Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

Eklentiler

• $image.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 36
Ay canım maşallah 34 günün mükafatı daha ne olabilr darısı başımıza Çok mutlu oldum kuzum ya

moon cumartesi için kolaylıklar diliyorum. eğer bebek küveze alınırsa haber ver canım bana. Yoğun bakımda tanıdıklarım var artık.. Salı günü Aras ı kontrole getireceğim orada olursan görmek isterim seni. Numaramı yeniden yazayım 05392775520 Sabahtan hastanede olacağım unutma..

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

Maşallahhh Maşalllahhh... Canlarım benimm Gökcecim gayet güzel sağlıklı görünüyolar cok tatlılar burunlara bak ya.. Rabbim yüzünüzü soldurmasın inşallahh..

Son düzenleme:
Canim gözün aydin rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin, suan telefonla netteyim fotograflari göremiyorum ama eminim cooooook tatlidirlar onlari benim yerime kocaman opuver annesi

Kizlar hastaneden aradilar Arasim kesin taburcuymus. Yoldayim simdi almaya gidiyorum yavrumu. Ayyyy cok heyecanliyim valla. 34 gunun sonunda evimize gidecegiz

Canımmmm MAŞALLAHHH tebarekallaahhh! Gozun aydınnnn ınan resmı gordum goz yaslarımı tutamadımmm-oyle sevındım kı sızın ıcın Rabbım bır daha ayırmasınnn! bugun sıze bayramdır-Rabbım agzınızın tadını bozmasınnn!
Benım ıcın kokla olur mu mıs gıbıdırler sımdı..Ayrıca cok cok tatlılar masalahh ...

Bu arada dogum yapıcak arkadaslarımıza Rabbım guc kuvvet kolaylık versın.Hayırlı haberlerınızı alırız ınsallah hep...

Goks - nerde acaba yazmıyor kac zamandır :26:

sonunda Yarabbim, Allah hayırlı uzun ömürler versin. maşallah nasılda güzeller yaaa ellere bak, kapkara saçlara bak .... bu fotoğradı görmek için çok bekledik hepimiz Gökçe gözün aydın

ayyy nasıl tatlılar maşallah çok güzel uyuyorlar allah bağışlasın bidaha sıkıntı yüzü görmeyin inş
ayyy ben bile stres oldum seni düşünemyorum yarın kavuşuyosun meleğine allah yardımcınız olsun
yok aslında ağrımadı yada ben hamileliğe vermişimdir anlamamışımdır. aman kum olsun enfeksiyon olmasında. oğlum böbreklerimi tekmeleyerek beni tedavi ediyomuş temizleniyormuş böbrekler...
geçmiş olsun bi yerde okumuştum annenin hasta olan organı varsa bebek kök hücre gönderiyormuş diye bebişlerimiz bizi düşünüyo biz onlar için endişeleniyoruz sanırım onlarda bizim için
allah yardımcınız olsun soon günler hepimize güzel günler göstersin rabbim inl kuvöze girmeden kucağına alırsın

Ay yerim ben onları kucuk adamlar yaa :) tiplere bak erkek oldukları nasıl belli :) Allahım nazarlardan saklasın masallah subhanallah .annesi nazlılar falan ama haklılar yakısıklılıga bakar mısın :) suan sancıdan ter dokuyorum yine ama senin kucuk adamlar yuzumu guldurdu mutlu olmanıza cok sevindim canım darısı goks un ve bizim basımıza.biz de hayırlısıyla bi dogurup evimize gelsek super olucak.
Geceyi nasıl gecirceksiniz bakalım ikisi birden aglayınca :) sen asıl sabah yaz bize seni dusunmekten uyuyamam da ben bu gece..bi seni dusunuyorum bebeklerle bi kendimi dusunuyorum oglusum dogunca nasıl olurum diye

tamda aklımdan sen le sevilco geçti doğurdularmı diye düşündüm senin doğum ne zaman bellimi nekadar bekliceksiniz rabbim günahlarına keffaret kılsın çektiğin sancıları maşalalh ii dayanıyorsun canım

Haftaya cuma canım insallah.cok zorlanıyorum cokkk tarif edemem.bir haftadır evimdeyim hastanelerden bunaldım.ilac kullanıyorum sancılar kasılmalar olmasın diye ona ragmen inim inim inletio beni..rahim kaslarım cok sertmis o yuzdem cok fazla sancı cekiyormusum ve buna ragmen acılma olmuyormus.yoksa dogum sancısını coktan gectim herkes catır catır dogurur inan ki olup bitio sonucta.ama benimki bitmio.dualarınızla dayanıyorum Allah razı olsun hepinizden.Allahım hepimize kolay dogumlarla yavrularımıza kavusmayı nasip etsin

ahh canım zor olmazmı insan ufacık yarası olsa uflayıp pufluyoo rabbim güç kuvvet sabır versin son 1 hafta kalmış inş doğumdan sonra herşey yolunda gider herşey çok güzel olur başka hiç bi sorun yasamazzsınn dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…