Ben yumuşak sevmiyorum zaten.bende oyle yapıyorum da biraz suda haşlayıp fırına atınca daha yumuşak oluyormuş diye duydum geçen sana sorayım nasıl yapıyormuşsun dedimteşekkür ederim adra kestaneye yetiştim evet
baktim ve böyle oldumAlbümlere bak:)
Başka türlü mü hayal etmiştin.baktim ve böyle oldum
MASALLAH kiz nekadar güzelsin ALLAH nazarlardan saklasin
dogruyu söylesemmikiBaşka türlü mü hayal etmiştin.Sağol canım teşekkür ederim. Güzel bakmışsın ondan:)
hmm anladım adra sağol sana güveniyorum o zaman bu yönteme devamBen yumuşak sevmiyorum zaten.Haşlamak değil de biraz suda bekleyip atıyorlar.Hiç gerek yok bence.
yaa bende görmek istiyorum olur mu ki olmaz dersende napayımBaşka türlü mü hayal etmiştin.Sağol canım teşekkür ederim. Güzel bakmışsın ondan:)
sana foto yokhmm anladım adra sağol sana güveniyorum o zaman bu yönteme devam
yaa bende görmek istiyorum olur mu ki olmaz dersende napayım
Doğrular her zaman güzeldir.dogruyu söylesemmikiböyle güzel bakimli hayal etmemisdim
yanilttin beni cirkinde beklemiyordum tabiki ama beklentimden yüksek cikti
hainn rabiaaa çekil aramızdan
Tamam sen sonsun.Artık foto yok.Dur bakim seni de ekleyeyim:)hmm anladım adra sağol sana güveniyorum o zaman bu yönteme devam
yaa bende görmek istiyorum olur mu ki olmaz dersende napayım
vazgectim bikac gün topicini rahat birakcam senideDoğrular her zaman güzeldir.Evet az biraz bakımlıyımdır. Senin beklentinin üstünde çıktıysam sayfamı bombalamazsın artık.
Tamam sen sonsun.Artık foto yok.Dur bakim seni de ekleyeyim:)
O beni hiç yalnız bırakmadı ama haketti.
ceklmiyorum savas ilan ediyom
vazgectim bikac gün topicini rahat birakcam senidegüzel hatun
sonra pompali tüfekle gelirim
ben seni zincirlerim sen zahmet etmetopiği bombalatmam gerekrse zincirlerim kendimi buraya
Hadi çabuk bak kaldıracağım:)
ben seni zincirlerim sen zahmet etme
topiği bombalatmam gerekrse zincirlerim kendimi buraya
Kardeş kardeş geçinin bakim.ben seni zincirlerim sen zahmet etme