- 8 Aralık 2011
- 44.048
- 153.753
Misafire sağlıgını düşündüm desen olmaz mı?Hoşgeldin canım.Misafir vardı ama.Misafire yeşil çay ve kepekli büsküvi versem misafirperverliğime zarar gelirdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafire sağlıgını düşündüm desen olmaz mı?Hoşgeldin canım.Misafir vardı ama.Misafire yeşil çay ve kepekli büsküvi versem misafirperverliğime zarar gelirdi.
Belediyeye dilekçe yazayımEvet vapur gezisi de var.Çok güzel oluyor.Belediyeniz iyi çalışsa sizin de olur.Buradaki belediyenin.
Vallaha üşenirim Vuslatım benim ilham perileri çok tembel o konudaİyi yaptın canım Benim de canım çekti aslında, üşenmesem kalkar yapardım
Kalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.Dün yoğurt tatlısı yapmıştım, bugün bitti:) Yarın, öbür gün yaparım bu keki
Evet Zaten bir ona takılıyorum, nesini yiyorlar, et desene yok, tırnakları mı kemiriyorlar
Asla.Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok. Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.Misafire sağlıgını düşündüm desen olmaz mı?
Yaz tabi.Belki adamın aklına gelmiyordur.Belediyeye dilekçe yazayım
5 dakikanı almaz. Kek kokusuz,börek kokusuz ev olmaz.Vallaha üşenirim Vuslatım benim ilham perileri çok tembel o konuda
Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum Ama şimdi üşengenliğim üstümdeVallaha üşenirim Vuslatım benim ilham perileri çok tembel o konuda
Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyorKalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.
Evet ya ne eti var ne kemiği.Pis mideliler.
Hiç kasmıyorum ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibiAsla.Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok. Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.
Biraz zeki insanlar otursun koltuğa yaYaz tabi.Belki adamın aklına gelmiyordur.
5 dakikanı almaz. Kek kokusuz,börek kokusuz ev olmaz.
Ayy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum Ama şimdi üşengenliğim üstümde
Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyor
Adra kusma smileyi koyabilir miyim
İlham perilerimi beklemem lazım uzun zamandır beni terk ettiler bekliyorum gelseler kokacakta gelmiyolarYaz tabi.Belki adamın aklına gelmiyordur.
5 dakikanı almaz. Kek kokusuz,börek kokusuz ev olmaz.
Yok arkadaşım birlikte yürüyoruz.Yürümek çok güzel ya.Biz artık şehir dışına yol almaya başladık.Orada ne var gel az daha gidelim derken bakıyoruz kilometrelerce yol gitmişiz.Dönüşte dolmuşa binsek yeridir.Hiç kasmıyorum ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibi
Bizde çok aranmıyor o tür şeyler çaylada armız yok yanındada birşey aramıyoruz galiba ilham perileri eserse yaparım o da yoksa aramiyoruzBen bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum Ama şimdi üşengenliğim üstümde
Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyor
Adra kusma smileyi koyabilir miyim
İlham olmadan olmaz zaten:)Gelirler merak etme sen.İlham perilerimi beklemem lazım uzun zamandır beni terk ettiler bekliyorum gelseler kokacakta gelmiyolar
Galiba ben taksiye binerdimYok arkadaşım birlikte yürüyoruz.Yürümek çok güzel ya.Biz artık şehir dışına yol almaya başladık.Orada ne var gel az daha gidelim derken bakıyoruz kilometrelerce yol gitmişiz.Dönüşte dolmuşa binsek yeridir.
İşte aynen dediğin gibi oluyor, ben de cm ne kadar bir lokma da olsa paylaştırmaya çalışıyorumAyy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.
Koy koy tam yeri valla.
El mahkum aramazlar tabi.Olmayınca napsınlar.Bizde çok aranmıyor o tür şeyler çaylada armız yok yanındada birşey aramıyoruz galiba ilham perileri eserse yaparım o da yoksa aramiyoruz
Sen sosyetiksin biz halk çocuğuyuz.Galiba ben taksiye binerdim
Benikiler pek bir inat etti bayagı küsmüşlerİlham olmadan olmaz zaten:)Gelirler merak etme sen.