ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Burada da pancar diyenler var.Annemin köyünde de pancar derler.İçi hamurlu ve sütlü hiç yemedim de görmedim de.Bulgur,yarma ve pirinçle yapılıyor bizde de.Bir de etli:)

Siz karadenizli misiniz. Yemeklerle çok ilgilisiniz, bence o dediğimi de araştırın, ben çok beğeniyorum şahsen. Sarma olsun da neli olursa olsun, millet sarsın ben yiyeyim.

Siz karadenizli misiniz. Yemeklerle çok ilgilisiniz, bence o dediğimi de araştırın, ben çok beğeniyorum şahsen. Sarma olsun da neli olursa olsun, millet sarsın ben yiyeyim.
Evet Karadenizliyim.Biraz ilgim var yemeklere:)Belki Rize taraflarında yapılıyordur ben hiç yemedim.Araştırayım merak ettim.Ben de sarmaya bayılırım.Olsa da yesek.

Uzun zamandır bakımla ilgili bir tarif vermedim.O zaman hemen veriyorum:)Kırışıklara,göz altı torbalarına ve yüzdeki renk bozukluklarına iyi gelebilecek bir tarif.Yüzünde kıncal damarlar çok belirgin olanlar sütle yapabilir.Biraz kötü kokuyor ama yüz güzelliği için dayanılabilir:)

MAYA MASKESİ

MALZEMELER

Yarım paket yaş maya
1 çorba kaşığı yoğurt
2 damla limon suyu

YAPILIŞI

Maya,yoğurt ve limon suyu karıştırılır.Göz altları da dahil tüm yüze uygulanır.Kuruyunca ılık suyla yıkanır.

(Ayrıca bir paket mayayı dondurucuda dondurup sabah yüzünüzde gezdirebilirsiniz.Kuruyunca yıkayın.Yüzü toparlıyor.)

Evet Karadenizliyim.Biraz ilgim var yemeklere:)Belki Rize taraflarında yapılıyordur ben hiç yemedim.Araştırayım merak ettim.Ben de sarmaya bayılırım.Olsa da yesek.

Ben batı karadenizde gördüm.
Sarma kazanına düşsem de çıkamasam, o derece
Size kolay gelsin

Ben maya maskesini yapıyorum arada, ama sadece maya, su ile yapıyorum:) Yoğurdu da sade olarak sürüyorum bazen yüzüme, nemlendirmek için

Çilekli Muhallebi Tarifi

1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya

Malzemeleri süte ekleyip pişiriyoruz. Kaselerin yarına kadar muhallebiden dolduruyoruz.

Yarım kg yıkanıp temizlenmiş çilekleri robottan geçirip 1 yemek kaşığı nişasta ve 1 yemek kaşığı toz şekerle birlikte pişiriyoruz. Muhallebilerin üstüne paylaştırıyoruz.
Tadı nefis Afiyet olsun:)

Ben maya maskesini yapıyorum arada, ama sadece maya, su ile yapıyorum:) Yoğurdu da sade olarak sürüyorum bazen yüzüme, nemlendirmek için
Sadece su ile de olur canım.Yoğurda karbonat,limon ekleyip sürüyorum ben de.Güneş lekelerine iyi geliyor.

Eki Görüntüle 1830208

Bu da hodan (kaldırık) turşusu, bugün kurdum
Eline sağlık.Bir haftaya olur sanki:)

İnşallah deneyeceğim bu tarifi.Teşekkür ederim canım.

Ben de güneş lekesi yok, sade yoğurda devam o zaman
Ne şanslısın Vuslat.Bende de çok yok ama az da olsa çok can sıkıcı.Beyaz tende çok belli oluyor.Güneş kremleri hikaye hep.Güneşe bu yüzden gıcık oluyorum.

Ne şanslısın Vuslat.Bende de çok yok ama az da olsa çok can sıkıcı.Beyaz tende çok belli oluyor.Güneş kremleri hikaye hep.Güneşe bu yüzden gıcık oluyorum.

Yine en güzeli, hem de sağlıklısı doğal yöntemler Açık tenlerde daha çok oluyor diye biliyorum güneş lekesi

Yine en güzeli, hem de sağlıklısı doğal yöntemler Açık tenlerde daha çok oluyor diye biliyorum güneş lekesi
Bence de doğal yöntemler en güzeli.Evet açık tenlerde daha çok belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…