduysam normal ve kiz cocuklarina hamile kalanlar hep gec doguruyormus..

resmen stresse girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…