- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
tamam senin için ama adra çok tatlısın sen hmm güzellik güzel şey hem elin hamarat hem sen güzelsinKardeş kardeş geçinin bakim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam senin için ama adra çok tatlısın sen hmm güzellik güzel şey hem elin hamarat hem sen güzelsinKardeş kardeş geçinin bakim.
baris ilan ettik ama simdilikKardeş kardeş geçinin bakim.
baris ilan ettik ama simdilik
Şımartacaksınız beni.Sağol canım çok teşekkürler.tamam senin için ama adra çok tatlısın sen hmm güzellik güzel şey hem elin hamarat hem sen güzelsin
Şimdilik de olsa barış her zaman iyidir.baris ilan ettik ama simdilik
Sağol canım Yok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)Geçmiş olsun canım.Çok önemli değildir inşallah.
Baştan diziyle dalga geçtim halime bak.Yakışıklı adam ama ya.
Çok mersi canım.O senin tatlılığın.Aslında o kadar da becerikli değilim.Yapamadığım çok şey var.
Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.
Beceriksiz demedim becerememiş dedim.Burada olunca haber et göstereyim gül cemalimi.
Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.
Ben varım dahaTamam sen sonsun.Artık foto yok.Dur bakim seni de ekleyeyim:)
Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )Geçmiş olsun canım.Çok önemli değildir inşallah.
Baştan diziyle dalga geçtim halime bak.Yakışıklı adam ama ya.
Çok mersi canım.O senin tatlılığın.Aslında o kadar da becerikli değilim.Yapamadığım çok şey var.
Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.
Beceriksiz demedim becerememiş dedim.Burada olunca haber et göstereyim gül cemalimi.
Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.
Tekrar geçmiş olsun canım.Mide ağrısı kötü.Sağol canım Yok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)
Ben de tv de ilk gördüğümde ne biçim dizi dedim sonra mübtelası oldum:) 3 senenin ardından ek olarak 8 bölüm çekmişler, onu da bugün izledim
Gerçekten karizma Khushi'yle de çok yakışıyorlar:) Arnav reeldeki eşini hiç yakıştıramadım, şaşırdım karısını görünce
Ben varım daha
Estağfurullah canım:)Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )
Günaydın.günaydın herkese ;
adra dün akşam hamburger ekmeğinden pizzayı denedim benim oğlan bayıldı
yarına kaldımı diye soruyor yedikten sonra
teşekkür ederim güzel pratik tarifin için
Tekrar geçmiş olsun canım.Mide ağrısı kötü.
Aynen ben de öyle dedim.Sonra bakmışım baya baya izliyorum.Evet ya o kızla çok yakışıyorlar.Çok da iyi anlaşıyorlar.Baya eğlenceli kamera arkası:)Ben de beğenmedim karısını.
Estağfurullah canım:)
Canım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.Hadi kolay gelsin başarılar.adra bugün büyük günaz sonra lahmacunumu yapmaya başlayacağım ama yufka almaya gidip gelicem.İnşaallah buralardasın da cevap verirsin,o tariften kaç tane lahmacun çıkar?yani 4 yufka var,ikisi üstüste olacak yani 1 yuvarlaktan kaç tane çıkar,ayy karışık sordum ama anlamışsındır,acele ediyorum da
Hadi ya o kadar sevdin yani.Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.
Ben 2. kez 250 den sonrasını tekrar izledimizledim Kamera arkasını ben de izledim, Arnav hiç dizide olduğu gibi değil
Hepinize mesaj attım işte.Şaka şaka.Kazen mesaj attı sağolsun.adra aaa
Kizzzz senden bildirim geldi "adranin tarif defterine baktiniz mi " diye , oylamanin şeysinden yani Nasil oldu bu is nasil yaptin meraktan oldum
Evet çok alıştım, sanki bir yakınımdan ayrılmış gibiyim Bir daha izleyebilirim Çok fazla samimiler, karısı bile kıskanmışHadi ya o kadar sevdin yani.Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.
Hepinize mesaj attım işte.Şaka şaka.Kazen mesaj attı sağolsun.
Benim 15 tane çıktı canım,tabağa göre değişiyor.Ohh nihayet yaptım çok ta pratik ve lezzetli oldu,ben hep normal hamurdan yapıyordum,hazır yufkayla nasıl olur diye düşünüyordum çokta güzel oldu,teşekkürederimCanım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.Hadi kolay gelsin başarılar.