- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Mrb Kılzra bi kaç gündür sıkıntılı günler geciriyorum bende.. Troidlerimin tümünün alınması nedeniyle troid sorunum vardı ve felaket derecede yükselmiş değerim 30 küsürlere çıkmış.. en son 2 ay önce normaldi Benim ve doktorun ihmaliyle bu degerlere kadar baktırmamıştım..Hamilelikte artma azalma olabiliyomuş benimde hormon ihtiyacım artmış.. zaten şimdide kendim merak edip baktırdım 2 ay öncede kendim baktırmıştım doktora defalarca söylememe ragmen hic istemedi tahlil.. tsh değerinin yükselmesi bebeğin bedensel beyinsel gelişimine etki edebiliyor ve gebelikte düşük tehlikesi oluşturuyor.. Şuan ilac dozum ayarlandı ve 1 hafta sonra kontrolum var Endokr. doktoru ve kadın doğum doktoru daha fazla yükselmesi ve tedavi edilmemesi durumda endişelenmem gerektiğini söyledikleri icin biraz rahatladım.. Allahtan ilk iki ay iyi degerlerde gitti ve 100 mg sürekli almış olmam çok gec kalmış olmamam iyiymiş.. Kızlar dua edin nolur Evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almamızı nasip Etsin Rabbim.. Yarın Başka bi doktora randevu aldım inşallah ultrasondada söylediklerindede icim rahatlar belki..
canım allah yardımcın olsun benimde tahlilde tam sınırda çıkmıştı gebeliktenmiş bir sonraki tahlilimde kendiliğinden düşmüştü 3.22 den 2.17 ye inmiş ama senin ilaçla inecek belli ki inerde meraklanma sen bebeğinde iyidir korkma annesi