Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

annemle muhabbet ediyoruz bazen şu tahlil oldu bu tahlil oldu diye ya bu stres çekilmez kızım diyor biz bi hamile olduğumuzu öğrenmeye giderdik birde doğum yapmaya diyor ne güzel dimi:)

Ayyy sorma valla yaaa.. Sinir sistemim bozuldu. Cuma detaylı var sonrada şeker yüklemesi kalıyor. Ay bitsin gitsin yaa.. Her ay bir stres yaşatıyorlar...

canım vermidon değilde parol ya da minoset en doğrusu diyorlar bu ağrılar için gebelere daha zararsızmış bu ilaçlar

testlerin gözün aydın güzel çıkmış darısı herkesin başına temiz sonuçlu içe sinen testler görelim. yerim bebişlerin gülmesini ben ben normalde çok sevmezdim şekerli şeyleri ama arada çikolata iyi oluyor kan şekerim yükseliyor yoksa bayılacak gibi oluyorum çoğu zaman ama işte sorun şu sütlüleri seviyorum ben bitter acı geliyor bana

Al benden de o kadar. Su içmek çin işkencesi gibi geliyro artık. Sanki midem dolunca daha çok mu geriliyor ne...

ohh valla millet boyuyor benim doktorda yasaklıyor Parfüm bile sıkma, çok mecbur kalmadıkça makyaj bile yapma dedi adam bana yaaa.. Çirkin doğum yapan bir anne olacağım

Kızlar Cuma günü detaylım vardı. Valla korkmaya başladım artık yaaaa.. Bazen doktorların mallıkları yüzünden yaşıyrouz bu stresi.

Ayyy sorma valla yaaa.. Sinir sistemim bozuldu. Cuma detaylı var sonrada şeker yüklemesi kalıyor. Ay bitsin gitsin yaa.. Her ay bir stres yaşatıyorlar...

gökçe geçmiş olsun geçende benim burnum kaanadı kaloriferden falan sanmıştım bende sonra doktor dedi hamilleikten diye. su içme banada zor geliyor ama işte mecburiyet yoksa hemen idrar koyulaşıyor. benimde detaylıyı 4 hafta sonraya verdi doktorum inş güzel sonuçlar çıkar. tetanoz aşımıda 20.haftaya verdi. onun dışında demir ilacına başladık.

veeee cinsiyeti yine kıza benziyor sanki deyip beni çıldırttı doktor bey vallahi kafayı yiyeceğim nedir bu çocuk yahu dedim. yüzde 80 kız dedi nihayeeeeeet. kapıdan çıkıyorum sen yinede detaylıya girmeden alma kıyafet cinsiyet tam o zaman belli olur diyor töbeeeee yaaiçeride nasıl oynuyor suyumuz kalbimiz diğer organlar temiz çıktık şimdilik doktor
kontrolü iyi geçti

Son düzenleme:

benim şeker yüklememde aynı gün yapılacak bakalım hayırlısıyla detaylıdan çıkıp şekere giricem çok stresli birgün olacak benim için onuda bir atlatsam sonrası inşallah doğum stresi olur

7

Ahyy canım nedir senin bu şanssızlığın yaaa. Hala %80 mi diyor. Canım erkek olsa çok net ayırt edilir cinsel organi zaten. Kaçıncı haftandasın baksana. Kusura bakma ama mal biraz senin doktorun galibaa..

benim şeker yüklememde aynı gün yapılacak bakalım hayırlısıyla detaylıdan çıkıp şekere giricem çok stresli birgün olacak benim için onuda bir atlatsam sonrası inşallah doğum stresi olur

Canım şeker yüklemesi korkulacak birşey değil. Ama benim bir arkadaşım biraz tansiyon sorunu yaşamış. O yüzden bana sakın yalnız gitme yanında mutlaka biri olsun dedi. Sende yalnız gitme ne olur ne olmaz tansiyonun düşer bir de yanında biri olsun.

Nasilsiniz arkadslar ben tekmelerden fena durumdayim . Diger oglumdan biliyorum yaramaz olacak bu da:)bir de benim bu ellerim cok fena sabaha kadar uyuyamiyorum ellerim davul gibi uyusuyorlar surekli karpel tunel sendromu diyorlar hamilelikte olabiliyormus ama cok kotu atel takmaktan baska birsey yapamiyorum ama cok agriyor iyi bir ortopedist bulmam lazim bardak bile tutamiyorum

Hiç stres olma canım hepimiz aslında Herseyi 4 4 lük istiyoruz ama ne mümkün. Ufak tefek olsunda büyük sorunlar olmasın.

Canım kendi doktorun ne diyor bu duruma..

Canım kendi doktorun ne diyor bu duruma..

Cok fena deprem oldu hissettiniz mi bu arada.
Dr ne desin canim hamilelerde olabilir diyor hatta benim iki bebegim 6 ve 7.5 aylik karnimda oldu onlarda da boyle oluyordu ben ikisi arasinda baglanti kurup endiseleniyorum ama dr yakindan uzaktan alakasi yok diyor ikisi apayri seyler diyor fizik tedavi ve ortopedi dr una yolladi gittim atel verdi gece takiyorum ellerim iyice sisiyor gomuluyor ellerime daha cok aciyor napicagimi sasirdim yaaa bir akil verin dostlar

keşke düşse:))) her doktor randevumuzda 10 11 olan tansiyon heyecandan 13 e yükseliyor canım ya birde her kontrole eşimle beraber gidiyoruz beni hiç yanlız bırakmıyor aşkımmmm

canım yaaa sebebi neymiş ki bunun benimde dünden beri sol kolumda ağrı var bilekten dirseğe kadar şuan hafifledi ama sanki ağır birşey kaldırmışım yada zorlamışım gibi bir ağrı böyle bişey mi sninkide şişme yok ama bende

Canım başıma gelen birşey değilki valla birşey diyim. yanlış birşeyde söylemek istemiyorum. Ama içine sinmiyorsa başka doktora git istersen..

kızlar bu epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ben bikini bölgesine jilete başladım üzülerek çok canım yanıyor önce düzenli ağda yapardım şimdi çok gürleştiler çok canım sıkılıyor

Bir vermidondan birşey olmaz merak etme ama bir daha sakın içme canım...

Canım unnado da güzel hamile elbiseleri var. Benim modele yakında bulabilirsin bir bak istersen..

Canım başıma gelen birşey değilki valla birşey diyim. yanlış birşeyde söylemek istemiyorum. Ama içine sinmiyorsa başka doktora git istersen..

Canim bunun sebebi bilekteki sinir sikismasiymis normal zamandada en cok kadinlarda goruluyormus ellerini cok kullandiklari icin ama hamilelerde de goruluyormus hamilelik bittiginde geciyor veya gecmezse ufak bir operasyon geciriyorsun ama hamileyken yapilacak hicbirsey yok diyorlar atel takilabiliyor sadece su an elimde telefonu tutarken bile parmaklarim karincalaniyor ve uyusuyor ve tabiki de fena halde sisiyor cok kotu.
Insallah basina da gelmesin gokcecigim cok agri yapiyor neyse iyi bir ortopedist bulucam ben insallah

Canım ben sadece bacak ve kolda ağda kullanıyordum hala devam. Benimde aksine uzamıyorlar artık. Dün arkadaşım geldi bacaklarımı minik minik aldı canımı yakmadan. Diğer bölgeler epilasyonlu..

canım çok geçmiş olsun yaaa. Ama bununla ilgili internette bir yazı okumuştum. Gerçektende operasyona gerek kalabiliyormuş. En kısa zamanda geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…