Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Ayrıca bi arkadaşın dediği gibi ondan hoşlandığını gayet anlamış ve sen hoşlandığın halde abi diince bakmış sen oyun oynuyorsun o da senin oyununa dahil olmuş yanlış anlamasın diye abi demen acaip saçma olmuş bey fln deseydin ya da sen ben fln yeterli orda brz yanlış hamle yapmışsın bir de her hareket mimikten bişey çıkarmaya çalışma erkekler öyle ince hesaplar yapmaz öyle eli eline değdi şarkı söyledi vs bunlara takılma net olcan

Gerçekten mi ya ne ince düşünmüş :KK70:
Allahım ne olur gönlü bende olsun ya şuan işe gidiyorum cool bir şekilde gözüne sokcam kendimi ama kaçıcam :21:
Çok merak ettim biliyorsa burcu ne? Nevi çeşit manyaklar da var etrafta ama inşallah gönlüne göre olur. :)
Bak çok cool ya da soğuk oynamak da kendini belli eder yani benden hoşlandığı için cool takılıyor imajı da verme. :)

Ayrıca bi arkadaşın dediği gibi ondan hoşlandığını gayet anlamış ve sen hoşlandığın halde abi diince bakmış sen oyun oynuyorsun o da senin oyununa dahil olmuş yanlış anlamasın diye abi demen acaip saçma olmuş bey fln deseydin ya da sen ben fln yeterli orda brz yanlış hamle yapmışsın bir de her hareket mimikten bişey çıkarmaya çalışma erkekler öyle ince hesaplar yapmaz öyle eli eline değdi şarkı söyledi vs bunlara takılma net olcan
Ya ben oyun oynamıyorum işte.. Sadece ona ölüyorum.. Ya bana bişe hissetmiyo o Zaman diyosun :KK17:

Belki sen yanlis anlama diye sana kardes diyordur. Garip erkekler de var cevremizde. Sana karsi duygulari varsa "kardesin" hareketleri bakislari da ele verir aslinda ondan da anlayabilirsin.
Eger yoksa oyle birsey zaten olmamasi gerekiyordur belki seni cok uzecek ileride kim bilir
Olumlu dusun olumlu olsun :)

Belki sen yanlis anlama diye sana kardes diyordur. Garip erkekler de var cevremizde. Sana karsi duygulari varsa "kardesin" hareketleri bakislari da ele verir aslinda ondan da anlayabilirsin.
Eger yoksa oyle birsey zaten olmamasi gerekiyordur belki seni cok uzecek ileride kim bilir
Olumlu dusun olumlu olsun :)
Bilmiyorum.. :KK17:

Ben akrep o terazi :)
bişi söyliyim mi bi erkeğe hiç mi hiç yakışmayan 3 burç var biri terazidir..aşırının aşırısı kendilerini beğenmiş uçarı olurlar,süslenirler kadın gibi kokular,kılık kıyafet filan..:KK64: bir yakınımda var da işte zamanla sinir bozucu olabiliyor. tabi bunun yükseleni var doğum haritası evleri filan onları bilemiyeceğim :KK56:

Ya ben oyun oynamıyorum işte.. Sadece ona ölüyorum.. Ya bana bişe hissetmiyo o Zaman diyosun :KK17:
Ya o ufak da olsa şüphelenmiştir ondan hoşlandığından ve o sana karşı ne hissedio bilemem ama senin ondan hoşlanman onun hoşuna gitmiş gibi ve sen abi diince oyun oynadığını veya utandığını düşünmüştür o da senin istediğin gibi devam ediodur ama sen ona abi demeyi kesersen o da sana kardeş demeyi keser bence ama seni alması bırakması işin bitince ara demesi fln sana değer verdiğini gösterir bence kaçmak yerine muhabbete devam et ama abi demeyi kes x bey de o zaten o beyin içindeki imayı anlar

bişi söyliyim mi bi erkeğe hiç mi hiç yakışmayan 3 burç var biri terazidir..aşırının aşırısı kendilerini beğenmiş uçarı olurlar,süslenirler kadın gibi kokular,kılık kıyafet filan..:KK64: bir yakınımda var da işte zamanla sinir bozucu olabiliyor. tabi bunun yükseleni var doğum haritası evleri filan onları bilemiyeceğim :KK56:
24 eylül de doğmuş

