Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Geçmiş olsun tatlım. 1 tane içmişsin Vermidon bişi olmaz ama bizim gibi hamişler için doktorlar sadece minoset ve parol veriyor. Benimde geçenlerde inanılmaz baş ağrılarım vardı Parol al dedi doktorum günde 3 taneye kadar serbest hiç bişi yapmaz dedi. Korkma annesi hemen.

evet uzman doktor perinatoloji uzmanı edirnede cenk sayın prof. kontrol edicez dedi 12 mm ye kadar idare edilebilir ama inş hiç 12mm bile olmaz belkide küçülür ama sanırım bu mucize. bebekte herşey çok güzel tek bir problem yok hatta gelişimi 2 haftaya yakın ilerde bile diyebilirim. aklımın ucuna bile gelmezdi böyle bişey. allah kimsenin başına vermesin (

Ah be canım keşke bir fikrim olsa da söyleyebilsem. Ama bu çok çok büyük sorun olsaydı sana mutlaka söylenirdi diye düşünüyorum. Ama doktor arkadaşımın biri eğer ikili üçlü test sonucu normalse bu çok kafaya takılacak birşey değildir. Öyle milimetrik şeyleri kafanıza takmayın dedi. Allahım en kısa zamanda içini ferahlatsın canım benim..

Neden takıldın saçlara canım?Ben ilk 3 ay boyamadım hiç.Sonrasında doktorumun da izniyle diplere temas ettirmeden boyuyorum

ohh valla millet boyuyor benim doktorda yasaklıyor Parfüm bile sıkma, çok mecbur kalmadıkça makyaj bile yapma dedi adam bana yaaa.. Çirkin doğum yapan bir anne olacağım

tatlım zaten doktor prof a yönlendirmişti o söyledi bu değeleri kontrol altına alıp 2 hafta sonra bakıcaz dedi. ama ben güzel şeyler duymak istiyorum napim (

Kızlar Cuma günü detaylım vardı. Valla korkmaya başladım artık yaaaa.. Bazen doktorların mallıkları yüzünden yaşıyrouz bu stresi.

Ben hala isim bulamadim yaaa Erkek diye dusundugum icin erkek ismi arastiriyordum ama simdi kiz ismi ariyorumm Tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi var mi ?

Kızlarda Asya ve Hira ismini çok seviyorum canım ben. Özellikle kızım olsaydı Eylül koymak isterdim bir de.. Ay ne bilim çok isim vardı aslında.

Özellikle 5. ayda aşırı burun kanaması yaşamaya başladım. Tansiyon 9-4 sürekli düşüyor. Ama yükselmediği sürece sorun değilmiş :) Amaaannn horlayayım ne olacak benim koca da horluyor.. Beraber akustik takılırız. Zaten geçici bu durum..

Kızlarda Asya ve Hira ismini çok seviyorum canım ben. Özellikle kızım olsaydı Eylül koymak isterdim bir de.. Ay ne bilim çok isim vardı aslında.

Hira guzel gibi sanki :) esime soyledim hemenn :) Kulagimada guzel geldi..Alternatiflerin arasinda olsun bu..Tabi biraz daha alternatif bulayimda :)

Senin pasalar dogunca geceleri isterler yanliz bu akustik melodiyi :) Eee anne karninda aliskin olacaklar tabi :)

Senin pasalar dogunca geceleri isterler yanliz bu akustik melodiyi :) Eee anne karninda aliskin olacaklar tabi :)

Ahahhaha ama ben normalde horlamam :) Ben onlara akustik mozart dinletir uyuturum teyzesi. Ya da babasına azıcık daha melodik eğitim verirsem sağolsun beni aratmaz çocuklara :)

Kızlar Cuma günü detaylım vardı. Valla korkmaya başladım artık yaaaa.. Bazen doktorların mallıkları yüzünden yaşıyrouz bu stresi.

evet haklısın arkadaşım belkide doktorların fazla incelemesi bişeyleri. bende down sendromu yok testlerim temiz. ama allah bilir % 100 kimse bilmez. doktor bile dedi ki bana belkide bu problem sende de vardı ama biz bilmiyoruz eskiden yoktu ki ultrason!! yni onlarda bişeyler derinlemesine incelendikçe gerkesiz şeyler çıktığının farkında ama her ihtimali de söylemek zorundalar. bana doktor dediki emar varmış anne karnındaki bebeğin beynini görebiliyomusuz dedi. bende çektirelim dedim. oda dedi ki çıksa ne yapıcaksınız ben bu bebeği almam dedi. çünkü bi problem olacağını düşünmüyorum dedi. kontrol edicez işte. yapcak bişey yok

bu arada 21. haftadayım ben kızlar. tahmini doğum tarihimde 26 temmuz görünüyo ultrasonda.sizde sata göre tam uygun mu doğum tarihleri acaba?

bu arada 21. haftadayım ben kızlar. tahmini doğum tarihimde 26 temmuz görünüyo ultrasonda.sizde sata göre tam uygun mu doğum tarihleri acaba?

canım benim geç döllenme olmuştu 10 gün geriden geliyordu ultrasona göre ama şimdi arayı kapadı sıpa:) hatta 4 gün önden gidiyor görünüyor bu ultrasonda her gidişimizde farklı çıkabiliyor ben çok takılmıyorum ona yani 14 gün ileri geçmişiz gibi düşün

Allahım güzel haberler aldırsın canımm. Valla seninle birlikte bende stres oldum.

Allahım güzel haberler aldırsın canımm. Valla seninle birlikte bende stres oldum.

annemle muhabbet ediyoruz bazen şu tahlil oldu bu tahlil oldu diye ya bu stres çekilmez kızım diyor biz bi hamile olduğumuzu öğrenmeye giderdik birde doğum yapmaya diyor ne güzel dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…