- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Çünkü burası bana onu hatırlatıyorburdan niye ayrılıyorsun adamdan ayrılacaksın. yani bırakacaksın
Çok merak ettim biliyorsa burcu ne? Nevi çeşit manyaklar da var etrafta ama inşallah gönlüne göre olur. :)Gerçekten mi ya ne ince düşünmüş
Allahım ne olur gönlü bende olsun ya şuan işe gidiyorum cool bir şekilde gözüne sokcam kendimi ama kaçıcam
Ben akrep o terazi :)Çok merak ettim biliyorsa burcu ne? Nevi çeşit manyaklar da var etrafta ama inşallah gönlüne göre olur. :)
Bak çok cool ya da soğuk oynamak da kendini belli eder yani benden hoşlandığı için cool takılıyor imajı da verme. :)
24 :)kaç yaşındasın sen ?
Ya ben oyun oynamıyorum işte.. Sadece ona ölüyorum.. Ya bana bişe hissetmiyo o Zaman diyosunAyrıca bi arkadaşın dediği gibi ondan hoşlandığını gayet anlamış ve sen hoşlandığın halde abi diince bakmış sen oyun oynuyorsun o da senin oyununa dahil olmuş yanlış anlamasın diye abi demen acaip saçma olmuş bey fln deseydin ya da sen ben fln yeterli orda brz yanlış hamle yapmışsın bir de her hareket mimikten bişey çıkarmaya çalışma erkekler öyle ince hesaplar yapmaz öyle eli eline değdi şarkı söyledi vs bunlara takılma net olcan
Bilmiyorum..Belki sen yanlis anlama diye sana kardes diyordur. Garip erkekler de var cevremizde. Sana karsi duygulari varsa "kardesin" hareketleri bakislari da ele verir aslinda ondan da anlayabilirsin.
Eger yoksa oyle birsey zaten olmamasi gerekiyordur belki seni cok uzecek ileride kim bilir
Olumlu dusun olumlu olsun :)
bişi söyliyim mi bi erkeğe hiç mi hiç yakışmayan 3 burç var biri terazidir..aşırının aşırısı kendilerini beğenmiş uçarı olurlar,süslenirler kadın gibi kokular,kılık kıyafet filan..Ben akrep o terazi :)
Ya o ufak da olsa şüphelenmiştir ondan hoşlandığından ve o sana karşı ne hissedio bilemem ama senin ondan hoşlanman onun hoşuna gitmiş gibi ve sen abi diince oyun oynadığını veya utandığını düşünmüştür o da senin istediğin gibi devam ediodur ama sen ona abi demeyi kesersen o da sana kardeş demeyi keser bence ama seni alması bırakması işin bitince ara demesi fln sana değer verdiğini gösterir bence kaçmak yerine muhabbete devam et ama abi demeyi kes x bey de o zaten o beyin içindeki imayı anlarYa ben oyun oynamıyorum işte.. Sadece ona ölüyorum.. Ya bana bişe hissetmiyo o Zaman diyosun
One canım anlamadım ben
24 eylül de doğmuşbişi söyliyim mi bi erkeğe hiç mi hiç yakışmayan 3 burç var biri terazidir..aşırının aşırısı kendilerini beğenmiş uçarı olurlar,süslenirler kadın gibi kokular,kılık kıyafet filan..bir yakınımda var da işte zamanla sinir bozucu olabiliyor. tabi bunun yükseleni var doğum haritası evleri filan onları bilemiyeceğim
Yazmışsın zaten pardon :)Ben akrep o terazi :)
Hahahahahacok tatlisin sen yaaaa...
Kardes ayagi g..t ayagi diyor
argo bir tabir.
Sen kardes demesine aldirma yani
Ya o ufak da olsa şüphelenmiştir ondan hoşlandığından ve o sana karşı ne hissedio bilemem ama senin ondan hoşlanman onun hoşuna gitmiş gibi ve sen abi diince oyun oynadığını veya utandığını düşünmüştür o da senin istediğin gibi devam ediodur ama sen ona abi demeyi kesersen o da sana kardeş demeyi keser bence ama seni alması bırakması işin bitince ara demesi fln sana değer verdiğini gösterir bence kaçmak yerine muhabbete devam et ama abi demeyi kes x bey de o zaten o beyin içindeki imayı anlar
Canım sevgilisi yok bariz belli etti yani.. Dün gece 1.38 de girmiş whatsaba resmini değişmiş ( normalde hiç yapmaz ) en son biz konuştuk işte 22 de girmişti sonra teeeee 1.38 deBu arada abi dediğim insanla bilmem kaç sene sevgili olup nişanlandım bendeTabii gerisi gelmedi ama orası ayrı bi konu :)
Yine yakın arkadaşım abi dediği adamla evli :O İmkansız değil yani hiçbirşey