Burada da pancar diyenler var.Annemin köyünde de pancar derler.İçi hamurlu ve sütlü hiç yemedim de görmedim de.Bulgur,yarma ve pirinçle yapılıyor bizde de.Bir de etli:)
Evet Karadenizliyim.Biraz ilgim var yemeklere:)Belki Rize taraflarında yapılıyordur ben hiç yemedim.Araştırayım merak ettim.Ben de sarmaya bayılırım.Olsa da yesek.Siz karadenizli misiniz. Yemeklerle çok ilgilisiniz, bence o dediğimi de araştırın, ben çok beğeniyorum şahsen. Sarma olsun da neli olursa olsun, millet sarsın ben yiyeyim.
Evet Karadenizliyim.Biraz ilgim var yemeklere:)Belki Rize taraflarında yapılıyordur ben hiç yemedim.Araştırayım merak ettim.Ben de sarmaya bayılırım.Olsa da yesek.
Sağol canımEllerine sağlık canım.Nefis görünüyor.Tarif de isterim ama.
Evet canım, sütlü tatlıları çok seviyorlarİyi yapmışsın:)Seninkiler çok seviyor demekki.
Gözün aydın AdraÇok mutluyum saçlarım eski haline döndü.
Ben maya maskesini yapıyorum arada, ama sadece maya, su ile yapıyorum:) Yoğurdu da sade olarak sürüyorum bazen yüzüme, nemlendirmek içinUzun zamandır bakımla ilgili bir tarif vermedim.O zaman hemen veriyorum:)Kırışıklara,göz altı torbalarına ve yüzdeki renk bozukluklarına iyi gelebilecek bir tarif.Yüzünde kıncal damarlar çok belirgin olanlar sütle yapabilir.Biraz kötü kokuyor ama yüz güzelliği için dayanılabilir:)
MAYA MASKESİ
MALZEMELER
Yarım paket yaş maya
1 çorba kaşığı yoğurt
2 damla limon suyu
YAPILIŞI
Maya,yoğurt ve limon suyu karıştırılır.Göz altları da dahil tüm yüze uygulanır.Kuruyunca ılık suyla yıkanır.
(Ayrıca bir paket mayayı dondurucuda dondurup sabah yüzünüzde gezdirebilirsiniz.Kuruyunca yıkayın.Yüzü toparlıyor.)
Eki Görüntüle 1830064
Sadece su ile de olur canım.Yoğurda karbonat,limon ekleyip sürüyorum ben de.Güneş lekelerine iyi geliyor.Ben maya maskesini yapıyorum arada, ama sadece maya, su ile yapıyorum:) Yoğurdu da sade olarak sürüyorum bazen yüzüme, nemlendirmek için
Eline sağlık.
İnşallah deneyeceğim bu tarifi.Teşekkür ederim canım.Çilekli Muhallebi Tarifi
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Malzemeleri süte ekleyip pişiriyoruz. Kaselerin yarına kadar muhallebiden dolduruyoruz.
Yarım kg yıkanıp temizlenmiş çilekleri robottan geçirip 1 yemek kaşığı nişasta ve 1 yemek kaşığı toz şekerle birlikte pişiriyoruz. Muhallebilerin üstüne paylaştırıyoruz.
Tadı nefisAfiyet olsun:)
Ben de güneş lekesi yok, sade yoğurda devam o zamanSadece su ile de olur canım.Yoğurda karbonat,limon ekleyip sürüyorum ben de.Güneş lekelerine iyi geliyor.
Ne şanslısın Vuslat.Bende de çok yok ama az da olsa çok can sıkıcı.Beyaz tende çok belli oluyor.Güneş kremleri hikaye hep.Ben de güneş lekesi yok, sade yoğurda devam o zaman
Sağol canımEline sağlık.Bir haftaya olur sanki:)
İnşallah deneyeceğim bu tarifi.Teşekkür ederim canım.
Ne şanslısın Vuslat.Bende de çok yok ama az da olsa çok can sıkıcı.Beyaz tende çok belli oluyor.Güneş kremleri hikaye hep.Güneşe bu yüzden gıcık oluyorum.
Bence de doğal yöntemler en güzeli.Evet açık tenlerde daha çok belli oluyor.
Yine en güzeli, hem de sağlıklısı doğal yöntemlerAçık tenlerde daha çok oluyor diye biliyorum güneş lekesi
Erken kaçmış bu akşam:)Rejim yapıyor ya ondan da uğramıyor olabilir.Adra, Efser bugün gelmedi, her akşam uğruyordu yatmadan
Çilekli muhallebi ikram edecektim, niye erken kaçtı kiErken kaçmış bu akşam:)Rejim yapıyor ya ondan da uğramıyor olabilir.
Seni sopayla kovalayabilir dikkat et.Çilekli muhallebi ikram edecektim, niye erken kaçtı ki
Hızlı koşarım benSeni sopayla kovalayabilir dikkat et.