Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

keşke düşse:))) her doktor randevumuzda 10 11 olan tansiyon heyecandan 13 e yükseliyor canım ya birde her kontrole eşimle beraber gidiyoruz beni hiç yanlız bırakmıyor aşkımmmm

Canım yaaaa onlar bizden daha meraklı valla. Benden çok soru soruyor benimki doktora.. Hoşuma gidiyor ama ilgilenmesi. O heyecan bende de var. Benim hep 9 larda gezdiği için en fazla 12 ye çıkıyor :) Bazen miniklerime alışveriş yaparken heyecanlanıyorum o zamanda fırlıyor hemen...

Depremi bir ben hissetmedim sanırımmm...Depremin göbeğinde yaşayan biri olarakkk 99'da..
Allah beterinden saklasın diyorum..4.5 muş şiddeti

canım çok geçmiş olsun yaaa. Ama bununla ilgili internette bir yazı okumuştum. Gerçektende operasyona gerek kalabiliyormuş. En kısa zamanda geçer inş.

Cok sagol canim gecer insallah gecmezse de napalim hersey bebikler icin

Bugün itibariyle 21.haftamız bittiiiiii 22.haftaya girdik çok şükür...
Altta yazana bakın sadece 135 günümüz kalmış kavuşmamızaaa...İlk başlarda hatırlıyorum 200'lü günler nasıl geçer dediğimiiii
Askerde gibi hissettim kendimi...ŞAFAKKK 135

Depremi bir ben hissetmedim sanırımmm...Depremin göbeğinde yaşayan biri olarakkk 99'da..
Allah beterinden saklasın diyorum..4.5 muş şiddeti

Aaaaa canım bende hissetmedim. Sanırım duştayken oldu. Allahtan çok şiddetli değilmiş..

Mrb Kılzra bi kaç gündür sıkıntılı günler geciriyorum bende.. Troidlerimin tümünün alınması nedeniyle troid sorunum vardı ve felaket derecede yükselmiş değerim 30 küsürlere çıkmış.. en son 2 ay önce normaldi Benim ve doktorun ihmaliyle bu degerlere kadar baktırmamıştım..Hamilelikte artma azalma olabiliyomuş benimde hormon ihtiyacım artmış.. zaten şimdide kendim merak edip baktırdım 2 ay öncede kendim baktırmıştım doktora defalarca söylememe ragmen hic istemedi tahlil.. tsh değerinin yükselmesi bebeğin bedensel beyinsel gelişimine etki edebiliyor ve gebelikte düşük tehlikesi oluşturuyor.. Şuan ilac dozum ayarlandı ve 1 hafta sonra kontrolum var Endokr. doktoru ve kadın doğum doktoru daha fazla yükselmesi ve tedavi edilmemesi durumda endişelenmem gerektiğini söyledikleri icin biraz rahatladım.. Allahtan ilk iki ay iyi degerlerde gitti ve 100 mg sürekli almış olmam çok gec kalmış olmamam iyiymiş.. Kızlar dua edin nolur Evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almamızı nasip Etsin Rabbim.. Yarın Başka bi doktora randevu aldım inşallah ultrasondada söylediklerindede icim rahatlar belki..

kızlar nasılsınız..ben kilo aldığım için canım sıkkın
ama napim doğumdan sonra inşallah veririm
ben 8 kilo almışım 20 hafta dün bitti...

canım inşallah bi problem çıkmıycak doktorlar her ihtimali söylüyorlar o yuzden canımız sıkılıyo.biz hep iyi şeyler duymak istiyoruz çünkü. benimde 30 martta kontrolüm var tekrar bi ayrıntılıya gircem. allah yardımcımız olsun...

7

Ahyy canım nedir senin bu şanssızlığın yaaa. Hala %80 mi diyor. Canım erkek olsa çok net ayırt edilir cinsel organi zaten. Kaçıncı haftandasın baksana. Kusura bakma ama mal biraz senin doktorun galibaa..

