- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum
Kızlar anneler konusunda bende hayal kırıklığına uğradım. annem garip davranmaya başladı. eskiden kendi evinde asla yapmadığı bizede yaptırmadığı şeyleri yapıyor. aniden sinirlenip bağırıyor. yarın gidicek iki gün yanlız kalıcam. doğumada üç gün kala çağırıcam. insanın gücüne gidiyo yaaa. geçen gün banyoya girip çıkana kadar ağladım çok sinirim bozuldu.
cnm benim sen duygusal bi donemdesin , hersey batiyo , annende senden de duygusal galiba ..Biraz kafa dinle diyecegim ama kendini uzmemeye calis..Esin ne zaman geliyo belli oldu mu ?
bende de tam tersi bir durum var. Yalnız kalmaktan ilgisizlikten şikayetçiyim ben de. Kendi annem evladını kaybetti yakın zamanda ilgilenemiyor eşimin annesi kemoterapi görüyor. eşim de şehir dışında doğuma kadar gelmeyecek.Yattığım yer belli değil ki zaten uyuyamıyorum.nts de sancılar da çıktı.Ne ararsanız var yani:) Tek tesellim bebeğimi sağlıklı kucağıma almak olacak sanırım. Şimdilik ona konsantre olmaya çalışıyorum.Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Benim kapasite baya yüksek sanırım:) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar slm hepinize Allah'tan bir aksilik olmassa doğum tarihimiz 22 Temmuz.
Acayip duygular içindeyim bu mübarek günlerde inşallah hayırla alırız bebişleri kucağımıza:)
Hepinizi kocaman öptüm.
Kızlar slm hepinize Allah'tan bir aksilik olmassa doğum tarihimiz 22 Temmuz.
Acayip duygular içindeyim bu mübarek günlerde inşallah hayırla alırız bebişleri kucağımıza:)
Hepinizi kocaman öptüm.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim...benim kontrol de p.tesi bakalim neler diyecek :)Kızlar slm hepinize Allah'tan bir aksilik olmassa doğum tarihimiz 22 Temmuz.
Hepinizi kocaman öptüm.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim...benim kontrol de p.tesi bakalim neler diyecek :)
ayyyy kuzum ya hadi hayırlısı olsun çıkmaz inşallah bir aksilik senin bebişler seni hiç üzmedi bu zaman kadar maşallah
mübarek bu bebecikler...ayyy ne güzel ayda doğuyorlar..allah kaderlerini güzel yazsın...
hayırlısıyla kucağına al.haber et bizede...
kizlaarrr selam. Okuyrum amacevap yazamiyorum size. Hastanedeyim asimdi Arasimi emzirmeye geldim. Allahtan mani gelmezse yarin kavusacagiz oglumla.
MOON canim bebegin kucuk degilki. Kzuum ben 1400 gr dogurdum ya. Seninkinin maasallahi var. Benim arasim 1600 gr dogdu simdi 2300 gr. İnan dogunca cabuk kilo aliyorlar aakin uzulme. Allahim yardimcin olsun bu mubarek gunlerde.
NES allahim kuvvet versin sana saglicakla al bebislerini.
Doger kizlar sikayetleriniz cok normal allah dayanma gucu ersin. İrish sanci cekiyorsun canim cok dolanma dinlenmeye bak.
Bu arada malumunuz sifir catlakla dogum yapan ben bugun vucudumu inceledimde bacak yanlarimda el yanlarim yani kalca ustu ve gobisimde o igrenc kirmizi catlaklarla tanismis bulunmaktayim. Degirmaduonlarimi seveyim. Gorunce guldum. İki zibidinin hatirasi bana..
Kendinize cok iyi bakin. En kutsal emanetler sizinle unutmayin. Stres yapmayin sahip cikin emanetlerinize. Nw kaldi ki kucaginiza almaya :) Hadi bakalim hepiniz uc kisilik opuldunuz
kızlar buarada 4-5 saattir ne yesem ne içsem gitmiyor o ekşilik gibi yanma gibi bir his var midemde.. size de oldumu buaaralar?
cumartesi inşallah gelecek. onuda çok özledim yaaa.. eşi uzakta ola herkese Allah sabır versin