kızlar günaydın sol kolumda dirseğime kadar kas ağrım var gece uyutmadı dayanamadım 1 tane vermidon içtim şuan pişmanlıktan ölüyorum eczacı korkma bişey olmaz dedi parol verdi çok dayanamazsan bunu iç dedi bişey olurmu ki
canım nakadara verıyosun fıyat yazarsan ona gore ben alabılırım.
evet uzman doktor perinatoloji uzmanı edirnede cenk sayın prof. kontrol edicez dedi 12 mm ye kadar idare edilebilir ama inş hiç 12mm bile olmaz belkide küçülür ama sanırım bu mucize. bebekte herşey çok güzel tek bir problem yok hatta gelişimi 2 haftaya yakın ilerde bile diyebilirim. aklımın ucuna bile gelmezdi böyle bişey. allah kimsenin başına vermesinCanım geçmiş olsun sıkma canını iyi düşün iyi olsun. Benimde kalplerde beyaz kireçlenme leke çıktı ama şükür korkulacak bişey değilmiş tek başına yeterli bulguda değilmiş. Ben 2 -3 doktora sordum raporu gösterdim sende tek doktorla yeterli kalma.ayrıca bu işi peritolonoji uzmanı mı yaptı? O önemliymiş onu öğrendim.
ayrıntılı ultrasona girdim ben arkadaşlar. bebeğiminin beyninde bi problem var gibi. ventrikül boynuz varmış. 10.51 çıktı. normalde 10 un üzerinde olmaması lazımmış.böyle bi durumla karşılaşanlar varsa yazabilirlermi.(
karnım çok ama çok sert patlıcak gibiyim yaa :S
Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum
tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim(
Bende bebeğimi akşam saat 8-9 gibi hissediyorum diğer zamanlarda neredeyse hiç hissetmiyorumniye benim bebeğim tepiklemiyorki
Ben hala isim bulamadim yaaaErkek diye dusundugum icin erkek ismi arastiriyordum ama simdi kiz ismi ariyorumm Tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi var mi ?
Ben bir yerde okumustum.Hamilelikte horlamalar , burun kanamalari cok normalmis.Benimde burun tıkanikligim oluyor.Horluyoda olabilirmmm :) esimin uykusu agir olup , o surekli horladigi icin , bende hissetmedigim icin henuz horlayip horlamadigimi bilemiyorum.Ama ,kilcal damarlar genisledigi icin , burunda sisme ve buna bagli olarak , tikanmalar , horlamalar , kanamalar normalmis...
Kızlarda Asya ve Hira ismini çok seviyorum canım ben. Özellikle kızım olsaydı Eylül koymak isterdim bir de.. Ay ne bilim çok isim vardı aslında.
Özellikle 5. ayda aşırı burun kanaması yaşamaya başladım. Tansiyon 9-4 sürekli düşüyor. Ama yükselmediği sürece sorun değilmiş :) Amaaannn horlayayım ne olacak benim koca da horluyor.. Beraber akustik takılırız. Zaten geçici bu durum..
Senin pasalar dogunca geceleri isterler yanliz bu akustik melodiyi :) Eee anne karninda aliskin olacaklar tabi :)
Kızlar Cuma günü detaylım vardı. Valla korkmaya başladım artık yaaaa.. Bazen doktorların mallıkları yüzünden yaşıyrouz bu stresi.
Hira guzel gibi sanki :) esime soyledim hemenn :) Kulagimada guzel geldi..Alternatiflerin arasinda olsun bu..Tabi biraz daha alternatif bulayimda :)
bu arada 21. haftadayım ben kızlar. tahmini doğum tarihimde 26 temmuz görünüyo ultrasonda.sizde sata göre tam uygun mu doğum tarihleri acaba?
evet haklısın arkadaşım belkide doktorların fazla incelemesi bişeyleri. bende down sendromu yok testlerim temiz. ama allah bilir % 100 kimse bilmez. doktor bile dedi ki bana belkide bu problem sende de vardı ama biz bilmiyoruz eskiden yoktu ki ultrason!! yni onlarda bişeyler derinlemesine incelendikçe gerkesiz şeyler çıktığının farkında ama her ihtimali de söylemek zorundalar. bana doktor dediki emar varmış anne karnındaki bebeğin beynini görebiliyomusuz dedi. bende çektirelim dedim. oda dedi ki çıksa ne yapıcaksınız ben bu bebeği almam dedi. çünkü bi problem olacağını düşünmüyorum dedi. kontrol edicez işte. yapcak bişey yok
Allahım güzel haberler aldırsın canımm. Valla seninle birlikte bende stres oldum.