ayyy canım sorma yaaa vallahi duygularıma tercüman oldun yaa çıldıracağım vallahi. bir devlet hastahanesi bir asker hastahane derken mahvoldum iki doktorun ikiside bakıyor alttan üstten her yerden hala benziyor diyorlar kafamı duvarlara çarpıcam vallahi
. allahtan detaylıya başka bir ile gideceğizde şükür oradaki kesin söyleyecek artık. ama bugünden beri kim soruyorsa kız diyorum

or

canımcım ben hala özel bölgeye ağda yapıyorum bioderin ılık ağdaları hiç can acıtmıyor ben çok memnunum hem azaltıyorda. bir iki ay daha alırım belki ondn sonra kuaförün ellerinden öperim gibi geliyor

kızlar nasılsınız..ben kilo aldığım için canım sıkkın
ama napim doğumdan sonra inşallah veririm
ben 8 kilo almışım 20 hafta dün bitti...

canım hep klasik şeyler söylüyorlar ekmek hamur işi makarna pilav tatlıdan uzak dur diyorlar ama sanırım doğru. istersen bir dene birde bol bol su içi o daha çok işe yarıyor.birde unutmuşum sanırım ikiz miydi sizinki

kızlar bebişim nasıl oynuyor anlatamam 3 gündür. bugün doktora gittik elini yüzüne koymuş düşünen bebiş gibiydi çok güldüm yaaa bu arada kızlar ben ara ara korkuyorum yaaa aklıma getirmemeye çalışıyorum ama arada tedirgin olmuyor değilim. özellikle bugünkü gibi eşim nöbetçiyken aklıma geliyor genellikle

canımcım neyden korkuyorsun anlayamadım

canımcım neyden korkuyorsun anlayamadım

çiçek geçen sene benim bir düşük olmuştu yazın haziranda benim. yine böyle eşim nöbetçiydi kanamam falan olömuştu ve eşimi eve göndermemişlerdi tek başıma doğuda sürüne sürüne resmen hastahaneye gittim öyle bir yerdeyiz ki taksi çağırıyorsun adam gelmiyor saat geç diye offf Allahım çok kötü çok. şimdi hep dua ediyorum hep anı şeyler olacak değil ama korku işte evde tek kalınca birde tek kalmaya hala alışamadım evde zamanda geçiremiyorum

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten ama bol bol oku Allaha emanet olun düşük kaç aylıktı

İnşallah bişey cıkmaz ama internette yazılanlar doktorların genel söylemleri hic iyi değil bugün biraz daha iyiyim ama cok zor gercekten..

Ayyyy canım yaaa kıyamam ben sana. Bu nasıl bir askeriye anlayışı anlamadım. Daha kötü de sonuçlanabilirdi. Ama kötü düşünme artık annesi. Hiç birşey olmayacak görürsün :)

cnmmm dualarım seninle ve bebeğinle..

Ayyyy canım yaaa kıyamam ben sana. Bu nasıl bir askeriye anlayışı anlamadım. Daha kötü de sonuçlanabilirdi. Ama kötü düşünme artık annesi. Hiç birşey olmayacak görürsün :)

İnşallah bişey cıkmaz ama internette yazılanlar doktorların genel söylemleri hic iyi değil bugün biraz daha iyiyim ama cok zor gercekten..

sağolun kızlar 8 haftalıktı ama hiç öyle bir şiddetli bir ağrım olmamıştı adet sancımda bile belim kopacak sandım çok şükür geçti gitti ama o günkü çenemin titreyip birbirine vurmasını hiç unutmuyorum eşim gelemedi komşumuz desen ayyy geçmiş olsun deyip kapıyı kapattı ve benim kanamam çok olmuştu nasıl o kadaroldu anlamadımda. o halimle titreye titreye hastahaneye gittim allahtan yürüme yinede yakın mesafe ama gece doğuda olup tek olunca zor oluyor inanın doktor bile şaşırdı bir baktık parça gelmiş zaten. düşürüyorsun dedi ama ben benden geçmişim korku titreme panik hepsi birbirine karıştı. bazen diyorum herkes lafta şimdi birşey olursa haber ver diyor burada lojmanda emin olun haber verince kırk takla atıyorlar yardım etmemek için.klişe laf varya asker eşi olmak zor diye inanın doğru yaaa.kimsen yok öyle görüdüğü gibi kardeşiz dedikelrine bakmayın bayanların siz düşman gibi herkes birbirine. herkes ast üst muhabbetleri offf allahım çekilmez yani kızlar çekilmez. şükür buradan gidiyoruz ve bir daha lojman görmek istemiyorum Allah büyük konuşturmasın batıda sivilden ev tutacağız

Son düzenleme:

Ne zaman bitiyor canım Bir de hangi ile gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…