Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Haha gidemezsin artik malesef bizi de meraklandirdin çünkü Konuyu takibe aldım merakla devamini bekliyorum :) sen abi demekten bi vazgeç bakalım onun yaklaşımı nasıl olacak

Offff. İsin bu evresine geldiniz demek. Mesaj beklemek, alamamak. Ne kötü. Bana kalırsa en doğrusu uzaklaşmak belki daha faydalı olur. Biraz çek kendini yakın davranma konuşma ne biliyim bi araya gelmemeye çalış. Eğer sebebini sorarsa ısrar ederse ne oldu diye o zaman bence gönlü yok sende demek için erken olur. Bir de lafı geçerse su kardeş lafindan nefret ediyorum gıcık olduğum biri de hep kardeş diye hitap ederdi falan de ki senin ona ilgi duyduğunu anlamadan öyle hitap etmeyi kessin. Bence hemen üzülüp aglama canım. Daha her şey bitmedi sadece farklı bi taktik denemen gerekti belki

Abi diye seslenmişsiniz , kardeş demesi normal.
Neyse o dur.. İşte abi , yalnızken x olmamalı.

İş yerindeki bu abi abla muhabbetlerini ise hiç anlayamıyorum.

Sizi varya yerim ben öperim sizi bu arada falcıya gitmiştim 1 ay önce bana dediki Hasan kim ? Kim kimdedim Hasan dedi fısıldaşmışlar kulağına kadının cıncıklar
1 ay sonra işe başladım elimi sıkan o kokusuna hayran olduğum adamın adı Hasanmış duyunca şok geçirdim..

Canim inan bana dunden beri su abi kardes hiyerarsi olayini anlamaya calisiyorum ama hala anlayamadim. Bir is yerinde insan neden birbirine abi-kardes diye hitap eder aklim almiyor. Boyle gerice birsey olamaz ya..Ben boyle hitap seklini reddederdim vallahi. Elin adamina ne abisi diyecem ya daha isim mi yok.

Ay sinir oldum valla abisine de kardesine de Bosverin gitsin ya sizden degerli mi sanki baslarim abine de sana da deyip sallayin.

Konularını okumuştum .
Bak canım sana gerçekten içimden gelen yorumu yazıyorum .
Bu adamın sende gönlü yok . Sana karşı bişey hissetmiyor .
Hangi erkek sevdiği , hoşlandığı kıza kardeş der ya ?
Bunu kabullen ve sende ona kardeşi gibi davran .
İleride ne olur zaman neyi gösterir bilmem ama şu durumda açıkça görünen sana hisleri olmadığı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…