- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Nasıl çıtlatıyım zaten çok utanıyorum..bak sana söyliyim ben bu adama hoşlandığını ufak bi çıtlat sonra geri çekil o sana tıpış tıpış gelecek boşa ağladım diyeceksin
Aynen haklısın canım ben zamana bıraktım mesela odamdan hiç çıkmadım oda uğramadı susuyorum çekildim köşeme..Yerinde olsam kanka ayağına yatıp, ilişkimi ilerletirim.
Zaten olursa olur olmazsa olmaz.
Çünkü erkekler bir kızla arkadaş kalmayı beceremez. Bir süre sonra sana ilgisi varsa artar yoksa yoktur.
Ağzından bal damlıyor Can'ım.. Ya çok sağol ama işte emin olamıyorum sen eminsin ama..normalde yorum yazmam ama yazayım dedım
öncelikle yaşadıgınız duygular cok guzel tadını cıkarın kendınız için :) okurken benım ıcım acıldı
bence onunda sıze karsı ılgısı var oda sızın gıbı ne yapcanı bılmıyo olabılır malum odunluk DNA larında var :))
bu hafta sonunu bı gecırın bakalım sızle iletişime gecmek isteyecekmı çalısma saatleri dısında
onumuzdekı haftada normal davranıslarınızı sergıleyın bakalım ne olcak
sonrada bır hafta kadar durgun durup kendınızı cekın
kaçan kovalanır kesın taktık
eger sızın durgun halınızde sızınle ılgılenır neselendırmeye calısırsa doğru yoldasın
baktın hersey yolunda ama konular acılmıyo
konusun derım
insanlar konusa konusa
bı kere rezıl olurum utanırım diye dusunmeyın
gayet akıllı mantıklı bırısın duygularda var allahtan daha ne isticek :)))
arada bi durtmek lazım bu modellerı
karar senın genede
bız kadınlar oscarlık oyuncuyuzdur kesın oltaya gelırler
yok ben oyle dusunmuyorum dersede en azından ıcın rahatlar yola devam edersın
nasılsa o saaten sonra tıpış tıpış peşinden gelır :)))
olcak bu iş olcak :)))
Uffff tmmYorumlarin hepsini okumadım da sen abi demişsin mesajda o da kardes demiş.
Çok abartma bu kardes lafını. Acı çekmek için birsey yok ortada. Dur hele bi.
Arabada da kardes demis iste,yazdiginda da demis kardes diye. Demekki kimse yokkende diyoBenim çalıştığım yer de hiyerarşi var topluluk içinde kardeş diyor yanımdayken baş başa adımla hitap ediyor.
Ne farkeder ki mesajda da kardeş demeyebilirdi o Zaman. Bence siz çok anlam yüklüyorsunuz her hareketine arabada falan niye desin yoksa hem de öyle bir anda.Benim çalıştığım yer de hiyerarşi var topluluk içinde kardeş diyor yanımdayken baş başa adımla hitap ediyor.
Her zaman demiyo ya yanı ben abi diyümce diyoArabada da kardes demis iste,yazdiginda da demis kardes diye. Demekki kimse yokkende diyo
Umarım ama bugün bana tavırlı gibi dünkü konuşmamızdan ben tamam deyip kestim yanıma gelmedi hiç ne yapmaya çalıyor anlamıyorumyazmadan duramıcam
işe ılk basladıgım da yıl 2003 tu sanırım
senın durumunda bı iş arakadasımız vardı .aynı şirkettekı cocukla konusuyolar malum ılgı var ama bı gelısme yok :))
bırbırlerıne kedının cıgere baktıgı gıbı bakıyolardı :))) ay genclık :))
baktık cocukta tık yok tum taktıkler tukendı
bı gun seytan durttu
bi çiçekçiyi aradık en ucuz çıceği el birliğiyle para toplayıp şipariş ettık tek bı kırmızı gul :))) parasızlık malum :))
çiçekcı cıceği getırdı
gunlerden persembe hıc unutmuyom :))
sonradan ogrendık yasadıgı en uzun gunmus :))
öğleden sonra cıcek geldı
biz tabı oyuncular yaygaracı takım ooo kım gonderdı kımdır nasıl nasıl oynuyoz ama
bızımkı kedı gıbı dıbınden ayrılmıyo ofluyo pufluoo
hergeldıgınde cıcegı alıyuoz elımıze kıkırdıyoz :)))
cuma kız ıse gelmedı doktora gıtcektı delirde ıkıde bır sordu
en sonunda ctesı aramıs bulusup konusmuslar dı
şimdi evlenıp cocukları oldu
tabı 3-4 yıl sonra anlattık inannamadı kalakalmıstı o kadar ayrıntılı oyuna :)))
buda aklımızda bulunsun bırılerının ısıne yarar belkı :)) ucuz cıceği ne aramıstık ama :)))
guzel olaylar bunlar
olcek olck bu iş :))
Yok zaten artık bişe yapmıycam odamda oturdum bakmadım onaTatlım o kaçıyor sen kovalıyorsun o yüzden sana bu adam aşk kokulu gibi geliyor bayılıyorsun.
Acaba bu kovalama bitse sana gelse bu tat kalır mı ki?...
Yani gercekte kardes olmayan karsi cinsin boyle kardesim vs demesi anlamsiz manasiz gereksiz demekOne canım anlamadım ben
Yok zaten artık bişe yapmıycam odamda oturdum bakmadım ona