Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

merhaba kızlar, gökcecim gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah.gelelim bana bir gün boyunca bebeklerden bir tanesini hissetmedim ertesi gün oldu saglık ocagından cagırmışlardı ac karnına gittim tahlil falan aldılar sonra kuaföre falan gittim eve geldim saat 13,00 olmuştu ve bişey yememiştim ama hala hissetmiyordum cok hareketli olanını eşimi ardım benim icimde bir sıkıntı oluştu hissedemiyorum dedim oda kontrol gününü öne aldı doktora gittik.doktor baktı kalpleri atıyordu icerde cok sıkışmışlar dedi belki ondan olabilir nstye gönderdi nstde de hareketsiz cıktı ve birkez daha gönderdi bu seferde icerde biri hıckırık tutdu ve ntsye yansımıyordu ölcümler sonra yatış verdi yine böyle devam ederse alırız sabah dedi serum her 3 saatde bir ntsye baglandım ve güzel bir şekilde karnımı doyurdum nts güzel cıktı,sabah doktor geldi dobbler yaptırdı oda normal cıktı sonuc benim fazla yemek yememem ve yerlerinin cok sıkışık olmasıydı.Pazartesi tekrar kontrole cagırdı carşamdaya alcaz dedi bendende bu kadar.

ayy son zamanlar geldi korkular arttı bizde gecen koşa koşa gittik bişi yokmuş çok şükür 4 gün sonra bebişler kucağında olucak yani sizler doğurdukça bende istiyorum sonra azcık beklesin diorum karmaşık duygular içerisindeyim hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inş

Kızlaar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. 15 gündür Sarp yanımda olmasına rağmen içimdeki boşluk çok büyükmüş bugün anladım. Rabbimin izniyle bugün o boşlukta kapandı. Gayet samimi söylüyorum ki ben bugün anne oldum. Bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Halimiz çok komik şu an görmeniz lazım. Sarp'ı eşim Aras'ı annem besliyor. Birib ir yerde biri bir yerde. Bende kaçıp size yazayım dedim. Şimdi onları uyutup yarın doğum yapacak moon için dua edeceğim. Purmelal canım Allah kolaylık versin diye her gün dua ediyorum sana. Çektiklerini çektiğim için neler yaşadığını biliyorum. Dag umarım bu durumun erken doğum riski yaratmaz. kızlar gerçi artık sona yaklaştık bu saatten sonra doğursanızda koynunuza alırsınız inş. ben kaçar.. Malum oğluşlar uyutulacak.. Allahım hepinize kucağınına almayı nasip etsin inş.

belki beklerler biraz daha canım sende aç durma aç kalınca hareketsiz oluyolar. sıcakta insanın iştahı olmuyo benimde acıkmama rağmen hiç bişey yiyesim gelmiyo ama zorluyorum kendimi. bikaç bişey atıştırıyorum. sakın öğün atlama öğle yemeğinide azda olsa ye.

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

masallah masallah allah saklasin onlari .cok tatlilar .cok sukur hepsi gecti evede geldiniz cok sevindim allah bir daha ayirmasininsallah,allaha emanet olun canim ,,

insallah dogumun kolaylikla gecer cabucak kucagina alirsin allahin izniyle. bizi habersiz birakma ..

Geçmiş olsun demek yemek yemeyince hareketsiz kalıyorlar annesi sende aç bırakma bebişleri:) artık sonlara yaklaşınca herşeyden korkar olduk Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.sağlıkla kucağına almak nasip etsin ikizler tek tek geliyor desene.bizde 22 Temmuz da alıncaz kısmetse.

Canım insallah kolaylıkla saglıkla al bebisini kucagına.haberdar et bizi.dualarımız seninle

Darısı sana olsun purmelaal. O kadar ağrıyı herkes kaldıramaz Rabbim kolaylık versin Ağustos bebişleri erkenden geliyor sağlıkla sıhhatle inşallah ..

4 kişilik çekirdek ailenle sağlıklı sıhhatle günleriniz olsun yawrukuş bütün sıkıntılar geride kalsın . Küçük paşalarımıza iyi bak:) darısı bizlere olsun.

canım maşallah paşalara kötü günler geride kaldı artık inşallah darısı bizim başımıza

Kızlar doğuma gidiyorum dua edin nolur

Canım Allaha emanet olun sağlıkla al inşallah kucağına meleğini

evet canım ac kalmıştım yiyemedim onlarda beni cezalandırdılar sanırım birde sıkıştılar artık bende carşamba ya gidiyorum sen kaldın ikiz olarak aynıyız.bana doktor dediki dogunca küveze girer kendini toparlamak acısından 3 5 gün sendede küvez söz konusu oldumu canım saglıkla kucagımıza alalım hayırlısıyla.

Son düzenleme:

Canım ilac vermiyolarmı sana yaa.. İnsandan insana değişiyor demekki.. Benim sancılarım varkende canım yanmıyodu sancıyı çok fazla hissetmiyodum ama seninki başka.. O kadar sancıyla acılma coktaan olmuştu bende .. Ben şuan 3 saatte bir nidilat iciyorum bide magnezyum,progestan kullanıyorum asagıya baskı hala oluyor ama sancılarım gecen kontrolde cıkmadı sükür.. Neyse tatlım az kalmış ztn riskli dönemden cıkıyorsun doğum zamanında.. Rabbim kolaylık versn inşallahh..

Kızlar doğuma gidiyorum dua edin nolur
merhaba kızlarr Allah'a şükürler olsun Eliz'imiz sağlıkla dünyaya geldi .. ayşegülün de sesi iyi geliyordu..bebiş 2200 gr civarındaymış ama şekeri çok düşükmüş o sebepten kuvezde kalcak 2 -3 gün onun dışında sağlıklıymış çok şükür..size haber verim dedim:)

çok şükür gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün ömrü uzun güzelliklerle dolu olsun inş

AYYY çok şükür saol arkadaşım çok merak ediyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…