Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benim normalde tansiyonum hep dusuktur..8-5, 9-5 civari.Her dr.a gittigimde heyecanlaniyorum ve tansiyonum 11- 6 oluyo :) Dr. oo cok iyi tansiyonumuz diyo :)

Aynısı bende de var canım :) Mesela tansiyonumu her gün takip ediyorum. 9-6,9-4,10-5.. Ne zaman doktora gitsem heyecandan 12-6 ooo süperrr diyor doktor. Valla geçen eşim dedi aldanmayın bu tansiyona sürekli tansiyonu düşüyor başı dönüyor dedi. Doktorumda sağolsun düşünce sorun yok yükselirse var diyince bende bıraktım takılsın alçaklardaa....

Agda olayina bende katiliyorumm..Ben 3 yil once bacak ve koltuk alti icin lazere baslamistim.Memnun kalinca , ozel bolge icinde gitmeye basladim.Sadece 3 seans yapabildik. sonra ben hamile kaldim.En son5 ay once yaptirdim..Yeni yeni cikmaya basladilar..Gecenlerde onceden kullandigim agdayi deneyeyim dedim ama ne mumkunnn ..Canim cok yaniyo Jilet ide kullanamiyorum.. Nasil olacak bilmiyorumm Gerci azaldilar ama olanlari almakta buyuk dert

Canım lazerden sonra ağda sürme sakın. hem dediğin gibi canın yanacak hemde çoğaltacaksın. Maalesef jilete mahkummm...

Bende evlenmeden bikini bölgesi ve koltuk altı için eplasyona gitmiştim onlardan kurtuldum bacaklarımıda sır ağda ile aldırıyorum ama acı çok degil normal yani

kızlar göğüs uçları çıkık olmayanlar emzirirken çok problem yaşıyormuş galiba benimde öyle

göğüs ucu düzelticilerden al canım çok işe yarıyor diyorlar

gözün aydııııııııın temiz ultrasonlar hepimizin başına

ayyy ayyy yesinler senin minnoşlarını annesik kıskanmış bebklerini ama normal yaaa insan alışıyor bu miniklere. hamile yastığı falan mı alsan acaba gökçe iyi gelir mi bilemedim ki. Allah yardım etsin valllahi yaa uyuma işi tek bebekte bile zorke nseni anlıyorum. tatlı işine insan dur diyemiyor ama sen yinede tadımlık ye gökçe.

zaten subayla evli olmak çok zor gökçe benim eşimde subay binamızdaki herkes uzman çavuş ast subay eşi daha yüzlerini bile görmediğim insanlar tarafından rütbeci ilan edildik birde yüzümü görseler ne olacak bilemiyorum. küçük yerler çok sıkıntı çok. umursamıyorum zaten artık bebişimizle mutluyuz biz

kızlar kararsız kaldım internetten alacağım içinde görme imkanım yok chicco, dr.brown, aventt almak istediğim markalar ama hangisi daha iyi ve memeyide bıraktırmayacak şekilde bilmiyorum.
birde nette doğal akış falan filan yazıyor neye dikkat edeyim sizce alırken alan arkadaşlar vardı sanırım biberon daha önce

evet benimki ikiz :)

Canım lazerden sonra ağda sürme sakın. hem dediğin gibi canın yanacak hemde çoğaltacaksın. Maalesef jilete mahkummm...

Ya agda olmasa jiletlede rahat edemiyorum ki Gittigim guzellik merkezini aradim.Ne yapiim diye makasla kes jilet istemiyorsan diyo ama ona da aliskin degilim..Keske onceden baslasaymisim lazere

canım kullanan arkadaşlarım chicco dan çok memnun kalmışlar banada tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum tabi

