- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Yahu bakın.. NeyseKonularını okumuştum .
Bak canım sana gerçekten içimden gelen yorumu yazıyorum .
Bu adamın sende gönlü yok . Sana karşı bişey hissetmiyor .
Hangi erkek sevdiği , hoşlandığı kıza kardeş der ya ?
Bunu kabullen ve sende ona kardeşi gibi davran .
İleride ne olur zaman neyi gösterir bilmem ama şu durumda açıkça görünen sana hisleri olmadığı .
Oda doğru ama bana burası onu hatırlatıyorİyi de burdan niye ayrılıyorsun.?İzle burayı bilgin artsın:)
Önceki konuları okudunuz mu :) yani buda bir bakış açısı ama kafam karıştı herkes ayrı diyorKonunun başlığı ayrı, başlangıcı ayrı, sonu apayrı.
Bende bir durum oldu sandım. Adam ilgisiz zaten, siz sadece "kardeş" demediği anlar için umutlanmışsınız her hareketinden anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Zaten ilgisi olsa illaki iş dışında belli ederdi.
Oda doğru ama bana burası onu hatırlatıyor
Tam da bu işte hahahahahahaha
Önceki konuları okudunuz mu :) yani buda bir bakış açısı ama kafam karıştı herkes ayrı diyor
Yok ya ne dalga geçmesi ben öyle düşünmüyorum. Yanlış anlamayın. İçim dışım bir olduğundan :)Evet okudum. Ayrıca sizi pekte üzgün göremedim zira dalga geçer gibi bi haliniz var yorumlara.
Bencede bi ara demeliyim :)Bence bikerede konusma arasinda sende ona kardeş de.bakalim ne tepki vercek...
Ben dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.
Belki oda senin abi demene sinir oldu karşılığında nisbet olsun diye kardeş deyiverdi kısasa kısas yani okadar umutsuz olma oda şaka yollu demiş olabilirBen dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.