- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Yok canım bana farklı dün gece 1 de resmini değişmiş whatsapta hiç böyle bişe yapmayan Ada'm :) ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yaniokudumBu adam ya cok rahat,sosyal ve insan canlısı bir adam. Yada sımdılık kardes ayagına seni deniyor veya karizmasını yukarda tutmaya çalışıyor öyle diyerek. Hani şimdilik birşey çaktrmayayım kıza hemen iş olmayayım da egom yere düşmesin gibisinden . Ama şeyde olabilir. Herkesle aynı seninle konuştugu gibi muhabbet eden ve aklından hiç art niyet geçmeyen biride olabilir.
Ya o benim kuzum öküz diiil kiiiiihay ben onun kardeşine allahım ya bence ona olan ilginin farkında ama naz yapıyor öküzbeklemede kal bakalım hatta mümkünse çok az muhabbete gir amaçları ne anlamıyorum yeşil ışık yakıpta sonra geri çekilşmeler arkadaşım ya vardır ya yoktur burdan bütün öküzlere sesleniyorum azcık net olun be
Gerçekten mi ya ne ince düşünmüşBenim sevgilim :) yani şu anki sevgilim bana senin bahsettiğin üstü kapalı flörtleşme dönemlerimizde canım cicim yapıp, buluşmak isterken durduk yerde bir akşam ben de kız arkadaşımın yanındayım, ay ona yüzük yaptım falan demişti ben dumur.
Arada olanları, diyalogları geçiyorum. Nerdeyse 1 yıl sonra sordum neden öyle söylediğini, ya benim senden hoşlandığımı anlarsın uzaklaşırsın hiç değilse arkadaş kalalım diye saçma bir savunma psikolojisi ile dedi.
Yani şu var, bir erkek veya bayan kimse kimseyi kolay kolay dostu, kardeşi olarak görmez. Ağız alışkanlığı ise senden başkalarına da söylüyordur. Seninle ilgileniyor ama ya kendini senden eksik, az görüyor ya da henüz emin değil. Ben böyle hissettim, hayırlısı olsun. :)
lAdam senin ondan hoslandigini bal gibi anlamis begenilmek hosuna gidiyor artist artist harwketler bu yuzden
Kac bakalim kardes kovalarsa senindir yoksa hic senin olmamistir zaten
One canım anlamadım benKardeş ayaa ..t ayaa ( ayak) diye bi tabir var...
O geldi gece gece aklima
Ya çok teşekkür ederim.. Nasıl Mutlu oldum anlatamam yorumuna Varol !Yorumlari okumadin, ama bu konunuzu okuyunca, senin hislerini fark etti ve karsiligi olmadigi icin kardesim dedi zanettim, ama bu alinti yaptigimdan sonra bu düsüncemden vazgectim. Sen ona abi demissin. Bana hoslandigim bir abi dese kesin bende 100% kardesim derdim ki gururum incinmesin diye.
Ondan hoslandigini anlamasini istiyorsan keske Abi demeseydin, ama üzülme. Seninde dedigin gibi kacan kovalanir taktigini uygula. Zaten erkekler ulasamadigina deger verir. Biz bayanlar olarak hemen karsilarin siritip kalinca, cantada keklik diye önemsemiyorlar, deger vermiyorlar.
Bu son yazdigim cümle sana degil, tüm bayanlara, kendimde icinde olmak sartiyla
Ya bu platonik flört dönemleri en sevimli kısım bence sevgililik nişanlılık evlilik derken iyice enseye şaplak bi hal alıyor ilişki o yüzden bu günlerin ve duyguların tadını çıkarayrıca moral olur mu bilmem ama , bana hayatta bakmaz dediğim cool arkadaşım uzun zamandır bana aşık bir koca ve oğlumun babasıdır )
Gerçekten mi yaSizinle oyun oynuyor, ilginizi farketmiş ve onu kaşıyor...
Biraz daha kur yapın ilgilenin sonra da birden ilgi alakayı kesin, kafası kesik tavuk gibi dolanır peşinizde.
