Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm benim yeri daraliyo ve buyuyolar yaa , oyuzden artik ultrasna neresi denk gelirse orasini goruyoru..Ben gecen sadece elini gordum tosbamin :)

Yanliz kum dokme olayi coksancilidir..Masallah aci esigin yuksek demekki .. Hem rabbim ne kadar buyuk biz aci cekiyoruz onlar icin diyoruz , senin sipa da annem iyilessin diye seni tedavi ediyor :)

Cok sukur acilman yokmus , minik pasa da iyiyimiss :) Zamaninda saglicakla gelsin insallahh :)

cok sukur cnm .. Insallah gerek kalmayacak kuveze .. Senin kizlara masallah masallahh ... :)
Bak kac aydir ne sıkıntılarla ugrasiyorsun , kucagina gelsinler bi , ( arada cildirdigin zamanlari saymiyorum ara ara hepimiz cildiracagiz kesin :) ) hersey cok guzel olacak..İkisine birden yeteceksin soyle kollarin dolu dolu olacak insallahh :)

yok aslında ağrımadı yada ben hamileliğe vermişimdir anlamamışımdır. aman kum olsun enfeksiyon olmasında. oğlum böbreklerimi tekmeleyerek beni tedavi ediyomuş temizleniyormuş böbrekler...

Masallah minik pasaya :) Senin onu dusundugun kadar oda seni dusunuyor :) Benim sipamda ne zaman bir yerim agrisa ( hani sanci falan girse ), daha cok tekmeliyo anne ben iyiyim bu sanci aninda birde beni dusunme der gibi :) Yada ben kendimi kandiriyorum artik bilmiyorum :)

Cnm benimmm ... Hayirlisi olsun bu gece artik bitmez senin icin ..Kuvezde olsun napalim , eger orda daha saglikli buyuyecekse mevbur birazcik sabredecegiz..Ama insallah az kalacaklar cunku buyudu annesi kizin cok sukur tehlikeli zamanlari atlattii .. Ama cok nazli olacak bak ilerde :) Guzel dusunelim guzel olsun cnmm .. Minik tulumuna belki gerek kalmaz hemen buyur ? :)

moons canım hayırlı doğumlar olsun rabbim tez zamanda bir nefeste kurtarsın ikinizide sağ sağlim inşallah

Kizlar bazi gunler bebegim cok hareketli bazi gunlerde uyusuk oluyo.sizlerinde boyle oluyo mu
endise etmelimiyim sizce

Benimde oyle oluyo cnm..Bazen hic durmuyo bazende hic kiprdamiyo hani diyolar ya buyudukce yeri azaldigi icin hareketleri azaliyo diye tam diyorum ki herhalde buyudu ondan az hareket ediyor diyorum sonra bir daha hareketleniyo.. Bende anlamadim ama normal galiba

Olsun kuzucumm can bu .. Rabbime emanet kucualr ama en ufak birseyde arayin gelin diye kendileri soyluyo..Bak artmis kanaman ..Hic bekleme boyle durumlarda..Kendini kotu hissetme hemen ara .. Bence sen bugunde dr. a git.. Belki bugun gelir Eliz in bizi de habersiz birakma ama olur mu ?

Kizlar hastaneden aradilar Arasim kesin taburcuymus. Yoldayim simdi almaya gidiyorum yavrumu. Ayyyy cok heyecanliyim valla. 34 gunun sonunda evimize gidecegiz

Kizlar hastaneden aradilar Arasim kesin taburcuymus. Yoldayim simdi almaya gidiyorum yavrumu. Ayyyy cok heyecanliyim valla. 34 gunun sonunda evimize gidecegiz

çok sevindim gökçecim ya:) sabrın sonu selmettir diye boş yere dememişler. çok şükür bak kavuşuyosun diğer yarınada:) gözün aydın cnm

bende bgn sbh uyandım her zmn tepikleyen bebiş vurdu gibi yaptı sonra birdaha ses çıkmadı. kahvaltıdan sonra az bişey kıpırdadı şimdi gene sessiz sakin.. onu yazıcaktım size ama aynı belirtiler sizde de baş göstermiş sanırım:) bnmde aklıma yerinin daraldığı geldi aynen.. çarşamba dr.a gidicem bakalım ne kadar olmuş minişim..

moons canım senin dr. da bi tuhaf ya.. hayır yani senin üzerinde stres yapıp bunuda devamlı artırıyor gerek yok sezeryana sen bunu bu stresle normal doğurursun bu gidişle.. sinir oluyorum şöyle dr.lara yaa. bir gün daha dayan artık napıcaksın sık dişini.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

geçmiş olsun.. kolaylıklar versin.. ama baya baya dayanıklıymışsın sende buarada:) kum dökenler yerlerde bile sürünüyor sen birde hamile hamile şaşırdım walla..maşallah 41 kere

ay canım hadi gözün aydınnnnnn çok sevindik

aynen canım artık gün içinde çok stres oluyorum tepik atmadığı zaman ama galiba herkeste öyle

çok sevindim canım yaa çok şükür eziyetin bitti, artık keyfini süreceksin ne mutlu sana

geçmiş olsun.. kolaylıklar versin.. ama baya baya dayanıklıymışsın sende buarada:) kum dökenler yerlerde bile sürünüyor sen birde hamile hamile şaşırdım walla..maşallah 41 kere

çok değil azar azar döküyormuşum. çok ağır bir durumda değilim herhalde. anlamadım bende valla.

Sorma canım hemde sayılı doktorlardan inan seval taşdemir belki duymuşsundur onunda düşüncesi şu suyu dayanabildiği yere kadar gitsin ama hergece bu stres çok ağır geldi bize bide son haftalarda ani bebek ölümleri oluyomuş Allah korusun o yüzden eşim daha panik Allah yazmamış olsun ama korkuyoruz işte güvenmesem doktoruma 1 dak düşünmem ama vardır bi bildiği Allah a emanet hepimizin kuzuları
Evet çok stres olduk nescim resmen eşim çıldırıyodu dün adam doktor olduğunu unuttu onlara dert anlatırken bakalım kısmet artık hakkımızda hayırlısı canım
Canım işte dün tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı inşallah kuvezde kalmasını önler çok Nazlı olucak benim kuzu sağlıkla gelsinde
Öyle kuzum Allah'a emanet dua edin olur mu
Gökçecim hadi hayırlı olsun yarın ben yatıyorum oraya sen çıkıyorsun darısı bize olsun inşallah

cnmmm , gozun aydinnn :) Yol bitmiyordur simdi senin icin :) Saglicakla buyut bak cok sukur gecti kotu gunler.. Rabbim bir daha sinamasin seni insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…