ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Sağol canım Yok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)

Ben de tv de ilk gördüğümde ne biçim dizi dedim sonra mübtelası oldum:) 3 senenin ardından ek olarak 8 bölüm çekmişler, onu da bugün izledim
Gerçekten karizma Khushi'yle de çok yakışıyorlar:) Arnav reeldeki eşini hiç yakıştıramadım, şaşırdım karısını görünce

Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )

Tekrar geçmiş olsun canım.Mide ağrısı kötü.
Aynen ben de öyle dedim.Sonra bakmışım baya baya izliyorum.Evet ya o kızla çok yakışıyorlar.Çok da iyi anlaşıyorlar.Baya eğlenceli kamera arkası:)Ben de beğenmedim karısını.

Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )
Estağfurullah canım:)

günaydın herkese ;

adra dün akşam hamburger ekmeğinden pizzayı denedim benim oğlan bayıldı

yarına kaldımı diye soruyor yedikten sonra

teşekkür ederim güzel pratik tarifin için

günaydın herkese ;

adra dün akşam hamburger ekmeğinden pizzayı denedim benim oğlan bayıldı

yarına kaldımı diye soruyor yedikten sonra

teşekkür ederim güzel pratik tarifin için
Günaydın.
Çok sevindim oğlunun beğendiğine.Pratik zaten arada yaparsın. Sonucu bildirdiğin için teşekkür ederim canım.

Ben 2. kez 250 den sonrasını tekrar izledimizledim Kamera arkasını ben de izledim, Arnav hiç dizide olduğu gibi değil

adra bugün büyük günaz sonra lahmacunumu yapmaya başlayacağım ama yufka almaya gidip gelicem.İnşaallah buralardasın da cevap verirsin,o tariften kaç tane lahmacun çıkar?yani 4 yufka var,ikisi üstüste olacak yani 1 yuvarlaktan kaç tane çıkar,ayy karışık sordum ama anlamışsındır,acele ediyorum da

adra aaa
Kizzzz senden bildirim geldi "adranin tarif defterine baktiniz mi " diye , oylamanin şeysinden yani Nasil oldu bu is nasil yaptin meraktan oldum

Canım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.Hadi kolay gelsin başarılar.

Ben 2. kez 250 den sonrasını tekrar izledimizledim Kamera arkasını ben de izledim, Arnav hiç dizide olduğu gibi değil
Hadi ya o kadar sevdin yani.Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.

adra aaa
Kizzzz senden bildirim geldi "adranin tarif defterine baktiniz mi " diye , oylamanin şeysinden yani Nasil oldu bu is nasil yaptin meraktan oldum
Hepinize mesaj attım işte.Şaka şaka.Kazen mesaj attı sağolsun.

Hadi ya o kadar sevdin yani.Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.
Evet çok alıştım, sanki bir yakınımdan ayrılmış gibiyim Bir daha izleyebilirim Çok fazla samimiler, karısı bile kıskanmış

Canım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.Hadi kolay gelsin başarılar.
Benim 15 tane çıktı canım,tabağa göre değişiyor.Ohh nihayet yaptım çok ta pratik ve lezzetli oldu,ben hep normal hamurdan yapıyordum,hazır yufkayla nasıl olur diye düşünüyordum çokta güzel oldu,teşekkürederim

Yalnız ben birkaç ekleme ve değişiklik yaptım canım,2 yufkadan değil 3 yufkadan yaptım,bir de her yufkanın arasını yağladım,ayrıca iç harcına 3 diş sarımsakta ekledim ve sonuç bu,çokta lezzetli oldu,tekrar teşekkürederim adracığım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…