Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım allah yardımcın olsun benimde tahlilde tam sınırda çıkmıştı gebeliktenmiş bir sonraki tahlilimde kendiliğinden düşmüştü 3.22 den 2.17 ye inmiş ama senin ilaçla inecek belli ki inerde meraklanma sen bebeğinde iyidir korkma annesi

İnşallah bişey cıkmaz ama internette yazılanlar doktorların genel söylemleri hic iyi değil bugün biraz daha iyiyim ama cok zor gercekten..

bende doktoruma internette şöyle böyle yazıyo dedim de bana kızdı. onlara bakma sen herkez bişey der diye. yani bence internetten hastalıkla alakalı bişeyler araştırma. bende her baktığımda ağlıyorum, sonra bebek te daha fazla üzülüyo (

inşallah hiç bir şey olmuycak bebeklerimize morale ihtiyacımız var üzülme sende bebek etkileniyo sonra

inşallah hiç bir şey olmuycak bebeklerimize morale ihtiyacımız var üzülme sende bebek etkileniyo sonra

canım ya bende dünden beri dinliyorum dün hiç oynamadı aslında hergün hissetmememiz normal bu sıralar farkındayım ama insan yinede teşal yapıyor neyseki şimdi kımıldadı miniğim anne üzülme ben iyiyim dedi:) rahatladım

kızlar göğüs uçları çıkık olmayanlar emzirirken çok problem yaşıyormuş galiba benimde öyle

Günaydın annecikleeeerrr :)

Detaylı usg yaptırdım dün.Çok şükür hiçbir sorun görünmüyor usg.de.4'lü test sonuçlarımı bir de detaylıyı yapan perinatolog değerlendirdi.Orta derecede risk görünüyor dedi.Amniyosentez yaptırmak için yeterli görmüyorum ben bu sonuçları dedi.
2 hafta sonra tekrar çağırdı.Biraz daha büyümüş olacağı için daha net görebiliriz herşeyi ama bence bu bebek sağlıklı bir bebek dedi ve bize dünyaları verdi :)

Daha önce 16 haftalık bebeğimdeki anomaliyi farkeden de aynı perinatologdu.Bu yüzden öyle büyük korkularda gittik ki kontrole.Eşimin elini tutarken baktım bir ara tırnaklarımı batırıyorum adamın avucuna.Günlerdir korku dolu rüyalar görüyordum.Çok şükür Rabb'ime "KIZIM" sağlıklı görünüyor .:))

Evet bir prenses daha teşrif ediyor ailemize :) Kızıma arkadaş geliyor öyle mutluyuz ki :)

Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin,vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere..

Gözlerim doldu okurken aynı korkuları bende yaşamıştım...Gözün aydın çok sevindim...Yaşımızın bu kadar sorun olacağını düşünmezdim başlarda...Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebeklerimizi...
Aynen bende aynı şekilde dua ediyorum...Hayırlı evlat olsun...Vatana millete ve ailemize...

canım ya çok sevindim inşallah darısı bizlerin başına

allah bizede nasip eder canım çok sevindim. allah analı büyütsün minik kızın sağlıklı olsun :))

Öyle güzel haberler veriyorsunuz ki nasıl seviniyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Allah evlatlarını sana bağışlasın canım.

Benim normalde tansiyonum hep dusuktur..8-5, 9-5 civari.Her dr.a gittigimde heyecanlaniyorum ve tansiyonum 11- 6 oluyo :) Dr. oo cok iyi tansiyonumuz diyo :)

kızlar nasılsınız..ben kilo aldığım için canım sıkkın
ama napim doğumdan sonra inşallah veririm
ben 8 kilo almışım 20 hafta dün bitti...

Canim seninkiler ikiz olur okadar..Tkma kafana.. Hem cogu kisi emzirirken yani dogumdan yaklasik 6-8 ay sonrasinda normal kilosunun altina dusuyor..Ki sen iki tane ile ugrasacaksin bence 4 ayda gider senin kilolar :) Saglikli olsunlarda verirsin kilolari annesi :)

Eveeettt kızlar gelelim sadede.. Doktorumun dediği gibi şekerden uzak duramıyorum. Dün yine Migros a gidip arabayı tatlı ne kadar abur cubur varsa doldurdum. Sonra vicdan azabı çekerek yedim. Korkuyorum şekerim yüksek çıkacak ve diet verecekler diye ama engel olamıyorum kendime..Üstelik ben tatlıdan nefret eden bir insandım.

Anormal el ve yüz şişliklerim başladı. Ellerim ve dudaklarım şişiyor. Akşam 10 dan sonra yemeyi kestim. Tuzlu da yemiyorum sanırım tatlı da bu şişkinliğe yol açıyor.

Uyku düzeni kalmadı diyebilirim. Sağa sola dönmeler zorlaştı benim için. Sırt üstü yatarkende bazen tıkanıyorum. Sola dönüyorum soldaki itekliyor sağa dönüyorum sağdaki. Bir süre dinlemeyim uyuyayım diyorum sonra içim elvermiyor yine sırt üstü dönüveriyorum. Omurilik ve kaburga ağrılarımı anlatamam. Biraz fazla oturayım diken gibi batıyor kemiklerim.

Ayrıcaaaaaaa bugün tam yolun yarısına geldik. Herşeuy o kadar güzelki. Geçen gün eşime ben doğurmak istemiyorum onlar benim içimde kalsınlar sadece ben seveyim onları ben hissedeyim bir tek bana bağlı olsunlar istiyorum dedim. Bencilliğime bakar mısınız?Karnımda da olsa oynarım ben onlarla :)

kızlar nasılsınız..ben kilo aldığım için canım sıkkın
ama napim doğumdan sonra inşallah veririm
ben 8 kilo almışım 20 hafta dün bitti...

Canım seninle aynı gidiyoruz. Bende 8 kilo almışım. Ama böyle giderse fark atarım ben sana. Durmuyor ağzım... Nasıl engel olacağımı da bilemiyorum :) 54 le hamile kaldım geçen tartıldım 62 idim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…