Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım ya eşin ne iş yapıyo ki bu kadar dışarı gönderiyorlar izin alamıyor mu sonuçta son aylarımız ne olacağı belli değil artık yada yanında kimse kalmıyor mu

canım kendi işimiz daha çok başında durması gerekiyo. bikaç gün yanlız kalacam ama annem gelicek yine. yanlızlıktan korktuğumdan değil çok cesaretliyimde insan kendini garip hissediyor...

Slm kızlar . Bugn kontrole gittk. Yavrusum Cok şükür 3 kilocuk olmuş.. tarihte aldk kismet olursa 2agust . Cok heyecanlym... Rabbim hepimize nasip etsin.

ağustosun ilk haftası çok bebiş gelicek.... Hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...

Kizlar sanirim karnim bayagi bi aşagi düştü karnimin alt kismi sertleşti ve ayaklarim inanilmaz ağiriyo artik taşiyamiyorum bu kizi ve hareketlerinde azalma var enson 3410 gr di 4u bulur demişti sanirim artik yeri kalmadi kipraşmaya sali kontrol var konusucam durumu alsin kizimi

dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?

hayırlı uğurlu olsun.....gözünüz aydın, aylaaaar geçti, 1 hafta da geçer.......... ama 1 ayın daha var gibi görünüyo? niye erken oldu böyle???

kızlar liste yapalım doğan bebişler isimleri doğum tarihleri ve sıradaki doğacak olanlar...
mesela
pampam34 ecrin 31.07.2013 gibi..
evet ya liste yapilsa keske kimler dogurdu diye ,iyi olurdu...

gozunuz aydin canim allah annali babali buyutsun saglikli uzun omurleri olsun ,insallah cabucakta kuvezden cikarlar , kucagina alirsin tez zamanda..

Canım gözün Aydın Rabbim analı Babalı büyütsün. Hiç canını sıkma 1 hafta çabucak geçer kavuşursun bebişlerine sen rahat olki sütün gelsin bebişler çabucak toparlansın. Dualarımız seninle ve bütün doğurmuş ve doğuracak olanlarla olsun..

saolsn canm.. rabbim hepimizi kavuştrsun..

canım gün almışsın hayırlı olsun kendi isteğinle mi sezeryan olacaksın

canım kendi işimiz daha çok başında durması gerekiyo. bikaç gün yanlız kalacam ama annem gelicek yine. yanlızlıktan korktuğumdan değil çok cesaretliyimde insan kendini garip hissediyor...

doğru söylüyorsun canım Allah kavuştursun benimde eşimin kendi işi oda gidiyor bazen çok üzülüyorum yarım kalmış gibi çok iyi anlıyorum seni

canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ŞİMDİ BİZE KOLAY GELİYOR TABİ AMA 1 HAFTA ÇOK UZUN DEĞİL İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM ALACAKSIN SENDE KUZUCUKLARINI KUCAĞINA GÖKÇE PEK BEKLETMİYORDU SÜTLERİ SAĞIP DOLAPTA TUTUYORDU HEMEN GÖTÜRÜYORDU

İkiz annelerinden tek tek haber alıyoruz. Sevilco bide Karakedi den haber bekliyoruz. Başka doğum yapmayan ikiz annesi varmı benden başka?
P.tesiye az kaldı duygularım karman çorman iyi de kötü de birarada Rabbim ne verirse hayırlısını versin cümlemiz için..

oyyy yesinler o tombikk kizi :)) kiyamam yeri daraldi tabi...hayirlisi olsun canim bi görüs bakalim doktorunla ne diyecek..

cok gecmis olsun,gözün aydin canim...hosgelmis yavrularin...en kisa zamanda saglikla alip evlerine getirirsin insallah...operim cok

bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim

Eklentiler

• $DSC01885.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC01865.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC01867.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC01872.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC01873.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01874.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC01875.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC01876.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC01877.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC01878.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC01879.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC01880.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC01881.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC01882.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC01883.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC01884.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 42
bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim

Aman Allahımmmmmmmmm zeldacım bayıldım bayıldım her birisi de mükemmel.. çok güzel olmuş odanız Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. güle güle kullan canım

Slm kızlar . Bugn kontrole gittk. Yavrusum Cok şükür 3 kilocuk olmuş.. tarihte aldk kismet olursa 2agust . Cok heyecanlym... Rabbim hepimize nasip etsin.

3 gün var aramızda canım.. bnmki de 31 temmuz:) az kaldı ama vakit geçmiyor hiç dimi:)

ay maşallah benim minişim 2650 gr.dı 3 gün önce 10 gün sonra da sezeryan tarihim.. umarım 3 ü geçer diye dua ediyorum bnde. ne bulsam yiyorum istemesemde..

canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah. bir an önce kavuşurtursun yavrularına.. doğumda hiçbişey hesaplandığı gibi gitmiyor malesef zor valla bakalım bizi neler bekliyor..

bnde aynı çelişkileri yaşıyorum:) bi yandan hemen doğsun nefes bile alamıyorum bunalıyorum içimde bi huzursuzluk var gibi oluyor.. bir yandan da çok zayıf ne kadar kalsa kardır diyorum böle işte:)

güle güle kullansın prensimiz :) sağlıkla sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…