Neden direk aşık olduğunu ona söylemiyorsun şu anki durumundan daha kötü olmazsın bence.Bitti.. Bütün hayallerim aşkım sevdam.. Kokusu burnumdaydı ya hani artık kokusu olmayacak..
Unutuyorum onu..
Az önce whatsaptan mesaj attım işle ilgili bana dediği şu : izle kardeş ama öyle üstünde durma fazla
Benim cevabım Tamam ve bişe demedi.Hani insan bi lafı uzatır ya.. Yok onun gönlü yok bende..
20 dkadır girmeyen adam ben mesaj atar atmaz girdi
Bu akşam ( normalde whatsaba hiç girmeyen girip çıkmaya başladı )
Bugün yemekte hala sevgilisinin olmadığını bastıra bastıra söylemesine rağmen..
Bugün arabada yan yana giderken istersen şarkısını açıp hem sesli söyleyen Ada'm..
Bana üç beyazı çok kullanıyorsun diyip gülen espri yapan Ada'm..
Demekki gerçekten kardeşten öte değilim
Artık onun yüzüne bakmıycam..
( Bugünkü yaşananlar özet) : Bugün yine yemek yedik çok hoştum bu arada mini ( fazla abartı olmayan bir elbise ) giydim.
Yemekte nerelisin şunu biliyo musun falan filan yok ayağına mı çarptım gibi şeyler söyledi.
( Neyse bu kısmı geçelim )kız çocukları çok tatlı oluyo muş filan bebeklerden söz etti. O ortamda hiç kardeş lafı geçmedi.
Ben bir şey için bi yere gidicektim ben giderim yarın dedim bende gidiyorum bırakıyım seni dedi.
( Açtı müziği arabada bir yandan söylüyor bir yandan benle sohbet ediyor )
Arabanın içinde bi artistlik hareketler görmeniz lazımBuray ın istersen şarkısı çalıyo bi yandan onu söylüyor. ( Etkilemeye mi çalışıyor anlamadım, ,zaten aşkından geberdim )
O an yani yicektim bu sefer gerçekten
Neyse sonra bu sakız istedi verdim sakızı eli elime değdi
Sonra bu bana hemen emniyet Kemer'ini tak kardeş dedi. ( benim şalterler attı tabi)
Sonra bıraktı beni ben giderim dedim işin bitince ara beni numaram var mı sende dedi. ( tabikiiii var ama yok dedim)
Ben seni alırım gideriz dedi işlerimi hallettim. Arada bi bana bakıyo yandan.
Sonra bu ben bi video izliyorum eğitimle ilgili dediki onu bir an önce bitir birlikte yapmamız gereken işler var gösteriyim sana ddi)
Ben aynı bu moddayım
Yanına gitmiyorum ya saatlerce eğitim videosu izliyorum sonuçta
Neyse arada ağzından kaçıyor kardeş.
Ben anlamıyorum yani ben söylemiyorum abi artık o ise söylememeye başladı.
Çayıma şeker atıyorum diyo sende 3beyazdan kaçınmıyorsun güldü filan
Şimdiki taktiğim ablalarım ve kardeşlerim kaçmak. Artık kaçış planlarımıgerçekleştiriyorum.
Salak olan anlar yani ona vurulduğumu.
KIZ ÖKÜZ OLMASA SENİN GİBİ AŞIK GÜZEL İNSANA KARDEŞİM DERMİ YA ŞUAN ONUN SENİN PEŞİNDEN KOŞMASI GEREKİYORYa o benim kuzum öküz diiil kiiiii
Ne biliyim zaten ona olan ilgim bariz belli abaznlık durumu olmasın diye abi diyim dedimE sen de abi demişsin yanlış anlaşılmasın diye:)). Artık yanlış anlamak derken??
Gerçi oda doğruKIZ ÖKÜZ OLMASA SENİN GİBİ AŞIK GÜZEL İNSANA KARDEŞİM DERMİ YA ŞUAN ONUN SENİN PEŞİNDEN KOŞMASI GEREKİYOR
Sen abi dediğin için sinir olmuş inadına o da kardeş diyor ve muhabbeti kısa tutuyor bence