Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

hay ben onun kardeşine allahım ya bence ona olan ilginin farkında ama naz yapıyor öküz beklemede kal bakalım hatta mümkünse çok az muhabbete gir amaçları ne anlamıyorum yeşil ışık yakıpta sonra geri çekilşmeler arkadaşım ya vardır ya yoktur burdan bütün öküzlere sesleniyorum azcık net olun be

Adam senin ondan hoslandigini bal gibi anlamis begenilmek hosuna gidiyor artist artist harwketler bu yuzden
Kac bakalim kardes kovalarsa senindir yoksa hic senin olmamistir zaten

Benim sevgilim :) yani şu anki sevgilim bana senin bahsettiğin üstü kapalı flörtleşme dönemlerimizde canım cicim yapıp, buluşmak isterken durduk yerde bir akşam ben de kız arkadaşımın yanındayım, ay ona yüzük yaptım falan demişti ben dumur.
Arada olanları, diyalogları geçiyorum. Nerdeyse 1 yıl sonra sordum neden öyle söylediğini, ya benim senden hoşlandığımı anlarsın uzaklaşırsın hiç değilse arkadaş kalalım diye saçma bir savunma psikolojisi ile dedi.
Yani şu var, bir erkek veya bayan kimse kimseyi kolay kolay dostu, kardeşi olarak görmez. Ağız alışkanlığı ise senden başkalarına da söylüyordur. Seninle ilgileniyor ama ya kendini senden eksik, az görüyor ya da henüz emin değil. Ben böyle hissettim, hayırlısı olsun. :)

Yok canım bana farklı dün gece 1 de resmini değişmiş whatsapta hiç böyle bişe yapmayan Ada'm :) ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yani

Ya o benim kuzum öküz diiil kiiiii

Gerçekten mi ya ne ince düşünmüş
Allahım ne olur gönlü bende olsun ya şuan işe gidiyorum cool bir şekilde gözüne sokcam kendimi ama kaçıcam

Hareketleri görmen lazım ama yani o arabayı kullanırken filan kızlara bakıyo filan ben kıza ters ters bakınca kafasını çeviriyor resmen bulmaca ya
Adam senin ondan hoslandigini bal gibi anlamis begenilmek hosuna gidiyor artist artist harwketler bu yuzden
Kac bakalim kardes kovalarsa senindir yoksa hic senin olmamistir zaten
l

Ya çok teşekkür ederim.. Nasıl Mutlu oldum anlatamam yorumuna Varol !

Ben ondan daha coolum canım ama anlamıyorum hareketlerini yani

Neden direk aşık olduğunu ona söylemiyorsun şu anki durumundan daha kötü olmazsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…