Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
Canımm maşallah maşallah melek onlar ne güzel uyuyolar. Rabb'im bidaha ayırmasın sizi. Ben seninlede bir resim istiyorummm:)
Ay canım maşallah 34 günün mükafatı daha ne olabilr darısı başımıza Çok mutlu oldum kuzum yaKizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
Ay canım maşallah 34 günün mükafatı daha ne olabilr darısı başımıza Çok mutlu oldum kuzum ya
Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
Gökçe;
bu bebecikler aynı sen valla :)
oyyy kuzular....
Masallah masallah..Rabbim bir daha ayirmasin sizi... :) Kuzucuklara bak yaa ..Kucuk gorunmuyorlar annesiii.Artik abi olmuslar bak :) yan yanada kuzucuklar oohh :)
Canim gözün aydin rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin, suan telefonla netteyim fotograflari göremiyorum ama eminim cooooook tatlidirlar onlari benim yerime kocaman opuver annesiKizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
Kizlar hastaneden aradilar Arasim kesin taburcuymus. Yoldayim simdi almaya gidiyorum yavrumu. Ayyyy cok heyecanliyim valla. 34 gunun sonunda evimize gidecegiz
ayyy nasıl tatlılar maşallah çok güzel uyuyorlar allah bağışlasın bidaha sıkıntı yüzü görmeyin inşKizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
ayyy ben bile stres oldum seni düşünemyorum yarın kavuşuyosun meleğine allah yardımcınız olsunBilmiyorum ki canım normalde günde 1 peçeteye gelirdi şimdi akşamdan beri her peçeteyegeliyo ve daha yoğun suyun gelmediği sürece korkma diyo dikişimde var ya ordunda gelebilirmiş çocuk zorkadıkça zaten ctesi kesin alıcak ama
geçmiş olsun bi yerde okumuştum annenin hasta olan organı varsa bebek kök hücre gönderiyormuş diye bebişlerimiz bizi düşünüyo biz onlar için endişeleniyoruz sanırım onlarda bizim içinyok aslında ağrımadı yada ben hamileliğe vermişimdir anlamamışımdır. aman kum olsun enfeksiyon olmasında. oğlum böbreklerimi tekmeleyerek beni tedavi ediyomuş temizleniyormuş böbrekler...
allah yardımcınız olsun soon günler hepimize güzel günler göstersin rabbim inl kuvöze girmeden kucağına alırsınİnşallah canım sağol sırasıyla alalım kucaklarımıza inşallah.canım vaktinde gelecekler kuveze girmicekler inşallah bir başka sıkıntıları olmassa.dua edin bol bol hepimiZ birbirimize:)
Ya bende çok heyecan yaptım nasıl olcak nasıl etcem bir sürü düşünce.
Ay yerim ben onları kucuk adamlar yaa :) tiplere bak erkek oldukları nasıl belli :) Allahım nazarlardan saklasın masallah subhanallah .annesi nazlılar falan ama haklılar yakısıklılıga bakar mısın :) suan sancıdan ter dokuyorum yine ama senin kucuk adamlar yuzumu guldurdu mutlu olmanıza cok sevindim canım darısı goks un ve bizim basımıza.biz de hayırlısıyla bi dogurup evimize gelsek super olucak.Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)
Ay yerim ben onları kucuk adamlar yaa :) tiplere bak erkek oldukları nasıl belli :) Allahım nazarlardan saklasın masallah subhanallah .annesi nazlılar falan ama haklılar yakısıklılıga bakar mısın :) suan sancıdan ter dokuyorum yine ama senin kucuk adamlar yuzumu guldurdu mutlu olmanıza cok sevindim canım darısı goks un ve bizim basımıza.biz de hayırlısıyla bi dogurup evimize gelsek super olucak.
Geceyi nasıl gecirceksiniz bakalım ikisi birden aglayınca :) sen asıl sabah yaz bize seni dusunmekten uyuyamam da ben bu gece..bi seni dusunuyorum bebeklerle bi kendimi dusunuyorum oglusum dogunca nasıl olurum diye
Haftaya cuma canım insallah.cok zorlanıyorum cokkk tarif edemem.bir haftadır evimdeyim hastanelerden bunaldım.ilac kullanıyorum sancılar kasılmalar olmasın diye ona ragmen inim inim inletio beni..rahim kaslarım cok sertmis o yuzdem cok fazla sancı cekiyormusum ve buna ragmen acılma olmuyormus.yoksa dogum sancısını coktan gectim herkes catır catır dogurur inan ki olup bitio sonucta.ama benimki bitmio.dualarınızla dayanıyorum Allah razı olsun hepinizden.Allahım hepimize kolay dogumlarla yavrularımıza kavusmayı nasip etsin
Haftaya cuma canım insallah.cok zorlanıyorum cokkk tarif edemem.bir haftadır evimdeyim hastanelerden bunaldım.ilac kullanıyorum sancılar kasılmalar olmasın diye ona ragmen inim inim inletio beni..rahim kaslarım cok sertmis o yuzdem cok fazla sancı cekiyormusum ve buna ragmen acılma olmuyormus.yoksa dogum sancısını coktan gectim herkes catır catır dogurur inan ki olup bitio sonucta.ama benimki bitmio.dualarınızla dayanıyorum Allah razı olsun hepinizden.Allahım hepimize kolay dogumlarla yavrularımıza kavusmayı nasip etsin