ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Dün yoğurt tatlısı yapmıştım, bugün bitti:) Yarın, öbür gün yaparım bu keki:kk77:
Evet:KK48: Zaten bir ona takılıyorum, nesini yiyorlar, et desene yok, tırnakları mı kemiriyorlar:KK70:
Kalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.:KK48:

Evet ya ne eti var ne kemiği.:KK70:Pis mideliler.:bicak:

Misafire sağlıgını düşündüm desen olmaz mı?:işsiz:
Asla.:skandal:Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok.:KK53: Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.:-)

Vallaha üşenirim Vuslatım :KK70:benim ilham perileri çok tembel o konuda :KK70::KK30::KK30:
Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum:KK70: Ama şimdi üşengenliğim üstümde:işsiz:
Kalabalıkta ne kek kalıyor ne tatlı.:KK48:

Evet ya ne eti var ne kemiği.:KK70:Pis mideliler.:bicak:
Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyor:KK48:
Adra kusma smileyi koyabilir miyim:KK70::KK70:

Asla.:skandal:Aman üç günlük dünya Efser'im çok kasmaya gerek yok.:KK53: Bugün yeriz yarın iki saat yürürüz böyle geçer gider hayat.Yemeden de hayat çok sıkıcı be.:-)
Hiç kasmıyorum :63:ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibi :skandal:

Ben bazen gecenin 3 ünde bile kalkıp tatlı tuzlu yapıyorum:KK70: Ama şimdi üşengenliğim üstümde:işsiz:

Bir tepsi bir akşamda ya da ikinci güne paylaşamayacakları kadar az kalıyor:KK48:
Ayy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.:KK70:Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.:KK70:

Koy koy tam yeri valla.:bicak:

Hiç kasmıyorum :63:ýüremiyi sevmeyen bir misafirse benim gibi :skandal:
Yok arkadaşım birlikte yürüyoruz.:KK70:Yürümek çok güzel ya.Biz artık şehir dışına yol almaya başladık.:KK70:Orada ne var gel az daha gidelim derken bakıyoruz kilometrelerce yol gitmişiz.:KK70:Dönüşte dolmuşa binsek yeridir.:-)

Bizde çok aranmıyor o tür şeyler çaylada armız yok yanındada birşey aramıyoruz galiba :işsiz:ilham perileri eserse yaparım o da yoksa aramiyoruz :KK70:

Yok arkadaşım birlikte yürüyoruz.:KK70:Yürümek çok güzel ya.Biz artık şehir dışına yol almaya başladık.:KK70:Orada ne var gel az daha gidelim derken bakıyoruz kilometrelerce yol gitmişiz.:KK70:Dönüşte dolmuşa binsek yeridir.:-)
Galiba ben taksiye binerdim :KK70:

Ayy ne gıcıktır o durum.Az vardır ve biri hep açıkta kalır.:KK70:Sonra sen ye,yok ben az yedim sen yeme kavgaları sürer gider.:KK70:

Koy koy tam yeri valla.:bicak:
İşte aynen dediğin gibi oluyor, ben de cm ne kadar bir lokma da olsa paylaştırmaya çalışıyorum:KK70:
Eşim ben de yiyecektim diyor, sen yemesen de olur diye geçiştiriyorum:KK70:Adam tatlı hastası:eek:
:kusmuk::kusmuk::KK70:

X