Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?

:KK71: Allah analı babalı büyütsün canım, iyileşecekler inşallah Rabbim sabır versin...

bu da bizden resimler kizlar :) oda kücük diye genis acidan cekemedim..tek tek cektim

çok güzel cicili bicili herşeyi. ayy kız bebeklere ne kadar süslü özen bezen şeyler oluyo valla, bi mağazaya giriyorum bi köşe erkek bebek giysileri kalan mağaza kız bebekler için insanın alası geliyor o kadar güzel ciciler var ki... inşllah ikinciye kız olur benim :KK52:

dogum oldu genel anesteziye benim sıpalar küveze girdi cigerlerini tamamlıyamadıkları icin birinin cigerindeki suyu atamamış tedavi edilecek ben eve geldim bugün ellerim bomboş yarım kaldı orda hastaneden boş cıkınca insana cook koyuyor.deniz 2450gr boy47cm arden2650 47cm bu sıpamda sarılıkta başladı bugün kücük olan daha iyi sondayla besliyoruz dedi kafasında oksijen fanustan cıkarmışlardı bugün akşam gittim süt götürdügümde gördüm büyük olan hem cigerleri tam degil hem su varmış hem de sarılık başlamış gökcecim seni şimdi cok iyi anlıyorum nasıl durabildin tam 1 ay. doktor 1hafta ya cıkarabiliriz dedi inşallah kendim nasılım hic bilmiyorum hic bişey hissetmiyorum sürekli sagıyorum 3 saatde1 15 dakika tek gögüsü, gündüzü biriktirip akşam götürücem akşamı biriktirip sabah götürücem ,gökcecim sen nasıl yapmıştın sütü dondurupmu götürüyordun yoksa dolapta toplayıp buzlarla birliktemi götürdün?

Canim tebrik ederim rabbim anneli babali buyutsun insallah, yakinda yavrularin evinizde sizinle olucak allahin izniyle

canım allah analı bablı büyütsün inş 1 hafta sobra sorunsuz çıkarsınız evinize hiç kolaydeğil allh güç kuvvat versin canım dua edicem size inş:KK16::KK16:

kızalr suan çok stresliyim kontrolümüze gittik çatı muayenemizi olduk nstmizi çektirdik sancı yok açıklık yok çok şükür kzım benim tombul kelebeğim 3200 gr olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: dr iri olacak dedi çatım iri bebek doğurmaya müsait değilmiş bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18::18::18::18: bende birden stres oldum çok yakın bi zaman sonra 38 haftalım olucam o zaman sanki erken gibi geldi bilmiyorum kafam karıştı haftaya tekrar kontrolümüz var nolacağı kesinleşir heralde ben dr asorucam bayram sonrası olsa olmazmı diye biraz daha büyüsün karnımda ama bilmiyorum jhayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kavuşalım birbirimize gerisi teferruat ayyy çok heycanlandım belki 2 hafta sonra bebeğim kucağımdaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Normal dogum yapmak isteyen ve ilk hamilelik olanlarin dogumu, genelde verilen dogum tarihinin 10 gun (2 hafta) sonrasinda gerceklesiyormus..

Gec oluyormus..

Bilgisi olan varmi?

zelda..
odayı cok beyendim canım... ayrıca kızının ismi çok güzel..
dag..
hayırlı uğurlu olsun tatlım, inşallah biran evvel kavuşursun bebeklerine,
kace,
hiç 2 hf. sonra doğum oluyor diye birşey duymadım. suyun ne zamn gelir ise yada sancı ,nişan v.s o zaman başlar doğum bir genelleme olacağını sanmıyorum..

9 temmuzda kızlarımız doğdu dostlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:
uzun zamandır yazamadım , onlarla uğraşıyoruz ama mükemmel bi duygu . Allah isteyen herkese nasip etsin.
bi tanesi sarılık oldu canımızdan can gitti. 3 gün yattık ışıkta ama daha iyi şimdi evimizde. emiyorlar ama sütüm aşırı çok değil mama takviyesi yapıyoruz tabii. HAMDOLSUN diyorum başka bişey demiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir , geçmişi okuyamadım moonshe doğum yaptı mı , dağ senden ne haber ve diğer tüm dostlar doğumu yakın olanlar nasılsınız. bebişler nasıl ..
haberlerinizi bekliyorum.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bugun kont. var idi..
nst,suyum vs. güzel çıktı..
3 hf. var ama heran gelebilir hazırlı ol, bundan sonra korkacak birsey yok dedi dr.um.

2.hfdır keyfim yok idi bebğim 2600-2800 lerde segiriyor ve hf 100 gr anca alıyor idi..
bu hf. 3200 olmuş çok şükür
keyfime diyecek yok.. :))

bebeğine kilo aldırmak isteyenler lütfen dinlensinler, izne çıktımdan beri harap ettiim kendimi ve ebebğimi cok etkiledi
bu hf. nerdeyse hiç birsey yapmadım sayılır ve bebeğim çok güzel kilo aldı..
son zamanlarımız kızla lütfen dinlenin..
ben artık asla kalkmam yerimden..
çok hareketli bir hamileliğim vardı zaten geçen hf. cam sildim düşünün..
ama artık son... artık dinlenme vaktidir..

kızalr suan çok stresliyim kontrolümüze gittik çatı muayenemizi olduk nstmizi çektirdik sancı yok açıklık yok çok şükür kzım benim tombul kelebeğim 3200 gr olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: dr iri olacak dedi çatım iri bebek doğurmaya müsait değilmiş bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18::18::18::18: bende birden stres oldum çok yakın bi zaman sonra 38 haftalım olucam o zaman sanki erken gibi geldi bilmiyorum kafam karıştı haftaya tekrar kontrolümüz var nolacağı kesinleşir heralde ben dr asorucam bayram sonrası olsa olmazmı diye biraz daha büyüsün karnımda ama bilmiyorum jhayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kavuşalım birbirimize gerisi teferruat ayyy çok heycanlandım belki 2 hafta sonra bebeğim kucağımdaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım masallah bebeğine,
38. hf. erken diye düşünme.. bak bugun 37+2 iken dr.um artık korkacak birşey yok heran gelebilir dedi.
Rabbim sağlık versin..
benimde 1 hfta 200 gr dan fazla alınca banada sezeryan gozukebilir galiba..
3500 ve üzerinde normal çok zorlar seni demiş idi hayırlısı olsun hakkımızda..

çok güzel cicili bicili herşeyi. ayy kız bebeklere ne kadar süslü özen bezen şeyler oluyo valla, bi mağazaya giriyorum bi köşe erkek bebek giysileri kalan mağaza kız bebekler için insanın alası geliyor o kadar güzel ciciler var ki... inşllah ikinciye kız olur benim :KK52:

allah gönlüne göre versin canim..bende hep erkek isterdim onlarin kiyafetlerine bayiliyordum :)) bi cikti prenses :)) benimde ikincisi erkek olsun bari :)

X