ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Geçmiş olsun canım.:KK60:Çok önemli değildir inşallah.:KK66:

Baştan diziyle dalga geçtim halime bak.:-)Yakışıklı adam ama ya.:KK8:

Çok mersi canım.O senin tatlılığın.:KK36:Aslında o kadar da becerikli değilim.:KK48:Yapamadığım çok şey var.:KK53:

Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.:KK66:

Beceriksiz demedim becerememiş dedim.:KK48:Burada olunca haber et göstereyim gül cemalimi.:KK53:

Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.:KK36:
Sağol canım:KK60: Yok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)

Ben de tv de ilk gördüğümde ne biçim dizi dedim sonra mübtelası oldum:) 3 senenin ardından ek olarak 8 bölüm çekmişler, onu da bugün izledim:KK48:
Gerçekten karizma :KK45: Khushi'yle de çok yakışıyorlar:) Arnav reeldeki eşini hiç yakıştıramadım, şaşırdım karısını görünce:KK53:

Geçmiş olsun canım.:KK60:Çok önemli değildir inşallah.:KK66:

Baştan diziyle dalga geçtim halime bak.:-)Yakışıklı adam ama ya.:KK8:

Çok mersi canım.O senin tatlılığın.:KK36:Aslında o kadar da becerikli değilim.:KK48:Yapamadığım çok şey var.:KK53:

Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.:KK66:

Beceriksiz demedim becerememiş dedim.:KK48:Burada olunca haber et göstereyim gül cemalimi.:KK53:

Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.:KK36:
Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )

Sağol canım:KK60: Yok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)

Ben de tv de ilk gördüğümde ne biçim dizi dedim sonra mübtelası oldum:) 3 senenin ardından ek olarak 8 bölüm çekmişler, onu da bugün izledim:KK48:
Gerçekten karizma :KK45: Khushi'yle de çok yakışıyorlar:) Arnav reeldeki eşini hiç yakıştıramadım, şaşırdım karısını görünce:KK53:
Tekrar geçmiş olsun canım.:KK60:Mide ağrısı kötü.
Aynen ben de öyle dedim.Sonra bakmışım baya baya izliyorum.:KK48:Evet ya o kızla çok yakışıyorlar.Çok da iyi anlaşıyorlar.Baya eğlenceli kamera arkası:)Ben de beğenmedim karısını.:KK53:

:KK53:

Sağol tatlım senin kadar olmasak da işte; )
Estağfurullah canım:)

günaydın herkese ;

adra adra dün akşam hamburger ekmeğinden pizzayı denedim benim oğlan bayıldı

yarına kaldımı diye soruyor yedikten sonra :KK45:

teşekkür ederim güzel pratik tarifin için :KK66:

günaydın herkese ;

adra adra dün akşam hamburger ekmeğinden pizzayı denedim benim oğlan bayıldı

yarına kaldımı diye soruyor yedikten sonra :KK45:

teşekkür ederim güzel pratik tarifin için :KK66:
Günaydın.:KK54:
Çok sevindim oğlunun beğendiğine.:KK73:Pratik zaten arada yaparsın.:KK48: Sonucu bildirdiğin için teşekkür ederim canım.:KK36:

Tekrar geçmiş olsun canım.:KK60:Mide ağrısı kötü.
Aynen ben de öyle dedim.Sonra bakmışım baya baya izliyorum.:KK48:Evet ya o kızla çok yakışıyorlar.Çok da iyi anlaşıyorlar.Baya eğlenceli kamera arkası:)Ben de beğenmedim karısını.:KK53:

:KK53:

Estağfurullah canım:)
:KK60:
Ben 2. kez 250 den sonrasını tekrar izledim:KK45:izledim Kamera arkasını ben de izledim, Arnav hiç dizide olduğu gibi değil:-)

adra adra bugün büyük gün:KK70:az sonra lahmacunumu yapmaya başlayacağım ama yufka almaya gidip gelicem.İnşaallah buralardasın da cevap verirsin,o tariften kaç tane lahmacun çıkar?yani 4 yufka var,ikisi üstüste olacak yani 1 yuvarlaktan kaç tane çıkar,ayy karışık sordum ama anlamışsındır,acele ediyorum da:KK76:

adra adra aaa :rolleyes:
Kizzzz senden bildirim geldi "adranin tarif defterine baktiniz mi " diye , oylamanin şeysinden yani :KK53: Nasil oldu bu is :rolleyes: nasil yaptin meraktan oldum :KK30:

adra adra bugün büyük gün:KK70:az sonra lahmacunumu yapmaya başlayacağım ama yufka almaya gidip gelicem.İnşaallah buralardasın da cevap verirsin,o tariften kaç tane lahmacun çıkar?yani 4 yufka var,ikisi üstüste olacak yani 1 yuvarlaktan kaç tane çıkar,ayy karışık sordum ama anlamışsındır,acele ediyorum da:KK76:
Canım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.:KK66:Hadi kolay gelsin başarılar.:KK48:

:KK60:
Ben 2. kez 250 den sonrasını tekrar izledim:KK45:izledim Kamera arkasını ben de izledim, Arnav hiç dizide olduğu gibi değil:-)
Hadi ya o kadar sevdin yani.:KK53:Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.:KK48:

adra adra aaa :rolleyes:
Kizzzz senden bildirim geldi "adranin tarif defterine baktiniz mi " diye , oylamanin şeysinden yani :KK53: Nasil oldu bu is :rolleyes: nasil yaptin meraktan oldum :KK30:
Hepinize mesaj attım işte.:KK53:Şaka şaka.:KK48:Kazen mesaj attı sağolsun.:KK66:

Hadi ya o kadar sevdin yani.:KK53:Zaten bölümler kısaymış.Bizde kaç tane reklama giriyor.Evet Arnav çok farklı normalde.Kız da öyle.Baya eğlenmişler çekimlerde.:KK48:
Evet çok alıştım, sanki bir yakınımdan ayrılmış gibiyim:cry: Bir daha izleyebilirim:KK45: Çok fazla samimiler, karısı bile kıskanmış:KK53:

Canım resimden saydım 14 adet çıkıyor. Dört yufkadan da 28 adet.:KK66:Hadi kolay gelsin başarılar.:KK48:
Benim 15 tane çıktı canım,tabağa göre değişiyor.Ohh nihayet yaptım çok ta pratik ve lezzetli oldu,ben hep normal hamurdan yapıyordum,hazır yufkayla nasıl olur diye düşünüyordum çokta güzel oldu,teşekkürederim:KK68:

Yalnız ben birkaç ekleme ve değişiklik yaptım canım,2 yufkadan değil 3 yufkadan yaptım,bir de her yufkanın arasını yağladım,ayrıca iç harcına 3 diş sarımsakta ekledim ve sonuç bu,çokta lezzetli oldu,tekrar teşekkürederim adracığım:KK19:

20151230_171857.jpg

Son düzenleme:
X