Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar slm hepinize Allah'tan bir aksilik olmassa doğum tarihimiz 22 Temmuz.
Acayip duygular içindeyim bu mübarek günlerde inşallah hayırla alırız bebişleri kucağımıza:)
Hepinizi kocaman öptüm.

cnm benimm hadi hayirli ugurlu olsun..Saglicakla gelsin kuzucuklar..Peki sagliklair nasil ? Kuveze falan gerek kalmayacak insallah di mi ..

Yanliz son 11 gun :) ayy cok heyecanlii ..Ben heyecanlandim burda valla :)

cnmm gozun aydin..Sonunda alabiliyorsun diger yarini da kucagina..Cok sevindim..Darisi goks un basina insallahh . ..

kızlar buarada 4-5 saattir ne yesem ne içsem gitmiyor o ekşilik gibi yanma gibi bir his var midemde.. size de oldumu buaaralar?

Bende de var cnm..Renne aliyorum ben (tablet) azicik idare ediyor..Sende al istersen..Ben surup icemiyorum diye tablet aldim..Sen icebiliyorsan , surup daha etkili..

kizlar ne alemdesiniz yaa ? Bi ses verseniz ? İyisinizdir insallah..Dogum yaptiysaniz Allah yardimciniz olsun..

doktoruma sancılardan bahsedince alttan muayene etti. açılma falan yok. yine akıntı için idrar tahlili ve kan tahlilide istedi. bebek tekmeledikçe kum döküyormuşum. ama yinede fitilde verdi. nst yede bağlandım. oğlum hiç sevmedi deli gibi tekmeledi o yuvarlakları. doğum sancısı falanda gözükmedi. hem kum döktüğüm için hem gaz yüzünden sertlikler olurmuş. normal sancılarda ara ara olması normal dedi.
artık oğluşum hiç bişekilde net görünmüyo büyüdüğü için, yüzü anlaşılmıyo. 2100 gr kilosu 45 cm boyu olmuş sıpamın.

cnm benimm hadi hayirli ugurlu olsun..Saglicakla gelsin kuzucuklar..Peki sagliklair nasil ? Kuveze falan gerek kalmayacak insallah di mi ..

Yanliz son 11 gun :) ayy cok heyecanlii ..Ben heyecanlandim burda valla :)

İnşallah canım sağol sırasıyla alalım kucaklarımıza inşallah.canım vaktinde gelecekler kuveze girmicekler inşallah bir başka sıkıntıları olmassa.dua edin bol bol hepimiZ birbirimize:)
Ya bende çok heyecan yaptım nasıl olcak nasıl etcem bir sürü düşünce.

aman canım dikkat et kendine hiç anlamadın mı böbrekler falanda mı ağrımadı

aman canım dikkat et kendine hiç anlamadın mı böbrekler falanda mı ağrımadı

yok aslında ağrımadı yada ben hamileliğe vermişimdir anlamamışımdır. aman kum olsun enfeksiyon olmasında. oğlum böbreklerimi tekmeleyerek beni tedavi ediyomuş temizleniyormuş böbrekler...

Kızlar yine doğurmadım ama sinirlerim harap oldu bugün hergece doğuma şartlandırıp kendimi uyumaktan sıkıldım daha suyun yeter dedi eşimde hayır alın artık zaten kilo almıyo bebek dedi strese giriyo dedi dünkü nst yi inceledi kendide gördü sonuç Cumartesi saat 7:30 da kuzuma kavuşacağım Allah I'n izniyle tekrar ciğer geliştirici iğne verdi iki doz bügünde olucam kuvezde kalabilir dedi bugün bi tane küçük tulum aldık 0 aylık muhtemelen aldıklarımızın hiç biri olmayacak duruma göre yine alırız yine dedi bizden böyle canlar

Kizlar bazi gunler bebegim cok hareketli bazi gunlerde uyusuk oluyo.sizlerinde boyle oluyo mu
endise etmelimiyim sizce

Hadi hayirlisi canim.
Allah hayirlisiyla kavustursun bebegine.

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.O net görüntü artık olmuyor bende anlamıyorum ultrasonda:) bak oğluşun seni tedavide ediyor maşallah:)

utanma cnm ciddi birşey olabilir ara cnm.. kanama bu sana ne olacağı belli olmaz
Bilmiyorum ki canım normalde günde 1 peçeteye gelirdi şimdi akşamdan beri her peçeteyegeliyo ve daha yoğun suyun gelmediği sürece korkma diyo dikişimde var ya ordunda gelebilirmiş çocuk zorkadıkça zaten ctesi kesin alıcak ama

belki bebek kuvvetlendiği için vuruşlar daha sert olduğundan kanama artmış olabilir.. inş. hayırlısınla doğsunlar

Hadi inşallah sağlıcakla kavuş canım kızçene:) böyle bilinmemezlikte kötü çünkü doğdu doğmadı insan streste kalıyor doğal olarak bebişede yansıyor. Rahat olmaya çalış Bebiş te etkilenmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…