Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Konularını okumuştum .
Bak canım sana gerçekten içimden gelen yorumu yazıyorum .
Bu adamın sende gönlü yok . Sana karşı bişey hissetmiyor .
Hangi erkek sevdiği , hoşlandığı kıza kardeş der ya ?
Bunu kabullen ve sende ona kardeşi gibi davran .
İleride ne olur zaman neyi gösterir bilmem ama şu durumda açıkça görünen sana hisleri olmadığı .
Yahu bakın.. Neyse :KK48:

Konunun başlığı ayrı, başlangıcı ayrı, sonu apayrı.
Bende bir durum oldu sandım. Adam ilgisiz zaten, siz sadece "kardeş" demediği anlar için umutlanmışsınız her hareketinden anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Zaten ilgisi olsa illaki iş dışında belli ederdi.

Konunun başlığı ayrı, başlangıcı ayrı, sonu apayrı.
Bende bir durum oldu sandım. Adam ilgisiz zaten, siz sadece "kardeş" demediği anlar için umutlanmışsınız her hareketinden anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Zaten ilgisi olsa illaki iş dışında belli ederdi.
Önceki konuları okudunuz mu :) yani buda bir bakış açısı ama kafam karıştı herkes ayrı diyor :KK53:

okudum:KK48: Bu adam ya cok rahat,sosyal ve insan canlısı bir adam. Yada sımdılık kardes ayagına seni deniyor veya karizmasını yukarda tutmaya çalışıyor öyle diyerek. Hani şimdilik birşey çaktrmayayım kıza hemen iş olmayayım da egom yere düşmesin gibisinden . Ama şeyde olabilir. Herkesle aynı seninle konuştugu gibi muhabbet eden ve aklından hiç art niyet geçmeyen biride olabilir. :KK45:

Ben dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.

Yorumlari okumadin, ama bu konunuzu okuyunca, senin hislerini fark etti ve karsiligi olmadigi icin kardesim dedi zanettim, ama bu alinti yaptigimdan sonra bu düsüncemden vazgectim. Sen ona abi demissin. Bana hoslandigim bir abi dese kesin bende 100% kardesim derdim ki gururum incinmesin diye.

Ondan hoslandigini anlamasini istiyorsan keske Abi demeseydin, ama üzülme. Seninde dedigin gibi kacan kovalanir taktigini uygula. Zaten erkekler ulasamadigina deger verir. Biz bayanlar olarak hemen karsilarin siritip kalinca, cantada keklik diye önemsemiyorlar, deger vermiyorlar.

Bu son yazdigim cümle sana degil, tüm bayanlara, kendimde icinde olmak sartiyla :KK33:

Son düzenleme:
Sizde açılın o zaman madem bu kadar istiyor eminsiniz üzülüyorsunuz ne kabedebilirsiniz ki. Asıl açılmassanız onu kaybedersiniz .O da anlayışlı bi erkekse bir şeyler hissetmese de sizi kırmaz. Böyle daha mı iyi adam hoşlandığınızı biliyor ama kardeş kardeş deyip gururunuzu kırıyor ya da tam tersi olabilir. Mutluluk sorunlarla nasıl baş edebildiğinizde saklıdır

Ya bu platonik flört dönemleri en sevimli kısım bence sevgililik nişanlılık evlilik derken iyice enseye şaplak bi hal alıyor ilişki o yüzden bu günlerin ve duyguların tadını çıkar :KK66: ayrıca moral olur mu bilmem ama , bana hayatta bakmaz dediğim cool arkadaşım uzun zamandır bana aşık bir koca ve oğlumun babasıdır :KK66:)

Ben dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.
Belki oda senin abi demene sinir oldu karşılığında nisbet olsun diye kardeş deyiverdi kısasa kısas yani okadar umutsuz olma oda şaka yollu demiş olabilir

X