Maratoncuyum diyorsun yani.Hızlı koşarım ben
Aynen öyleMaratoncuyum diyorsun yani.Aksine Efser yürümekten bile hoşlanmaz.Hadi yırttın iyisin.
Yapma etme yazıktır.Aynen öyleAa doğru ya, istediğim her şeyi ikram edip kaçabilirim o zaman
Gelince atarı fazla olursa özelden yaz da, gidene kadar gelmeyeyim
Tamam öyle yaparım.Gelince atarı fazla olursa özelden yaz da, gidene kadar gelmeyeyim
Şimdi hastayım fazla koşturamam, iyileşince yüzleşirim
İyi geceler canım
TamamTamam öyle yaparım.
Geçmiş olsun canım.Önemli birşey değildir inşallah.
Çok geçmiş olsun canım tekrar.TamamSağol canım Nezle olmuşum canım Sesim de kısık, çıkmıyor
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım tekrar.
Ellerine sağlık canımBisküvi tadında bir kurabiye.Çok güzel bence.Vereceğim tarifle iki büyük tepsi çıkıyor.Ben yarım ölçü yaptım.Genelde tereyağ kullanıyorum ama tereyağ buzluktaydı margarin kullandım.Tereyağını biraz azaltarak tereyağıyla da yapabilirsiniz.Yarım ölçü üçüncü resimdeki kadar çıkıyor.
ÜZÜMLÜ FINDIKLI KURABİYE
MALZEMELER
250 gr.margarin veya tereyağ
1 su bardağı şeker
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı üzüm
1 çay bardağı fındık
Aldığı kadar un
1 yumurta sarısı (Üzerine sürmek için)
YAPILIŞI
Margarin ve şeker birbirine iyice yedirilir.Yumurta,yoğurt,kabartma tozu,üzüm ve fındık eklenir.Un ilave edilip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.Hamur çok ince olmayacak şekilde açılıp kalıpla kesilir.Üzerine yumurta sarısı sürülüp kurabiye ayarında pişirilir.
Eki Görüntüle 1835112
Eki Görüntüle 1835113
Eki Görüntüle 1835115
Eki Görüntüle 1835116
Eki Görüntüle 1835117
Sağol canım.Ellerine sağlık canımÇok severim üzümlü kurabiyeleri Ben yapınca dolduruyorum üzümleri
Resim isterim.Ben de su böreği yaptım ama pişirmedim, 1-2 saat sonra pişiricem