Peki kat bakalım.Yok heyecan katmam lazım
Ararsanız bilinki bendelerPeki kat bakalım.
Ellerine sağlıķ anneciğinin
Sen yeter ki al biz paylaşırız:)Ararsanız bilinki bendeler
Sağol canım.Ellerine sağlıķ anneciğinin
Yakında lazım olacak benimkileri dürteyim olmazsa size başvururum artıkSen yeter ki al biz paylaşırız:)
Sağol canım.
Niye ne var yakında?Yakında lazım olacak benimkileri dürteyim olmazsa size başvururum artık
Kızim arkadaşlarıyla cumartesi piknik yapmayı planlamışlar börek yapmam lazimNiye ne var yakında?
Kolayından yaparsın bir börek.Sana da değişiklik olur:)Kızim arkadaşlarıyla cumartesi piknik yapmayı planlamışlar börek yapmam lazim
Aynen bakalım 9 aydan sonra ilk börek yapacağımKolayından yaparsın bir börek.Sana da değişiklik olur:)
Neeee.Aynen bakalım 9 aydan sonra ilk börek yapacağımbelki daha fazla
Pratik seylerle ben cok kötüleşirsem hazır alıyoruzNeeee.Çay içmez,börek yemezsiniz.Siz neyle besleniyorsunuz Efser?
Anladım canım.Çorba,bamya iyiymiş.Hiç yoktan iyidir.Pratik seylerle ben cok kötüleşirsem hazır alıyoruzbu hafta çorba bamya pilav yapabildim önceden o da yoktu
AynenAnladım canım.Çorba,bamya iyiymiş.Hiç yoktan iyidir.
Nazar değmesin.Aynenbir kaç aydan suanki halim iyi
AminNazar değmesin.Daha da iyi olacak inşallah.
Herşey insanlar için canım.Bu da gelir geçer.Yine o güzel yemeklerini yapıp eklersin kısa zamanda inşallah.Boşluğunu ben idare ediyorum bak.Aminrabbim kimseyi bu şekilde sınamasın herseyi bildiğin halde yapamamak birde coçuklara hisetirmemek icin uğraşmak cok zor
Benim periler anca benim işimi görüyor, benimkiler de tembelBen sizin perileri çalayım en iyisi mi
Kek bittiEllerine sağlık canım.Çok güzel görünüyor.Çocuklara kek olsun yeter ki bitirirler hemen. Paylaştığın için ben teşekkür ederim.
Neeee.Çay içmez,börek yemezsiniz.Siz neyle besleniyorsunuz Efser?
BakalımHerşey insanlar için canım.Bu da gelir geçer.Yine o güzel yemeklerini yapıp eklersin kısa zamanda inşallah.Boşluğunu ben idare ediyorum bak.Sonra sıra sende.
Beğendiklerine çok sevindim.Ev keki gibisi var mı.Akıllı senin yavrucaklar.Benim periler anca benim işimi görüyor, benimkiler de tembel
Kek bittiKırıntısı bile kalmadı
Bazen eşim hazır kek getiriyor, onları yemiyorlar hiçEşim hepsini tek başına yiyor
Anne keki seviyor benim yavrucuklarım
Rica ederim canım