................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
kızlar dert hiç bitmeyecek mi yaaa ve üst kattaki komşumuz çok ama çok anlayışsız çocuğuna üzerinde zıplanan top almış çocuk sabah akşam tepemizde tepiniyor ne gece belli ne gündüz oturamıyoruz uyuyamıyruz sabah 5te başlıyor gece yatana kadar. bayana kaç kere söylememe rağmen hiç umursamadı sizinde çocuk olunca görürsünüz yapacak birşey bulamıyorum dedi hep devam edildi gürültüye ama öyle böyle değil ev titriyor resmen her zıplandında. bir sened,r anlayışla karşılıyorum çocuktur kadın ne yapsın diyorum ama artık salşak yerine koyulmaya başladık.biraz önce eşim dayanamadı gitme dememe rağmen gideceğim söylemeye diye tutturdu erkek halinle kadına söyleme eşine söyle bari dedim kızgınlıkla çekti gitti kadına iyi akşamlar aşağıda oturamıyoruz çocuk çok ses yapıyor biraz daha sessiz olsanız olur mu dedi. kadın nasıl bağırmaya başladı apartmanın içinde ne yapalım hayret birşey çocuk bu gürütüde yapar falan diye bağırıyor bende aşağıda ayağıma terlik arıyorum sizde yukarıya vurmayın biz ses yapıyoruz diye dedi.benim çocuğum istediği gibi koşar dedi. eşiminde cinler tepesine çıktı sizin çocuğunuz koşacak eğlenecek diye biz aşağıda rahatsız olamayız dedi sonr kadının eşi çıktı dışarıya kadın hala ben evimde hürüm istediğim gibi tepinirim dedi sonra ben çıktım yukarıya kadının kocasıyla biz ortamı sakinleştirmeye çalışıyoruz benim kocamla kadın ağız kavgası ediyor. kadın eşime bana ne sizin rahatsızlığınızdan hem siz geleceğinize eşiniz gelsin o söylesin diyor benden için. bu kadın sürekli sofrada yediği tüm örtünün pisliğini her gün balkondan silkeliyor tabi olanca şey bizim evin balkonunda. ben hamile olduğumdan eşm temizliyor haftada bir eşimde siz ne görgüsüzsünüz kibarca çocuğunuzu topla zıplatmayın diyoruz balkondan örtü çırpmayın diyoruz bağırıyorsunzu falan diye kadına bir sürü laf söyledi. eşim benim eşim sizin gürültünüzü çekmek zorunda mı diyor offf Allahım titriyorum hala en sonunda kadının kcoası karısını ben eşimi aldım olayı el sıkmaya bağladık da geldik eve. şimdi yarın lojmanda alır başını deikodu yürür zaten ben kimseye gidip gelmiyorum çalışıyordum bir seneye kadar o yüzden çok tanımıyordum merdivende gördüğüm kadarıyla biliyorum herkesi o yüzden herkes benden için kimseyle muhatap olmuyor havalı diye laf çıakrmıştı. şimdide eşini rütbesine güvenip komşusunun evine azarlamaya gönderen kadın durumuna düştüm. kızlar ben git demedim ki engel olmaya kalktım eşim bana kızdı offf yaa.

Eşin sana niye kızıyor anlamadım. Yani kadınında eşinde iş yok. Haksızsın gürültü yaptırma diyeceğine ortalığı mı yatıştırıyor. Ayyy var ya vereceksin bunları benim elime kıracağım ağız burun örnek olacak millete. Boşver canım ne derlerse ne düşünürlerse düşünsünler.

eşim bana sen biz haklıyken ne diye beni kolumdan tutup indiriyorsun diye kızdı ben seni düşünüyorum gürültüyle balkon pisliğiyle uğraşmak zorunda mısın sen dedi yaa dedim anlamayacağını biliyordum ben kadın insaniyet bilmiyor o yüzden gitme dedim sana dedim.yavuz hırsız ev sahibini evden kovarmış o haksız kendini haklı çıkarmak için bağırdı bende ben haklı olduğum için kadına bağırdım diyor. ben erkekler kavga eder falan diye korktum. sağolsun eşi daha dikkatli oacağız dedi ama kadın hala niye evimde rahat dolaşamayayım dedi. eşimde bende o zaman kalorifere vurma hürriyetine devam edimde daha çok hür ol evde diyor kadına tövbe yaaa. eşimin kadın gibi kavga etmesine sinir oldum vallahi gürültüyü bile geçtim artık. birde kadın bana beddua ediyor seninde çocuğun böyle olsun diyor. eşimde benim eşim öğretmen merak etme seninkinin kıyısından geçmez diyor dönmüş kadına zor indirdim eve yaaaaa

ohhh iyi demiş. Aferin eşine :) Ama bu kavgalar sürekli hale gelmesin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…