Ben akrep o terazi :)
Yazmışsın zaten pardon :)

''Terazi burcu erkeğini öncelikle kararsızlık ile anlatabiliriz. Hayatının her alanında aşk olsun, iş olsun, özel hayat olsun, alışveriş olsun ve aklınıza gelebilecek her şeyde kararsız bir kişiliğe sahiptir.
Ayrıca Terazi burcu erkeği özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yaparlar.
O, Terazi burcudur ve her şeyi tartmak, olumlu ya da olumsuz yönünü keşfetmek ister. Bu nedenle çoğu zaman düşünceli görünebilir. Böyle anlarda zamana ihtiyacı olan bir erkektir.
Kendisini fazla kısıtlamayacak ancak sürekli ilgi gösterecek bir partner ister.
Terazi burcu erkeği kontrolü elinde bulunduran, sorumluluklarının farkında olan, umursamaz bir şekilde davranmayan, kendisine uyum sağlayan ve paylaşımlarında samimi olan kadınlardan hoşlanır. Adımlarını dikkatli atan kadınlar, Terazi burcu erkeğinin dikkatini çeker ve ondan etkilenir. Terazi burcu erkeğinin güzel olan her şeye karşı düşkünlükleri vardır. Bu nedenle güzel bir kadından hoşlanmaması neredeyse imkansız demektir.
Terazi burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız pasif bir kadın olmanız gerekiyor. Yani onu yöneten taraf siz olmamalısınız. Terazi burcu erkeğini zaman zaman överek etkilemeyi başarabilirsiniz. Görgü kurallarına önem veren Terazi erkeği, buna önem veren ve uygulayan kadınlardan etkilenir. Fiziksel olarak ne kadar güzel olsanız da, görgü kurallarına önem vermiyorsanız etkilemeyi asla başaramazsınız. Size güvenmesini sağlayın, uyumlu, sakin ve sessiz olmalısınız.''

Kadın ne söyler erkek ne anlar filmi geldi aklıma :)
Orada bi adam diyordu bir erkek istiyorsa istiyorum der
ikilemde bırakmaz oyun oynamaz diye :)

Bu arada abi dediğim insanla bilmem kaç sene sevgili olup nişanlandım bende :KK70: Tabii gerisi gelmedi ama orası ayrı bi konu :)
Yine yakın arkadaşım abi dediği adamla evli :O İmkansız değil yani hiçbirşey

Yok ben artık çekiliyorum köşeme dün öyle cevap verince sadece tamam dedim bende.. 22 den beri girmeyen Ada'm gece 1.38 de girmiş resmini değişmiş whatsapta ne yapıyo anlamıyorum yani..
Ya o ufak da olsa şüphelenmiştir ondan hoşlandığından ve o sana karşı ne hissedio bilemem ama senin ondan hoşlanman onun hoşuna gitmiş gibi ve sen abi diince oyun oynadığını veya utandığını düşünmüştür o da senin istediğin gibi devam ediodur ama sen ona abi demeyi kesersen o da sana kardeş demeyi keser bence ama seni alması bırakması işin bitince ara demesi fln sana değer verdiğini gösterir bence kaçmak yerine muhabbete devam et ama abi demeyi kes x bey de o zaten o beyin içindeki imayı anlar

bak sana söyliyim ben bu adama hoşlandığını ufak bi çıtlat sonra geri çekil o sana tıpış tıpış gelecek boşa ağladım diyeceksin

Bu arada abi dediğim insanla bilmem kaç sene sevgili olup nişanlandım bende :KK70: Tabii gerisi gelmedi ama orası ayrı bi konu :)
Yine yakın arkadaşım abi dediği adamla evli :O İmkansız değil yani hiçbirşey
Canım sevgilisi yok bariz belli etti yani.. Dün gece 1.38 de girmiş whatsaba resmini değişmiş ( normalde hiç yapmaz ) en son biz konuştuk işte 22 de girmişti sonra teeeee 1.38 de

X